xarg Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ 15 ΗΜΕΡΕΣ. ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ Bios. Asus P4p800 Se-p4 3g-nvidia Ge Force 5600 -wd 40g Maxtor 80g. ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΒΟ Me Mia ΙΔΙΑ -ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 350w-ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 5200 ΤΗΣ Nvidia ΣΕ 5600. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΛΕΣ (40-45) ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΑΛΟ Pc ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ....ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ!!!!
Dklearhos Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Το bios ειναι στις default ρυθμισεις?Επισης δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο και κατα προτιμηση μεγαλυτερο.ο επεξεργαστης συνηθως είτε δουλευει είτε όχι δεν εχει ενδιαμεσο..
xarg Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ΝΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΟs ΚΑΙ ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΤΙΣ Default. ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΛΑΖΩ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΙΣΧΥΟΣ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΛΙΝΘΧ ΣΕ Live Cd ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ...ΑΛΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΛΟΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
gio@ Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 MHN grafeis kefalaia file prwton k mhpws den tairiazoyn oi mnhmes?? kane ena reset sto bios
xarg Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 φίλε μου με αυτες τις μνήμες ο υπολογιστης δουλευε 2 μηνες χωρίς κανένα προβλημα, αν ενοεις reset στο bios με τα τζαμπερακια και την μπαταρια της mobo το εχω κάνει.
gio@ Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 File unchekare ayto mhpws ginei tipota... :confused:
iccon Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 File mou to oti douleve swsta den apokliei ton na MHN doulevei pleon. Sinithos oti den doulevei twra, kapote douleve swsta. Episis den einai apithano na einai CPU an k restart einai sinithos thema trofodotikou i RAM
Shinta Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 To restart se ατακτα διαστηματα μαλλον οφηλεται σε υπερθερμανση σε κατι.Δοκιμασε να δεις αν οταν το αφινεις κτηστο για αρκετη ωρα, μετα μενει ανοιχτο για περισοτερο.Αν ναι, ψαξε να δεις αν παταει καλα η ψυχτρα, και καλο θα ηταν να δοκιμασεις ενα μεγαλητερο τροφοδοτικο.
xarg Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 ευχαριστω για το ενδιαφερον σας ...αλλα το προβλημα παραμενει!
gregdais Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 τροφοδοτικό άλλαξες; να δοκιμάσεις άλλο γιατι πολλές φορές ευθύνεται και αυτό!
devil_will_cry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 δηλαδη εχει μεινει μονο ο επεξεργαστης απο το παλιο? επανεκινηση σε βιος...... γιατι μου λεει τροφοδοτικο. μηπως προσθεσες τιποτα και δεν την παλευει το τροφοδοτικο? και η μνημες ο δευτερος υποπτος.
MariaTs. Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Κι στο δικό μας το σύστημα τυχαίνει πολλές φορές η επανεκκίνηση και πάντα καταλήγουμε στο φορμάτ. Πριν λίγο άνοιξα τα e-mails μου και είδα μου ήρθε αυτό, το οποίο και το βρίσκω ενδιαφέρον: Η σελίδα που προτείνει για πιθανές λύσεις του προβλήματος είναι αυτή εδώ! Ρίξε μια ματιά ίσως πάρεις επιπλέον ιδέες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.