Προς το περιεχόμενο

admin-moderator:Τι Πως Γιατί και Πότε??

dterzakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδη ο **** με τα 900+ ποστ του' date='εκ των οποιων τα 899 ειναι BAN,εχει δειξει σοβαροτητα η ωριμοτητα?

παιζει ενα ρολο εν μερι και αυτο,αλλα κυριως ειναι απο γνωριμιες με τον ιδιο τον admin.

ΥΓ.εγω εγινα super mod σε crack site,μονο με 19 ποστ.απλα εγραψα κατι,που του εκανε κλικ κατευθειαν,και μου εκανε την προταση ο admin.[/quote']

O ***** ειναι σχημα λογου η υπαινισεσαι καποιον συγκεκριμενα ?

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε ρε κόσμος που απαντάει. . . Lucifer, Toufas (!!!!), Mazda...Όλοι οι ""αρχαίοι"" εδώ μαζευτήκανε. . . Μόνο ο tsambikos λείπει από την παρέα και ο Δήμαρχος!!

Ελάτε και καμιά βόλτα από το #insomnia @ GRNet ... lamerz :D:):D

Δημοσ.
O ***** ειναι σχημα λογου η υπαινισεσαι καποιον συγκεκριμενα ?

ναι,καποιον.........

αλλα και πολλους αλλους,οι οποιοι ειναι 10 χρονια στο φορουμ,και εχουν 200-300 ποστ,κατι το οποιο σημαινει οτι δεν συμετεχουν σαν απλοι χρηστες στο φορουμ,οπως ο paredwse ο dim_b,και αλλα παιδια,που πανω απ'ολα ειναι ΧΡΗΣΤΕΣ του φορουμ,και συμετεχουν σε αυτο!

δυστηχως υπαρχουν και παρα πολλοι,οι οποιοι μπαινουν,ισα ισα να κανουν 3-4 BAN,και ξανα 10 μερες μετα ξαναμπαινουν για τον ιδιο ακριβως λογο.

Δημοσ.

Μιλάω σε πληθυντικό ευγενείας για τον εαυτό μου.

Το όνομα μου είναι λεγεών γιατί είμαστε πολλοί εδώ μέσα.

Δημοσ.

Bougas εσύ βλέπεις μόνο posts + bans.

Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να κρίνεις ποιός & πόσο έχει βοηθήσει στα επιμέρους θέματα που απασχολούν ένα forum.

Θέματα όπως γλώσσες κώδικα, πλατφόρμες, hosting, vbulletin mod, βάση δεδομένων, κ πολλά άλλα που εσένα σαν

απλό χρήστη δεν σε έχουν απασχολήσει ποτέ, ούτε σου έχει ζητηθεί ποτέ συνδρομή, ούτε καν τα πραγματικά σου στοιχεία.

Αυτοί που επιλέγονται για κάποια θέση επιλέγονται για κάποιο λόγο. Επειδή δεν έχει πέσει στην αντίληψη σου αυτός ο λόγος,

δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται κιόλας. Αυτό είναι στη διακριτική ευχέρια του admin κ του εκάστοτε (s)mod αν θέλει να το ανακοινώσει.

Λίγος σεβασμός θα ήταν το ελάχιστο για τους "νοικοκυραίους" του σπιτιού που κοπιάζουν για να σε φιλοξενήσουν και να σου δώσουν βήμα.

/sc

Δημοσ.

madsc,δεν πιστευω εγω τουλαχιστον,να μην σεβομαι τους "νοικοκυραίους" του φορουμ.

απλα ειπα,οτι θα πρωτιμουσα σε ενα φορουμ,πανω απ'ολα οι s(mod) να ειναι χρηστες του φορουμ,και οχι αστυνομικοι.

τωρα αν ειναι ασεβεια να λεει καποιος χρηστης(αυτοι κρατανε το φορουμ),την γνωμη του,ζηταω ταπεινα συγνωμη.

και δεν μιλησα για το συνολο των s(mod),αλλα για μερικους.

Και επισης σαν απλος χρηστης,θα μου επιτρεψεις να γνωριζω λιγο καλυτερα αν ισχυουν τα λεγομενα μου,καθως τα εχω συζητηση με παρα πολλους αλλους χρηστες σε pm,και ξερω ποια η γνωμη αρκετων απο αυτους.

αν θες,σου αναφερω συμπαθειες-αντιπαθειες.οπως και ονοματα.

Δημοσ.

Πάντως στα μεγάλα (κι όχι μόνο) forum, τα ban δεν γίνονται από έναν μόνο mod/admin. Πέφτει συνεννόηση πρώτα, δεν κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.

Btw, πώς ξέρετε ποιος απ'όλους έχει κάνει το ban κι έχετε παράπονα για συγκεκριμένα άτομα;

Δημοσ.
...Και επισης σαν απλος χρηστης,θα μου επιτρεψεις να γνωριζω λιγο καλυτερα αν ισχυουν τα λεγομενα μου,καθως τα εχω συζητηση με παρα πολλους αλλους χρηστες σε pm,και ξερω ποια η γνωμη αρκετων απο αυτους. Αν θες,σου αναφερω συμπαθειες-αντιπαθειες.οπως και ονοματα

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε Τατιάνα καταρχήν.

