blackstar Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 [offtopic] Μπράβο ρε blackstar, Super λεγόταν το ένα κανάλι! Είχε και ένα άλλο που μία εξέπεμπε στα Αγγλικά, μετά το γύριζε στα Ολλανδικά (νομίζω), δε θυμάμαι το όνομά του τώρα. Μεγάλο σχολείο αγγλομάθειας για εμάς τα τότε πιτσιρίκια! Transformers και G.I. Joe, μεγάλος χαμός πρωινά Σαβ/κου! Και μετά MTV για κανένα βιντεοκλιπάκι και λίγο «κοπάνημα» με Metallica, G'n'R και Nirvana. Nice days!!! [/offtopic] /offtopic Ontos ta sabbatokiriaka htan trelo glenti, pane aytes h epoxes. kai gia na epistrepso sto topic, ayrio 8a katebaso kai to trailer na do ti ekane o kyrios Michael Bay.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Και το Mega στα αγγλικά δεν είχε πολλά; Μέχρι που αποφάσισε να το γυρίσει στις μεταγλωτίσεις όπως όλα... Εγώ έβλεπα τα Transformers και σε κάποιο Sky αγγλικό μαζί με πολλά άλλα cartoons. Το Mega δεν είχε ανοίξει τότε. (αν θυμάμαι καλά, είμουν μικρούλης ) On-Topic: Πολύ generic Mecha ταινία, ακόμη και με τα νέα spots... Θα δείξει...
apxwv Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 νέο σποτάκι και φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τα ρομπότ.....
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Επος... απλα επος. Και αν μενανε πιστοι στα σχεδια του 80, θα τους βρυζαμε ολοι ομαδικως. Καποια πραγματα λειτουργουν μονο στα cartoon.
Rising1980 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Σωστός ο Mijithroulis. Στο μόνο που θέλω να μείνουν πιστοί σε σχέση με το Transformers The Movie του 1986 είναι το poser hard rock soundtrack. Όλα τα λεφτά.
Arioch79 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Super Channel κάθε Σάββατο πρωί με Brave Star, Humanoids, Transformers, GIJoe και το βράδυ Captain Power. Αυτές ήταν εποχές. Το Thundercats το έβλεπα στα Ιταλικά στο ΡΑΙ!
apxwv Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Απίστευτο τρέιλερ δυόμιση λεπτών με Optimus Prime και μάχες.... Δείτε το... προσθέσαμε και μορφή που μπορείς να το δεις και fullscreen....
Harkon Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 wow!!!! από εφέ φαίνεται πολύ καλό.. ηθοποιηκά μου μοιάζει λίγο μούφα αλλά whaever.. έχει κ το νεο από LP στην αρχή! οεοεεο
Material_Defender_1032 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Επος... απλα επος. Και αν μενανε πιστοι στα σχεδια του 80, θα τους βρυζαμε ολοι ομαδικως. Καποια πραγματα λειτουργουν μονο στα cartoon. Εαν εσύ την βρίσκεις με τα fish-lips του Optimus... Material Defender 1032
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Αν τα κανανε τετραγωνισμενα οπως ηταν τα σχεδια του animation θα φαινοταν ασχημο σε real life. και επειδη μερικα πραγματα με την παροδο του χρονου τα ιδανικευουμε προτιμας αυτο: απο αυτο:
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Εγώ αναφέρθηκα στα fish-lips ΜΟΝΟ. Όσοι έχουν δεί screenings εχούν ξενερώσει άγρια με αυτό το θέμα [ενώ τους άρεσε η υπόλοιπη ταινία]. Still κάποια πράγματα ΔΕΝ τα πειράζεις [thank god που ο Peter Cullen κάνει voice του Optimus] Material Defender 1032
Mijithroulis Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 fish lips λες για οταν βγαζει το μαρκουτσετο απο το πρωσοπο του? Αν λες για αυτο τοτε πασο μαστορα, εχεις δικιο.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 fish lips λες για οταν βγαζει το μαρκουτσετο απο το πρωσοπο του?Αν λες για αυτο τοτε πασο μαστορα, εχεις δικιο. aye Material Defender 1032
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.