Προς το περιεχόμενο

Τι…. DSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia eixa adsl apo tin forthnet apo tis arxes tou kalokairiou kai elikse stis 14/2/2006 kai eipa na balo vivodi perasan 2 kai 1/2 mines kai tpt. Kathe mera tilephono tous eperna kai legan oti ola einai ok kai apo mera se mera tha exo adsl opou barethika na pao piso tis douleies mou kai na ta skaw sta bnb kai Esteila fax stin vivodi me aitisi epistrofis xrimaton kai peira pali forthnet kai eixa adsl mesa se 5 meres mazi me tis argeies!!!!! Kai mou exoun pei kai poloi filoi mou gia tin vivodi oti kanei polu kairo opote makrua!!!

Ante na bgei to WiFi Net na exoume internet se 30' :)

Δημοσ.

opos ine to ipes.se kapoious allous omos den xriazetai kan na skapsoun kai iparxoun kalodia etoima.otan blepeis oli i polikatoikia na einai me isdn px kai esi se feresixno simenei oti den prepei na perasoun kalodia alla apla na sto bgaloun aalla ithelan kai xartziliki i alios meson.

Δημοσ.

Εγώ μετά από 45 μέρες υπομονή δεν χρειάστηκε να τους δώσω 50άρικο αλλά για καλή μου τύχη όταν ήρθε το συνεργείο για να κάνει τα τρελλά του στην αρχή τόπαιζα αγαθό και άβουλο 35χρονο παιδάκι για να ξανοιχτεί, μόλις μου είπε πως αν έπαιρνα πακέτο απ'αυτούς σε μία βδομάδα θα είχα ξεμπερδέψει και πως τώρα ισως χρειαστεί και να σκάψουν για να με βγάλουν απ'το PCM τότε αφού κατέβασα όλο το 12θεο,ένα καράβι αγίους και με κρατούσαν οι δικοί μου για να μήν τους δαγκάσω μέσα σε 1 ωρίτσα ήμουνα ΟΚ.Αυτή είναι η κατάντια μας.ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα,χαραμοφάηδες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΈΛΕΟΣ πια

3 μήνες και ακόμα να το συνδέσουν.....

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι με έχουν συνδέσει κανονικά......

Δημοσ.
ΈΛΕΟΣ πια

Κοντεύω 3 μήνες και ακόμα να το συνδέσουν..

Aυτό είναι το μεγαλείο του οτε φίλε μου.Πάρε στο 121 πες κατευθείαν το τηλ. που θες να γίνει η σύνδεση και ρώτα αν είσαι πάνω σε pcm.Θα σου πουν αμέσως.Αν σε έχουν επάνω και δεν υπάρχουν γραμμές ελεύθερες στη γειτονιά σου τότε δεν πρόκειται να σου βάλουν την DSL εκτός κι αν μετακομίσεις....:evil:

Δημοσ.

ΑΙΣΧΟΣ

Ακόμα να μου βάλουν..

Ρε παιδία αυτοί δεν ενδιαφέρονται να κάνουν νέες συνδέσεις. Καλά το management του οτε δεν βλέπει την αδιαφορία του οργανισμού στο να παρέχει υπηρεσίες δεν βλέπει την χασούρα στα κέρδη δηλαδή τι περιμένουν με τέτοιες χαλιά υπηρεσίες που προσφέρουν.

Δεν καταλαβαίνουν ότι όταν θα περάσουν δίκτυο ιδιωτικές εταιρίες θα τον πιουν κανονικά…….έχω αυτήν την απορία…

Δημοσ.
ΑΙΣΧΟΣ

Ακόμα να μου βάλουν..

Ρε παιδία αυτοί δεν ενδιαφέρονται να κάνουν νέες συνδέσεις. Καλά το management του οτε δεν βλέπει την αδιαφορία του οργανισμού στο να παρέχει υπηρεσίες δεν βλέπει την χασούρα στα κέρδη δηλαδή τι περιμένουν με τέτοιες χαλιά υπηρεσίες που προσφέρουν.

Δεν καταλαβαίνουν ότι όταν θα περάσουν δίκτυο ιδιωτικές εταιρίες θα τον πιουν κανονικά…….έχω αυτήν την απορία…

Δεν τους νοιάζει γιατί οι γραμμές αυτές θα πληρώνονται πάλι.:mrgreen:

Δημοσ.
Δεν τους νοιάζει γιατί οι γραμμές αυτές θα πληρώνονται πάλι.:mrgreen:

Λάθος…. Φίλε

Κάποια στιγμή θα αποκτήσουν δικό τους δίκτυο οι εταιρίες.

Όπως η vivodi που έχει και δικό τις δίκτυο (εκτός από τις μισθωμένες γραμμές στον οτε), μικρό βέβαια αλλά δικό τις και όχι πάνω σε γραμμές του οτε

Δημοσ.

an kai se kapoio simeio takalodia einai tou ote .o ote diskola tha figei apo tin mesi.apla to kalo tha einai oso ginetai enas isp na exartate ligotero apo ton ote.esto na nikiazoun takalodia alla oxi na peftoume se dslam ote.exoume melon mexri na ginei auto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...