xalara87 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Όσον αφορά το ανεμιστηράκι και τα επίπεδα θορύβου' date=' πιστεύω πως ποτέ δεν ήταν λόγος απενεργοποίησης μίας συσκευής. Άν τα ανεμιστήρια από το PC σου (που λέμε ότι το έχεις και σαν κατεβαστήρι με αποτέλεσμα να μένει ανοιχτο 24/7) κάνουν φασαρία, απλά το σβήνεις τα βράδυα ή μήπως μειώνεις τις στροφές τους? ή μήπως τους αντικαθιστάς με άλλους πιό αθόρυβους?[/quote'] ti ginete omws an kamia apo tis dio lisis (pou katalla ine logikotates ) den mpori na efarmosti? dioti oute na miwsis strofes den ginete alla opws proanefera epidi den ine to anemistiraki klasiko megethos den iparxoun poli pio athoryba gia na tallaxis:( wpote tote to klini distixos... ws twra pantws to epixirima oti an "to bgazis apo ti mpriza xalai" to stirixate mono sto gegonos oti ena ups sxediazete gia na mi klini pote , tha protimousa na akousw kati pio episimo an exete ipospi sas:confused: pantws an kataferis tin allagi file s2katana postare pou brikes anemistiraki gia na hremisw kai gw:evil:
giankyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Το βραδάκι που θα έχω χρόνο θα googlίσω και θα στην τεκμηριώσω..
S2Katana Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Θα το κοιταξω το θεμα, γιατι θελω να μη χαλασει ουτε το UPS αλλα και ουτε εγω που δε θα κοιμαμαι για να μη χαλασει αυτο!!!(lol)
Tieslin Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Επειδή πολλά ειπώθηκαν σχετικά αν πρέπει η όχι να κλείνει ενα UPS το βράδυ θα πω ότι το δικό μου το κλείνω κάθε βράδυ απο τότε που το έχω πάρει (παραπάνω απο δύο χρόνια) και δεν έχει πάθει τίποτα. Το γράφω αυτό γιατί όλοι λέτε λογικά και έτσι είπα να γράψω με επιχειρήματα. Αν κάποιος δεν με πιστεύει ας έρθει σπίτι μου να το δεί να δουλεύει 35' χωρίς ρεύμα ΔΕΗ. Επίσης ανοίγει το UPS χωρίς να είναι συνδεμένο στο δίκτυο. Δηλαδή αν έχει διακοπή ρεύματος και είναι κλειστός ο υπολογιστής ανοίγω το UPS (και ας έχει διακοπή την στιγμή εκείνη) κάνω την δουλεία μου και ξανακλείνω κανονικά. Α! Και εγώ για τον θόρυβο του ανεμιστήρα το κλείνω!
giankyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Και ιδού! Μετά από την ερώτηση (αυτή είναι η δεύτερη ερώτηση γιατί την πρώτη φορά μου απάντησαν πολύ γενικά): Thank you for the quick reply. I wasn't as specific as i wanted to be in the first place. The question "shouldn't we turn the UPS off when we don't use the pc and the devices connected to it?" is about the UPS's health. Can this disconnection cause any problems to the device if we do it for a long time? Regards Yiannis! ήρθε η απάντηση: Response (Siddarth Shankar) - 05/04/2006 07:55 AMDear Yiannis, Yes it would cause damage to the batteries if the UPS is turned off as the batteries won't charge. The batteries may die out sooner. You can obtain more info on care for batteries from the link below: http://emea-en.apc.com/cgi-bin/emea_en.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=564&p_created=1010390400 The UPS won't have any damage, it's only the batteries. If you have further questions, please do not hesitate to contact us. Kind Regards, Sid Shankar. APC Tech Support.
S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ωραιος ο giankyr.Φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τα MGE.Aρα πρεπει να αλλαχθει το ανεμιστηρακι γιατι δεν παει αλλο.
giankyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ναι, το "The UPS won't have any damage, it's only the batteries." απευθύνεται σε όλα τα UPS ανεξαρτήτως μάρκας.
S2Katana Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ξερετε ποσο κοστιζει η αλλαγη μπαταριας?Για να δω δλδ τι με συμφερει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Aπό τον ανεμιστήρα, πως έφτασες στην αλλαγή μπαταρίας? Για 600va 19 ευρά...
S2Katana Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Εφτασα εκει, γιατι αν ειναι να μπαινω στον κοπο να βρω ενα παρομοιο ανεμιστηρακι, να χαλασω την εγγυηση και να μην κανω και σωστη δουλεια, καλυτερα να μειωθει η διαρκεια ζωης των μπαταριων μου κ να τις αλλαξω σε καποια φαση!
apostolis22 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Pisteuo pos tha meiothei simantika i zoi ton mpatarion mono an meinei gia polles meres ektos mprizas.Gia merikes ores tou upnou den nomizo na einai toso blabero.
Tieslin Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Και εγώ ίδιο πιστεύω γιατί αυτό γίνεται με το δικό μου εδώ και πολύ καιρό...
xalara87 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 katarxas na efxaristisw ton filo giankyr gia tin amsei apantisi exw na kanw mia parathrisis omws "as the batteries won't charge" : otan ine gemates oi bataries kai den exi gini kapia diakopi prosfata , autes den fortizonte opote pou ine to problima?(an ine swsto bebea afto pou ipa) pantws protimw na dwsw 20-30 eurw kathe 1-2 xronia gia bataries para na xalasw ton ipno mou....
S2Katana Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Και εγω αυτο λεω.Βεβαια, να συνυπολογιζουμε οτι 1,5 μηνα το χρονο μενει εκτος μπριζας λογω διακοπων.
spirosta Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 οι μπαταρίες σε ένα UPS ακόμη και φορτισμένες να είναι πάντα βρίσκονται σε έναν συνεχή έλεγχο και μία συνεχή φόρτηση για να διατηρούνται γεμάτες. Όλες οι μπαταρίες όταν δεν χρησιμοποιούνται αποφορτίζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.