dkangel000039 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 ailuros ξερεις μηπως ποιος ειναι ο οδηγος που παιζουν δυο καρτες χωρις sli bridge επειδη εχω μια dfi ultra-d(non sli) modded σε sli-d με δυο full pci θυρες κτλ αλλα φυσικα δεν ειχε μεσα γεφυρα και ουτε παιζει να βρω εχω ψαξει παρα πολυ ξερεις ποιος ειναι ο οδηγος που ψαχνω?
Ailuros Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 ailuros ξερεις μηπως ποιος ειναι ο οδηγος που παιζουν δυο καρτες χωρις sli bridge επειδη εχω μια dfi ultra-d(non sli) modded σε sli-d με δυο full pci θυρες κτλ αλλα φυσικα δεν ειχε μεσα γεφυρα και ουτε παιζει να βρω εχω ψαξει παρα πολυ ξερεις ποιος ειναι ο οδηγος που ψαχνω? Χρειάζεσαι συγκεκριμένο οδηγό; Για ποιές κάρτες μιλάμε; Γιατί αν θυμάμαι καλά χωρίς γέφυρα λειτουργούν μόνο οι απλές 6600. Αν θέλεις στείλε μου PM με όλες τις λεπτομέρειες και θα το διαβιβάσω και θα δούμε τι απάντηση θα πάρουμε.
StavrosD Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Αν δεν κάνω λάθος, η υλοποίηση της Nvidia απαιτεί τον ίδιο χρονισμό και στις δύο κάρτες. Συνεπώς ή δεν θα λειτουργήσει, ή θα λειτουργήσει με την ταχύτητα της αργότερης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.