geovard Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Τι τρέχει μ' αυτό? http://www.users.otenet.gr/~geovard/images/alarm.png
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Απλό: Είναι ηλίθιο το πρόγραμμα.
Isle Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μπορει η insomnia να εχει spyware και να κλεβει τις πιστωτικες σας καρτες...:twisted: :twisted: Αλλα μαλλον το θεμα εχει να κανει με το antivirus.Βαλε κανενα nod32 και ασε το το norton.
Acrobat Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 einai to cookie pou sou petaei i insomnia kai mporeis kai eisai logged in an exeis dwsei username kai pass.
geovard Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μα τόσο ηλίθιο πρόγραμμα?Καλά θα το σουτάρω. Καί δεν είναι το antivirus αλλά το firewall
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μπορει η insomnia να εχει spyware και να κλεβει τις πιστωτικες σας καρτες...:twisted: :twisted: [...] Όχι ρε γμτ, μας κατάλαβαν, σας αδειάζουμε τους λογαριασμούς σας μέσω τηλεπαθητικών cookies που εμφυτεύουμε στον εγκέφαλό σας... :razz:
geovard Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Όχι ρε γμτ, μας κατάλαβαν, σας αδειάζουμε τους λογαριασμούς σας μέσω τηλεπαθητικών cookies που εμφυτεύουμε στον εγκέφαλό σας...[/size'] :razz: paredwse πριν αρχίσεις τις ειρωνείες ας φρόντιζες λίγο να σκεφτείς τι μπορεί να συνέβη καί έβγαλε αυτό το μήνυμα γιατί το ποιό εύκολο πράγμα είναι οι αφορισμοί.Σίγουρα οι άνθρωποι πού ασχολούνται με λογισμικό δεν είναι ηλίθιοι,ειδικά στις μεγάλες εταιρείες ώστε να παράγουν ηλίθια κατασκευάσματα.Ο κόσμος πού μας διαβάζει εδώ δεν πείθεται εύκολα.Δεν θέλω να πω ότι υπάρχει δάκτυλος από ινσόμνια αλλά θα περίμενε κανείς πειστικότερες απαντήσεις.Σίγουρα αν δεν ανέφερε ινσόμνια δεν θα έκανα το thread. Θα σχολιάσω λίγο την υπογραφή σου διότι από το ύφος της φαίνεται ότι θεωρείς τον εαυτό σου αυθεντία ώστε ενίοτε να μην παίρνεις κάποιον στα σοβαρά.Προσωπικά ποτέ δεν θα έγραφα κάτι τέτοιο γιατί έχω γνώση της ταπεινότητάς μου. Περίμενα λοιπόν μιά λογική εξήγηση από κάποιον πού ξέρει πιό πολλά από μένα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 paredwse πριν αρχίσεις τις ειρωνείες ας φρόντιζες λίγο να σκεφτείς τι μπορεί να συνέβη καί έβγαλε αυτό το μήνυμα γιατί το ποιό εύκολο πράγμα είναι οι αφορισμοί.Σίγουρα οι άνθρωποι πού ασχολούνται με λογισμικό δεν είναι ηλίθιοι' date='ειδικά στις μεγάλες εταιρείες ώστε να παράγουν ηλίθια κατασκευάσματα.Ο κόσμος πού μας διαβάζει εδώ δεν πείθεται εύκολα.Δεν θέλω να πω ότι υπάρχει δάκτυλος από ινσόμνια αλλά θα περίμενε κανείς πειστικότερες απαντήσεις.Σίγουρα αν δεν ανέφερε ινσόμνια δεν θα έκανα το thread.Θα σχολιάσω λίγο την υπογραφή σου διότι από το ύφος της φαίνεται ότι θεωρείς τον εαυτό σου αυθεντία ώστε ενίοτε να μην παίρνεις κάποιον στα σοβαρά.Προσωπικά ποτέ δεν θα έγραφα κάτι τέτοιο γιατί έχω γνώση της ταπεινότητάς μου. Περίμενα λοιπόν μιά λογική εξήγηση από κάποιον πού ξέρει πιό πολλά από μένα.[/quote'] 1. Απαντάς σε μήνυμα που δεν απευθύνεται σε εσένα. Δεν είχα αντιληφθεί ότι το μέλος Isle σε είχε διορίσει δικηγόρο του. Συγχαρητήρια, join the club. 2. Αν άρχιζα την ειρωνία, πίστεψέ με, θα το καταλάβαινες. 3. Χαλάρωσε. Απ' ότι φαίνεται δεν έχεις την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ - δυστυχώς όμως δεν θα την αποκτήσεις τώρα. 4. Να σχολιάσεις όσο θέλεις την υπογραφή μου - τα συμπεράσματα όμως κράτα τα για τον εαυτό σου. Δεν θυμάμαι να έχω πει ότι με ενδιαφέρει η γνώμη σου είτε για την υπογραφή μου είτε για οτιδήποτε άλλο με αφορά. 5. Τη λογική εξήγηση που εναγωνίως αναζητάς, στην έδωσαν όλα τα μέλη που απάντησαν (εμού συμπεριλαμβανομένου) και φαίνεται να την αποδέχθηκες: Μα τόσο ηλίθιο πρόγραμμα?Καλά θα το σουτάρω. Αν τώρα λες ότι Σίγουρα οι άνθρωποι πού ασχολούνται με λογισμικό δεν είναι ηλίθιοι,ειδικά στις μεγάλες εταιρείες ώστε να παράγουν ηλίθια κατασκευάσματα, πρέπει να αποφασίσεις επιτέλους τι ακριβώς πιστεύεις. Αυτό που έγραφες πριν ή αυτό που γράφεις τώρα; Έτσι όπως τα βλέπω τώρα, αμφιβάλλω αν έχεις καταλάβει κι εσύ ο ίδιος...
geovard Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Απουσίαζα καί τώρα είδα το μήνυμά σου paredwse.Αλήθεια πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να απαντήσω?
Isle Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Σίγουρα οι άνθρωποι πού ασχολούνται με λογισμικό δεν είναι ηλίθιοι,ειδικά στις μεγάλες εταιρείες ώστε να παράγουν ηλίθια κατασκευάσματα. Ειναι και παραειναι!:twisted: :twisted:
geovard Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ειναι και παραειναι!:twisted: :twisted: Έχω μείνει άφωνος με την τεκμηρίωσή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.