Προς το περιεχόμενο

Radeon 9700 πρόβλημα.

mj23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος που έχει αυτή την κάρτα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα.

Μόλις ανοίγει τον υπολογιστή, όλα καλά κι όλα ωραία. Μετά απο 2,3 λεπτά η εικόνα αρχίζει και γίνεται χάλια.

Η κάρτα ζεματάει και το ανεμιστηράκι δεν δούλευε. Έγινε αγορά καινούριου, το οποίο δουλεύει μια χαρά, όμως το πρόβλημα παραμένει.

Πάπαλα η κάρτα;

Δημοσ.

Αν την πηρε απο μαγαζι και δεν την πειραξε δεν θα εχει Overclock.

Αν την πηρε μεταχειρισμενη ισως εχει.

Σιγουρα δεν την πειραξε ?

Μηπως εχει βαλει Fast Writes η τιποτα αλλο απο το Bios της Mobo ?

Δημοσ.

όχι δεν την έχει πειράξει, ούτε το μπίος της μόμπο, καθώς όλα αυτά του τα έβγαλε ξαφνικά.

Δημοσ.

Aν εξακολουθεί να έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης τότε δεν έχει μπεί σωστά το νέο ανεμ.

Αν δεν ισχύει το παραπάνω τότε το πρόβλημα με το παλιό ανεμ. και τις υψηλές θερμοκρασίες έκανε πιθανώς ανεπανόρθωτη ζημιά.

Για drivers το έχει κοιτάξει καθόλου;;;;

Δημοσ.

ξαφνικα απο το πουθενα λιγο δυσκολο δεν ειναι ?

Αλλαξε drivers ? Οπως και να εχει Artifacts συνηθως βλεπουμε λογο μεγαλου OC , χαλασμενου Cooler η χαλασμενων μνημων στην καρτα πραγμα που ειναι σπανιο.

Δημοσ.

Moυ έχουν καεί και Radeon και GeForce στο πέρασμα των χρόνων χωρίς να τις υπερχρονίσω ποτέ. 9 στις 10 τα φτήνανε οι μνήμες και ας ήταν μεταξύ αυτών και reference boards.

Δημοσ.

Μου χάλασε κι εμένα μία 9800 Pro πρόσφατα από μνήμες... γενικώς όταν κάνει η κάρτα artifacts χωρίς ιδιαίτερο λόγο πρώτος φταίχτης είναι οι μνήμες και έπειτα οτιδήπωτε άλλο.

Δημοσ.
Μου χάλασε κι εμένα μία 9800 Pro πρόσφατα από μνήμες... γενικώς όταν κάνει η κάρτα artifacts χωρίς ιδιαίτερο λόγο πρώτος φταίχτης είναι οι μνήμες και έπειτα οτιδήπωτε άλλο.

Artifacts=μνημες

Hang=πυρηνας

Κλασσικα πραγματα.. ;)

Στην περιπτωση του φιλου φαινεται οτι ειναι μαλλον θεμα μνημων και αφου bootarei και μετα απο λιγο αρχιζουν τα artifacts τοτε μαλλον υπερθερμαινονται.Αν το HSF ειναι ετσι φτιαγμενο ετσι ωστε να ψυχει και τις μνημες τοτε στην περιπτωση που τα εφτυσε kαλο ειναι να αλλαχθει μην τις καψει..

Δημοσ.
ξαφνικα απο το πουθενα λιγο δυσκολο δεν ειναι ?

Αλλαξε drivers ? Οπως και να εχει Artifacts συνηθως βλεπουμε λογο μεγαλου OC ' date=' χαλασμενου Cooler η χαλασμενων μνημων στην καρτα πραγμα που ειναι σπανιο.[/quote']

απ`ότι έμαθα έγινε κάποιο φορμάτ πρόσφατα, μιας και έκανε το λάθος να συνδέσει on-the-fly ενα ποντίκι ps/2, με αποτέλεσμα ο δίσκος να τα παίξει. Λέτε να επηρέασε αυτό σε κάτι; Πάντως το ανεμιστηράκι το συνέδεσε κανονικά απ`ότι μου είπε...

Μάλλον θα προχωρήσει σε αλλαγή. Υπάρχει κάποια πρόταση για AGP, γύρω στα 150 ευρώ; H λύση της Χ1600 Pro τι σας λέει;

Δημοσ.

Mia-mia vlepo oi 9700pro arxizoun na xalane.Emena xalase prin 2-3 mines me ta idia simptomata..An kai ekana iperanthropes prospatheies na tin soso(tis eixa adinamia vlepeis) entoutois meta apo merikes vdomades ta eftise entelos.................

Kai oute o/c eixa kanei pote oute tipota...

Tora gia karta psakse gia kamia kalometaxeirismeni 6600gt sta ekato eyro i gia kamia 6800le pou ksekleidonei sta idia lefta..............

Apo Ati x1600pro-xt einai kales periptoseis opos kai x800gt kai x800gto(alla den ksero an vgainei se agp)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...