S2Katana Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Ναι το εχω υποψιν μου.Οταν το ανοιξω για αλλαγη ανεμιστηρα, να το εχω κλειστο?
xalara87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 anoite klisto!!!!!!!! allios tha dwsis xeretismata ston pappou mou ston allo kosmo:) 1on pare to katallilo anemisthraki 2on elpizw na bris katsabidi gia tis bides apo katw giati ine kapws periergo 3on na exis ipopsi sou oti prepi na ftiaxis tin ipodoxi reumatos wste na mpeni 4on mi xalasis to anemisthraki to diko tou etsi an gini kamia strabi (opos epatha egw ) tous to pas pisw kai sta allazoun
freakystyley Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 επίσης και από την πρίζα να το βγάλεις πάλι θα πρέπει να προσέχεις πολύ! ακόμα και τις μπαταρίες να βγάλεις, πάλι μπορεί να συγκρατεί κάποιο φορτίο ικανό να σε βλάψει!
S2Katana Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ναι κατι εχω ακουσει για αυτα που λετε.Πως θα βρω ανεμιστηρα με ακριβως τα ιδια Watt?Θελω να πω, πως θα δω τα χαρακτηριστικα του ηδη υπαρχοντος ανεμιστηρα?Σας ευχαριστω για το χρονο σας παιδια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δεν σε απασχολούν τα watt στον ανεμιστήρα,μόνο να χωράει.
S2Katana Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Α οκ.Δλδ οπως και να εχει μας αρκει να φερνει μεσα κρυο αερα?
xalara87 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 kita egw otan to ixa bgali to anemistiraki tou ixa kani search sto internet kai brika ta xaraktisristika tou (twra den ta xw allios tha sta dina) pantws mporoi na ne kai tzampa kopos i allagi tou ... epsaxa mpolika magazia kai mono sto pc -store ixa bri ena me kapos xamilo thorybo(20-25db) ta alla itan sxedon ta idia
giankyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δεν είναι από τα standard μεγέθη ανεμιστήρων (80-92-120mm)?
S2Katana Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Σιγουρα ειναι κατω απο 80cm, αφου η τρυπα που εχει πισω ειναι αρκετα μικρη.Τι τους ηρθε και βαλαν ανεμιστηρακι???
inel Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Οσοι αναφερετε (ολοι δλδ σχεδόν) οτι δεν ειναι σωστο να αποσυνδέουμε το UPS απο την πριζα οταν το έχουμε κλείσει το έχετε διαβάσει κάπου ή μονοι σας το λέτε? Λογικά δεν νομίζω να υπάρχει απολύτως κανενα προβλημα. Αρκει να το έχεις απενεργοποιήσει ώστε να μην αδειάσουν οι μπαταρίες.
giankyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Οσοι αναφερετε (ολοι δλδ σχεδόν) οτι δεν ειναι σωστο να αποσυνδέουμε το UPS απο την πριζα οταν το έχουμε κλείσει το έχετε διαβάσει κάπου ή μονοι σας το λέτε? Λογικά δεν νομίζω να υπάρχει απολύτως κανενα προβλημα. Το λογικό είναι αυτό που είπαν όλοι μέχρι στιγμής, να μην αποσυνδέεται από την μπρίζα! Κατασκευάζεται για να προστατεύει συσκευές από πτώσεις και απώλειες τάσης, δεν είναι κάποια ενεργοβόρα συσκευή που να πρέπει να τη σβήνουμε όταν δεν την "χρησιμοποιούμε" σαν ένα πιστολάκι για τα μαλιά ας πούμε ή σαν τηλεόραση..
inel Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Το λογικό[/b'] είναι αυτό που είπαν όλοι μέχρι στιγμής, να μην αποσυνδέεται από την μπρίζα! Κατασκευάζεται για να προστατεύει συσκευές από πτώσεις και απώλειες τάσης, δεν είναι κάποια ενεργοβόρα συσκευή που να πρέπει να τη σβήνουμε όταν δεν την "χρησιμοποιούμε" σαν ένα πιστολάκι για τα μαλιά ας πούμε ή σαν τηλεόραση.. Οκ η λογική χρήση θεωρητικά είναι να μην το αποσυνδέεις απο την πρίζα. Στην περίπτωση όμως των UPS που χρησιμοποιούν ανεμιστηράκι και που δημιουργούν ως ένα βαθμό κάποιο θόρυβο που γίνεται αντιληπτός (και μερικές φορές ενοχλητικός, όπως αναφέρθηκε παραπάνω) τότε η αποσύνδεσή του φαίνεται ως η 'καλύτερη' λύση, όταν ουσιαστικά δεν το χρειαζόμαστε άλλο και δεν έχουμε ανάγκη να προστατέψει το μηχάνημά μας (έχουμε κλείσει το PC ktl). Δεν μπορώ να καταλάβω απο που βγαίνει το συμπέρασμα οτι αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για τη διάρκεια ζωής των μπαταριών. Γι' αυτο χρησιμοποίησα και τη λέξη 'Λογικά'. Εφόσον δηλαδή οι μπαταρίες είναι πλήρως φορτισμένες και δεν δίνουν φορτίο σε καμμία συσκευή εκείνη τη στιγμή(έχουμε κλείσει το διακόπτη του UPS) , τότε είναι απολύτως ασφαλές να το αποσυνδέσουμε απο την πρίζα...και αυτό , λογικά, δεν θα έχει καμμία επίδραση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Έχει διαβάσει κανείς οτι η αποσυνδέσή του με τον παραπάνω τρόπο δημιουργεί πρόβλημα στις μπαταρίες ?
giankyr Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Κατ' αρχάς το λογικά το κάναμε καραμέλα, οπότε ας μήν το χρησιμοποιήσουμε άλλο μιας και είναι όντως λέξη με διαφορετική σημασία για τον καθένα μας. Στην περίπτωση όμως των UPS που χρησιμοποιούν ανεμιστηράκι και που δημιουργούν ως ένα βαθμό κάποιο θόρυβο που γίνεται αντιληπτός (και μερικές φορές ενοχλητικός, όπως αναφέρθηκε παραπάνω) τότε η αποσύνδεσή του φαίνεται ως η 'καλύτερη' λύση, όταν ουσιαστικά δεν το χρειαζόμαστε άλλο και δεν έχουμε ανάγκη να προστατέψει το μηχάνημά μας (έχουμε κλείσει το PC ktl). Όσον αφορά το ανεμιστηράκι και τα επίπεδα θορύβου, πιστεύω πως ποτέ δεν ήταν λόγος απενεργοποίησης μίας συσκευής. Άν τα ανεμιστήρια από το PC σου (που λέμε ότι το έχεις και σαν κατεβαστήρι με αποτέλεσμα να μένει ανοιχτο 24/7) κάνουν φασαρία, απλά το σβήνεις τα βράδυα ή μήπως μειώνεις τις στροφές τους? ή μήπως τους αντικαθιστάς με άλλους πιό αθόρυβους?
S2Katana Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Κοιταξε, εμενα το pc μου κανει τρελο θορυβο.Ομως, τα βραδια δεν το χρειζομαι ανοιχτο, οποτε και βρισκω την ησυχια μου.Αν ομως υπηρχε θεμα θορυβου, απλα θα αλλαζα κουτι και θα εβαζα μονωτικο.Αλλα το UPS μου δεν αντεχεται με τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.