Προς το περιεχόμενο

Lyrics & iTunes

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηθελα να κατεβάσω lyrics για τα τραγούδια που έχω στο itunes αλλά δε ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα; Εσείς ποιο χρησιμοποείται; Είναι το evil lyrics καλό ή θα μου ανακατέψει τα tags? Την είχα πάθει παλιά με τέτοια προγράμματα!:oops:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το χρησιμοποιώ στο winamp αλλά κάνει και για iTunes έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τα χαρακτηριστικά του, την ευχρηστία καθώς και μου βρίσκει για όλα τα τραγούδια και μάλιστα στα περισσότερα συγχρονισμένα με την μουσική. Λέγεται miniLyrics, και θα το βρεις:

http://www.crintsoft.com/

Δοκίμασα το μινι λιρικς και έμεινα πολύ ικανοποιημένος αλλα δεν μπορώ να βρώ πως να αποθηκεύσει το στίχο πάνω στο ταγκ του mp3. Μήπως ξέρεις πως γίνεται;

Δεν ξέρω πψς μπορεί να γίνει αυτό..για διάβασε το help..

Αν και τα lyrics που είναι συγχρονισμένα με τον ρυθμό, είναι της μορφής lrc τα οποία κάπου αποθηκεύονται.

Ένας μπακαλίστικος τρόπος είναι :

Βρες τα lyrics, και μετά πάτα δεξί κλικ στο τραγούδι που θέλεις, Get info, εκεί θα πρέπει να μπορείς να δεις τα lyrics κάνε μια επικόλληση εκεί.

δυστυχώς πορωμένε αυτό δε γίνεται, μπορείς να το κάνεις όμως χειροκίνητα με το mp3tag v235... To δοκίμασα και είναι κορυφαίο και γράφει και σε aac ευτυχως!

• 2 μήνες μετά...
mia erotisi ligo asxeti me to topic ' date='den ithela na anoiksw allo thema.

ginete to itunes na ananewnei aftomata ta tags kai na vazei to cover tou cd aftomata se kathe tragoudi??[/quote']Κάτι που πλησιάζει αυτό που θες είναι το iTunes Art Importer.Για τα lyrics εγώ χρησιμοποιώ το EvilLyrics.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...