Kleanthis Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Παιδιά γεια σας...Κάθε φορά που ξεκινώ το μηχάνημα μου φορτώνει το Ipsec.Δεν το έκανε μέχρι πρότινος...Τι παίζει με αυτό;Γίνεται να αποτρέψω την φόρτωση του;
hackermon1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 http://www.netbsd.org/Documentation/network/ipsec/ edo tha dis tin inai ip security protoclol.dld se kathe ekinisi soy fortoni??an nai ektelesi>msconfig>ekinisi>kai apo eki toy vgazis to tick
Kleanthis Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ναι σε κάθε εκκίνηση μου φορτώνει.ΔΕν έχω vpn...Έχω ένα αρχαίο μηχάνημα με windows 98 επάνω...
Kleanthis Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Παρόλο που έκανα την εξής κίνηση : MSconfig>Start up και αφαίρεσα την επιλογή να ξεκινάει,όταν κάνει την επανεκκίνηση ξαναφορτώνει το εν λόγω πρόγραμμα και το ξαναπροσθέτει στην λίστα start u του Msconfig...Έχεις κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Σίγουρα δεν είναι κάτι που σου είναι χρήσιμο? Βρες το πρόγραμμα και σβήστο ή αλλαξέ του όνομα.
Kleanthis Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω τι είναι βάσικά!Είναι μέσα στον φάκελο των Windows, λέγεται Ipsec.exe και σκέφτομαι να το κάνω delete,τόσο απλά...Το θέμα είναι μην είναι τίποτα χρήσιμο για τα windows, γιατί κάτι διάβασα πριν για κάποιο Ipsec = Internet protocol security...
hackermon1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 afoy den soy xriazetai asto etsi.mipos exi epilogi gia hide??
Kleanthis Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δεν βλέπω κάποια επιλογή για hide.Το έσβησα από τη registry και ο θεός βοηθός!!!
cool_alex Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2006 To IPSec είναι πρωτόκολλο που προσφέρει υπηρεσίες κρυπτογράφησης και ακεραιότητας σε IP δίκτυα. Δε σου χρειάζεται... Για να το απενεργοποιήσεις πήγαινε Control Panel > Administrative Tools > Services και εκεί που λέει IPSEC αλλάζεις την επιλογή Automatic σε Disable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.