kostelo Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Παιδιά,εγώ έχω τον internet explorer 7 για τον οποίο λέτε,αλλά μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:δεν κάνει την εναλλαγή γλώσσας από πληκτρολόγιο(δηλ με shift+alt) παρά μόνο αν την αλλάξεις τη γλώσσα με το ποντίκι από το εικονίδιο στη γραμμή εργασιών...Τι λέτε να φταίει γι'αυτό??Με τον ΙΕ 6 δεν είχα αυτό το πρόβλημα... Παιδια ειχα ξαναπει στα σχολια οτι εχει διαρρευσει και η λιγο νεοτερη εκδοση 7.0.5358.0 του IE7 ανεπισημα απο κατι underground sites και νωριτερα απ οτι βγηκε η beta2 επισημα. Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με το alt+shift,μια χαρα μου αλλαζει τη γλωσσα που δοκιμασα να γραψω στο γουγλη και τα tabs υπηρχε ενα fix που τα εφτιαχνε που εβαλα κι εγω. Ψαξτε την αλλιως αν επιτρεπεται πειτε μου να την ανεβασω καπου ή να δωσω λινκ. Edit: Να πω οτι 7.0.5346.5 που βγηκε τωρα ειναι η public beta ενω η 7.0.5358 ειναι internal beta.
nontasg Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Παιδια ειχα ξαναπει στα σχολια οτι εχει διαρρευσει και η λιγο νεοτερη εκδοση 7.0.5358.0 του IE7 ανεπισημα απο κατι underground sites και νωριτερα απ οτι βγηκε η beta2 επισημα. Εγω δεν εχω τετοιο προβλημα με το alt+shift' date='μια χαρα μου αλλαζει τη γλωσσα που δοκιμασα να γραψω στο γουγλη και τα tabs υπηρχε ενα fix που τα εφτιαχνε που εβαλα κι εγω. Ψαξτε την αλλιως αν επιτρεπεται πειτε μου να την ανεβασω καπου ή να δωσω λινκ.Edit: Να πω οτι 7.0.5346.5 που βγηκε τωρα ειναι η public beta ενω η 7.0.5358 ειναι internal beta.[/quote'] Μπορείς να μου στείλεις με πμ το site???
androu Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Την έβαλα αλλά κ πάλι εχει πρόβλημα με την αλλαγή γλώσσας
kwstas_salonikios Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Εγω εχω ενα σοβαρό πρόβλημα με ΙΕ7. Τον έκανα εγκατάσταση αλλά όταν πήγα να κάνω βγάλω γιατί είναι beta μου λέει οτι να το κάνω με τον χρήστη που είμουν συνδεδεμένος τότε (πράγμα που δεν ισχύει γιατι εχω μόνον εναν χρήστη) και με κόβει, έτσι δεν μπορώ να τον σβήσω και βεβαίως όταν πήγα να βάλω την επόμενη έκδοση με λεει να σβήσω πρώτα την παλιά και κόλλησα, καμμιά ιδέα?
androu Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 μαλλον που θα γυρίσω ξανά στον 6 εαν σε καμμιά ώρα δεν βρώ λύση για την γλώσσα..
kostelo Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μπορείς να μου στείλεις με πμ το site??? http://rapidshare.de/files/17741838/IE7.zip.html Παρακαλω ας σβηστει αν κριθει παρανομο αλλα δε νομιζω παλι αφου δεν προκειται ουτε για warez ουτε για λινκ σε site "κακο" και το θεμα απασχολει πολλους. Απλα ειναι σε zip μαζι με τη μοντα. Αν επειδη ειναι ανεπισημο πειραζει, τοτε ας σβηστει. (το λεω μη μου ρθει κανα ban εξ ουρανου μες στο ισωμα, να βοηθησω πηγα...)
