silencer51 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Απλά αναφέρω την εμπειρία μου μην την πατήσουν κι άλλοι. Το γνωστό BootSkin, με το οποίο μπορεί κανείς να αλλάξει την loading screen των XP, έχει δυστυχώς ενα πολύ σοβαρό bug. Σε ορισμένες motherboards, ανάλογα και με την έκδοση του BIOS, το BootSkin μπορεί να προκαλέσει μυστήρια κολλήματα κατα την εκκίνηση των Windows και συγκεκριμένα κατα το φόρτωμα του PartMgr (partition manager). Ακόμα κι αν τα ΧΡ φορτώνουν κανονικά, αν πάτε στο Device Manager και επιλέξετε "Show Hidden Devices" πολύ πιθανόν να δείτε exclamation mark δίπλα στο PartMgr. Εγώ χρησιμοποιούσα εδώ και πολύ καιρό το BootSkin χωρίς πρόβλημα, αλλα με τις τελευταίες εκδόσεις BIOS της mobo μου (Asus A8V Deluxe) προέκυψε πρόβλημα (μυστήρια εντελώς τυχαία κολλήματα κατα την εκκίνηση των XP). Προσοχή λοιπόν, χρειάστηκε να ψάξω αρκετά για να καταλήξω οτι αυτό έφταιγε, ίσως το ποστ αυτό να γλυτώσει κάποιους απο το ψάξιμο.
Donacgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 sosta kala ekanes kai to aneferes, an kai eimai tis apopsis na min alazoume to boot skin mias kai pirazei kapoia arxeio. opos kai me to style XP pou se merikes periptoseis alazei pola arxeia sistimatos. Kai ne men kanei ta windows sas na fenode poly poio oraia kai diaforetika apo tous alous ala stin ousia tha exete perisotera kolimata kai genika ta windows tha simperiferonte poio arga!
hackermon1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ayto moy proekipse ki emena xrisimopioysa to bootskin kai alaze sixna tin ikona kai moy praroysiazontoysan kolimata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.