Κατά 2ον και επί της ουσίας. Θες να μου πεις ότι ο όποιος Bougas ως απλό μέλος γνωρίζει ποιός πληρώνει το hosting, ποιός συντηρεί τη βάση του insomnia, (που δεν την έχουμε κ μικρή πανάθεμα την :P) ποιός περνάει τα updates, ή ποιός στήνει/συντηρεί τον dedicated, ή ποιός κρατάει τσίλιες για να μην περάσουμε το bw limit; Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω. Δεν είσαι σε "one man project" . Yπάρχουν πράγματα που δεν βλέπεις αλλά βρίσκονται πίσω από αυτό το forum. Είναι άδικο να κρίνεις την προσφορά ή το άτομο κάποιου από τα posts/bans μόνο. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τί έχει κάνει αυτός για σένα κ ας μην στο έχει πει κανείς, κ ας μην έχει πληρωθεί για αυτό που έκανε, με όποιο τρόπο. Έτσι για το "ψώνιο" είναι αυτά.

Χωρίς να γνωρίζω το/α άτομο/α που αναφέρεσαι ( μπας κ λες κανά φαντάρο μας; ), Ε! μην τον βγάλουμε κ μλκ ή ανάξιο επειδή δεν γράφει posts, έτσι;

Περί της ελευθερίας λόγου που αναφέρεις είσαι ελεύθερος να εκφέρεις την όποια γνώμη σου όπως κ όλα τα υπόλοιπα μέλη, εφόσον δεν υπερβαίνεις κάποιο κανόνα, που δεν το έχεις κάνει -απ'όσο θυμάμαι- κ αυτό σε τιμά.

Στην ίδια λογική κ ο admin είναι ελεύθερος να κρίνει ποιός ταιριάζει καλύτερα σε ποιά θέση. ;)

/sc

Δημοσ.

Τι πράγμα κι αυτό βρε παιδί μου! Όλοι με κάποιο παράπονο είμαστε τελικά, αλλά όλοι κολλημένοι με το ινσόμνια παραμένουμε! Κι έχει παρατηρηθεί ότι όσοι τελικά ban-άρονται ή διαγράφονται πάλι εδώ μέσα είναι! Αυτό δεν είναι κακό! Ίσα-ίσα που υπάρχει πολυφωνία και εν μέρει διαφωνία σε διάφορα θέματα! Φανταστείτε τώρα, όλοι μα όλοι, να συμφωνούσαμε σε όλα και να μην μας ενοχλούσε το παραμικρό!

Μια φόρα έτυχε να τιμωρηθώ σκληρά, απλά για ένα σπαμ που έκανα, χάρην αστείου! Με διέγραψαν (ούτε banned σαν προειδοποίηση να με κάνουν) και ούτε που μου ξαναεπέτρεψαν να μπω! Και το πιο ωραίο... Δεν είχα παραβεί κανέναν μα κανέναν όρο του φόρουμ! Έτσι ήθελε ο διαχειριστής να πράξει κι αυτό έπραξε! Δεν θύμωσα, δεν το έκανα θέμα και από φόρουμς παρόμοια θα βρει κανείς στο διαδίκτυο ουκ ολίγα!

Συμφωνώ με αυτά που σημειώνει ο madsc. Κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει τι γίνεται στο παρασκήνιο του ινσόμνια! Και μην νομίζεται... και οι συντονιστές έχουν κάποιους κανόνες να ακολουθήσουν!

Κι αν κάποιοι εμφανίζονται μια στο τόσο, αυτό είναι εις γνώσιν του διαχειριστή και των συντονιστών! Και σίγουρα για κάποιους δικούς τους λόγους είναι απομακρυσμένοι! Κι άλλωστε δεν είναι δα και τόσο τρομερό αν δούμε ότι κάτι μας ενοχλεί να ζητήσουμε τον λόγο κατ'ιδίαν απ'τον όποιον συντονιστή ή τον διαχειριστή! Το'χω κάνει κι εγώ, μου έχουν λύσει τις απορίες που είχα και να'ν καλά οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν μαζί μου! Γιατί αν ήθελαν δεν το έκαναν καν! Αυτό δείχνει ότι θέλουν το φόρουμ να πηγαίνει καλά, να υπάρχει μια ανθρώπινη προσέγγιση και να μην δημιουργούνται προβλήματα στην καλή και ομαλή λειτουργία του!

Αυτά κι αν βγήκα εκτός θέματος, ζητάω ταπεινά συγγνώμη! tumbleweed2.gif

Δημοσ.

Εγω θελω ο Χαλ να κανει σουπερ μοντερεητορ τον Λουσιφερ και να τρωει μπαν οποιος δεν εχει το 666 στο μετωπο για τους αντρες η στα κωλομερια για τις γυναικες(ωστε να κανει ο Λουσι αυτοψια επιτοπου) και μετα θα σας κοπουν οι ορεξεις για θρησκευτικες σηζητησεις

Δημοσ.

Φοβάμαι πως είναι χειρότερα τα πράγματα Μάριε.

Είναι άνδρας με καταγωγή από τη Μυτιλήνη.

Τα ερυθρά μου έχουν σχήμα γκασμά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...