BadBoy Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Να'σαι καλά, με αυτή την έκδοση φτιάχτηκε το πρόβλημα με τα tabs, ξαναεμφανίστηκε η μπάρα. Το πρόβλημα με την εναλλαγή της γλώσσας πάντως παραμένει...
kostelo Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Tο πρόβλημα με την εναλλαγή της γλώσσας πάντως παραμένει... Eντυπωση μου κανει. Εγω μ αυτη την εκδοση δεν εχω κανενα προβλημα και ειδικα με την εναλλαγη της γλωσσας. Μηπως ειναι αλλου το προβλημα π.χ σε καμια ρυθμιση των Windows?
nontasg Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Να'σαι καλά, με αυτή την έκδοση φτιάχτηκε το πρόβλημα με τα tabs, ξαναεμφανίστηκε η μπάρα. Το πρόβλημα με την εναλλαγή της γλώσσας πάντως παραμένει... Και εμένα παραμένει... :(
omen34 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την έκδοση που έδωσε ο Kostelo. Για όσους έχουν πρόβλημα με την εναλλαγή γλώσσας μπορούν να κάνουν κλικ πρώτα στη γραμμή διευθύνσεων να κάνουν εναλλαγή(alt+shift) και μετά να κάνουν κλικ εκεί που θέλουν να κάνουν την κανονική εναλλαγή και (alt+shift). Γι΄αυτό ο FIREFOX είναι μάπα δεν έχει τέτεια κόλπα τα έχει όλα έτοιμα και είναι ανιαρός . ουουξα ρε με τον σεξπλόρερ. (το ουουξα προφανώς δεν είναι για τους φίλους Που προηγήθηκαν).
HexStatic Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 kostelo THNX .. otnws h ekdosh pou mas edoses douleuei roloi.
nontasg Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με την έκδοσηπου έδωσε ο Kostelo. Για όσους έχουν πρόβλημα με την εναλλαγή γλώσσας μπορούν να κάνουν κλικ πρώτα στη γραμμή διευθύνσεων να κάνουν εναλλαγή(alt+shift) και μετά να κάνουν κλικ εκεί που θέλουν να κάνουν την κανονική εναλλαγή και (alt+shift). Γι΄αυτό ο FIREFOX είναι μάπα δεν έχει τέτεια κόλπα τα έχει όλα έτοιμα και είναι ανιαρός . ουουξα ρε με τον σεξπλόρερ. (το ουουξα προφανώς δεν είναι για τους φίλους Που προηγήθηκαν). Έλα ντε,καλύτερα firefox.Είναι πονηρή η αλεπού και έχει προνοήσει......
mitsos! Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Katebase ton IE7 Beta 2.( IE7BETA2-WindowsXP-x86-enu.exe ) To arxeio tou IE7 einai se simpiesmenh morfh me katalhksh .exe Me to Winrar anoikse to arxeio tou IE7 kai ksesimpiese to se ena folder mesa. Katebase to .dll apo edw Peta to kainourgio .dll mesa sto folder "update" mesa sto idio folder pou ksesimpieses to arxeio to IE7. (Tha se rwthsei gia replace - patas yes ) Auto htane! Twra gia na kaneis install ton IE7 trekse to "update.exe" anti gia to "iesetup.exe" To dokimasa, alla kata thn diarkeia ths eggatastashs emfanise ena para8yro me titlo "Internet Explorer 7" kai mhnyma: "Den epitrepetai h prosbash"! Ekane epanekkinhsh kai otan jekinhsan ta Windows kai phga na ton anoijw mou emf mhnyma sfalmatos "To σημείο εισαγωγής InternetGetSecurityInfoByURLW της διδικασίας δεν ήταν δυνατό να εντοπιστει στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύδεσης WININET.dll". Phga loipon na to apeggatasthsw... ki allo sfalma!: %MSG_IE7SameUserUninstall%. Telos prospa8hsa na to janaeggatasthsw alla mou elege oti eprepe na to apeggatasthsw gia na ginei eggatastash! Loipon afou ebrisa ton Basilakh Porta polles fores apofasisa na grapsw edw auto to !@#$meno problhma mpas kai brw akrh.......... Kamia idea???????(an bgazei kaneis akrh...) Symperasma: FireFox is the Best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HexStatic Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Re paidia kaneis den eipe oti o firefox h opera den einai kalyteroi browsers apo ton ie. Sxedon oti alos browser exei bgei pera apo ton ie einai kalhteros apo ton ie . Apla gia osous eixane tin periergeia (opws kai egw ) na doune ti kainourgio exei o ie7 ekana auto to topic.
omen34 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Εντάξει ρε φίλε μου πλάκα κάνουμε και εμεις τον δοκιμάσαμε από περιέργια.:twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.