Προς το περιεχόμενο

5600XT ---> 6600GT! Αλλά κολλάει... :(

Bomber-21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα αγορασα μια 6600GT!Την βαζω κανονικα στο case,ανοιγω το pc και ανοιγει ο ''Οδηγος Ευρεσης Νεου Υλικου''!Βαζω το συνοδευτικο cd,κανει εγκατασταση κανονικα αλλα μου εβγαλε ενα μηνυμα ''η καρτα δεν εχει επαρκη ενεργεια'' (κατι τετοιο) αλλα πατησα OK!Μετα ανοιξε και η ''εγκατασταση οθονης'' και ολα ΟΚ!

Το θεμα ειναι οτι παω να παιξω PES4 ή SIMS2 και κολλαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...Ενω με την 5600 δεν κολλαγε...

Μπορει κανεις να βοηθησει;; Sad Sad Sad

edit:Εδω ειναι ενα report απο το συστημα μου.

http://rapidshare.de/files/18897327/NewReport.txt.html

Δημοσ.

apo to trofodotiko sou prepi na kremonte merika akoma vismata me aspri plastiki ennoeite epifania.pare ena apo ayta kai valta se mia ypodoxi pou exei h karta sou sto kato meros me mayro xrwma.einai akrivws apenanti apo to skliro sou disko.An den einai ekei , kapou trigirw tha voskei.vresto kai mpiksto mesa:P

Elpizw na voithisa:D

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω η κάρτα σου είναι σε AGP.

Απλά παίρνεις ένα molex 4-pin connector από το τροφοδοτικό (σαν αυτό που παίρνουν οι σκληροί δίσκοι και τα οπτικά drives στο κουτί σου) και το βάζεις στην αντίστοιχη υποδοχή πάνω στην κάρτα.

• Moderators
Δημοσ.

Ουτε εγω την ειχα συνδεσει στην αρχη, και μολις εγκατέστησα τους drivers, μου λεει: "το έξυπνο συστημα ταδε της nvidia ανιχνευσε ότι δεν παιρνει επαρκη ενέργεια, και ετσι ρυθμίστηκε σε χρονισμούς ασφάλειας". ΛΟΛ! Πολύ εξυπνο πραγματικά!

P.S.: Γεια σου HellasBagabond!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...