Bomber-21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Σημερα αγορασα μια 6600GT!Την βαζω κανονικα στο case,ανοιγω το pc και ανοιγει ο ''Οδηγος Ευρεσης Νεου Υλικου''!Βαζω το συνοδευτικο cd,κανει εγκατασταση κανονικα αλλα μου εβγαλε ενα μηνυμα ''η καρτα δεν εχει επαρκη ενεργεια'' (κατι τετοιο) αλλα πατησα OK!Μετα ανοιξε και η ''εγκατασταση οθονης'' και ολα ΟΚ! Το θεμα ειναι οτι παω να παιξω PES4 ή SIMS2 και κολλαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...Ενω με την 5600 δεν κολλαγε... Μπορει κανεις να βοηθησει;; Sad Sad Sad edit:Εδω ειναι ενα report απο το συστημα μου. http://rapidshare.de/files/18897327/NewReport.txt.html
gio@ Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 bgale tous palious drivers teleiws kai kane epanekinhsh ,bale th karta kai meta tous pio kainourgious drivers (an mporeis).
Bomber-21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Τωρα καταλαβα οτι δεν εχω βαλει την εξτρα τροφοδοσια... Αλλα το καλωδιο αυτο πως μπαινει;;Δεν εχω ιδεα...
kafeneio Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 apo to trofodotiko sou prepi na kremonte merika akoma vismata me aspri plastiki ennoeite epifania.pare ena apo ayta kai valta se mia ypodoxi pou exei h karta sou sto kato meros me mayro xrwma.einai akrivws apenanti apo to skliro sou disko.An den einai ekei , kapou trigirw tha voskei.vresto kai mpiksto mesa:P Elpizw na voithisa:D
Narayan Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Απ' ότι βλέπω η κάρτα σου είναι σε AGP. Απλά παίρνεις ένα molex 4-pin connector από το τροφοδοτικό (σαν αυτό που παίρνουν οι σκληροί δίσκοι και τα οπτικά drives στο κουτί σου) και το βάζεις στην αντίστοιχη υποδοχή πάνω στην κάρτα.
HellasVagabond Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Χμμμμ πως ειχε εξτρα τροφοδοσια και δεν την ειδες ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Ουτε εγω την ειχα συνδεσει στην αρχη, και μολις εγκατέστησα τους drivers, μου λεει: "το έξυπνο συστημα ταδε της nvidia ανιχνευσε ότι δεν παιρνει επαρκη ενέργεια, και ετσι ρυθμίστηκε σε χρονισμούς ασφάλειας". ΛΟΛ! Πολύ εξυπνο πραγματικά! P.S.: Γεια σου HellasBagabond!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.