Προς το περιεχόμενο

Transformers THE MOVIE !!

prive_pt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ταινια ηταν εκπληκτικη,την ειδαι κ εγω πρεμιερα,τοσο καιρο που την περιμενα δικαιωθηκα τελικα!Φοβερες σκηνες και αρκετα εξυπνοι διαλογοι,πραγματικα μιλαμε για την αναβιωση των παιδικων μας χρονων,Οπτιμους Θεος,και μαλιστα με την αυθεντικη φωνη του Peter Cullen!!Megan fox απλα γυναικα,κορμι θανατηφορο!!!

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση:

Μήπως ήταν "λάθος" της ταινίας που δείχνει τον Barricade όταν ο Frenzy βρίσκει το Allspark και όλοι οι Decepticons αρχίζουν να κινούνται προς αυτό;

Επειδή τον είδαμε πιο πριν να τρώει ξύλο από τον Bumblebee και μετά ήταν κάτω χτυπημένος (ψόφαγε; ) και δεν εμφανίζεται ούτε στην τελική μάχη.

Άλλωστε είδαμε πως τα transformers δεν είχαν πρόβλημα να χρησιμοποιήσουν deadly force.

Δεν νομίζω ότι ο Bumblebee απλά θα τον άφηνε κάτω.

Μπας και "ξέφυγε" το λάθος μόνο για να δούμε το όνομα του;

Edit:

Όσο για τα "αδερφάκια", στο wikipedia έλεγε

"Despite all that has happened, Prime deeply regrets Megatron's death, evidenced by his parting words: "You left me no choice, brother." Near the very end of the movie he states: "Like us, there is more to them [mankind] than meets the eye." (Note: In the comic adaptation of the film Optimus and Megatron refer to each as brother several times, but in the movie, only once. What "brother" means to a Cybertronian is never explained.)"

Γιατί μας μπλέκουν; :P

Δημοσ.

Ε ρε παιδια ανηκουν στην ιδια φυλη η οποια στην ουσια ξεκληριστηκε,εγω το βρισκω φυσικο να τον πει "brother"

• Moderators
Δημοσ.

Δεν λένε *κανέναν άλλον* έτσι όμως.

Είναι περίεργο που *μόνο* αυτοί οι 2 ονομάζονται έτσι και όχι "old friend" ή κάτι τέτοιο όπως λέει ο Optimus τους άλλους.

Άλλωστε στο Prequel comic, λέει ότι ο Optimus Prime και ο Megatron ήταν σύμμαχοι πριν πορωθεί ο Megatron.

Οπότε να τον έλεγε old friend θα ήταν πιο ok από brother.

Δημοσ.

Είδα και εγώ την ταινία χτες μαζί με άλλα τέσσερα άτομα. Στο τέλος της ταινίας έβλεπες 5 geeks (και εγώ μαζί :D) σε ντελίριο! Δεν περιμέναμε να δούμε μια ΤΟΣΟ καλή ταινία!

Έχουμε βάλει στοιχήματα για το ποίοι θα εμφανιστούν στην δεύτερη ταινία, και για το ποια θα είναι η υπόθεση!

Δημοσ.

Την είδα και εγώ.

Οι ανθρώπινοι διάλογοι με άφησαν αδιάφορο. Οι διάλογοι μεταξύ των Transformers με άφησαν μαλ*κα.

Τα CGI είναι απλά ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΩΩΡΑ!!!! Όλα τα λεφτά στη σκηνή του κυνηγητού μεταξύ Bumblebee και Barricade όταν ο τελευταίος μεταμορφώνεται στον αέρα...

Την ευχαριστήθηκα πολύ.

Δημοσ.

Εγω για το 2 πιστευω πως θα εμφανιστουν σιγουρα νεοι chars λογω του μηνυματος που εστειλε ο Prime σε ολο το συμπαν και καλα και προσκαλεσε και αλλα οτομποτς.Δε πιστευω ομως να ακουσουν το μηνυμα μονο οτομποτς αλλα και καποιοι δισεπτοκονς;).Μπορει να επιστρεψει ο Μεγκατρον μπορει ομως να παρει τη θεση του και ο Σταρσκριν...:mrgreen:

PS:Ελπιζω να μην ποροθηκα τοσο με το εργακι που να λεω βλακεις:P

Δημοσ.

Την είδα κι εγώ. Δε με ενθουσίασε καθόλου μα καθόλου. Στο cartoon, κάθε Autobot και Decepticon είχε ξεχωριστό χαρακτήρα και είχες την ευκαιρία να ταυτιστείς με κάποιο από όλα. Στην ταινία, όλα έγιναν εν ριπή οφθαλμού και δεν δόθηκε καθόλου τέτοια δυνατότητα. Επίσης, συμπαθητικά τα οπτικά εφφέ, αλλά όλες οι σκηνές δράσης αναλώθηκαν σε κουνημένα, λαχανιασμένα close-ups. Ούτε μία ενδιαφέρουσα πανοραμική λήψη κατά τη διάρκεια της μάχης.

Γενικά, μου άφησε την αίσθηση της χαμένης ευκαιρίας. Ένα concept που άνετα θα μπορούσε να πάρει επικές διαστάσεις (σε στυλ LOTR, με 1 ή 2 sequels) αλλά χαντακώθηκε, φαντάζομαι από μειωμένο budget και έλλειψη οράματος. Κρίμα...

Δημοσ.

τελικα την ειδα και εγω στο σινεμα υστερα απο μεγαλη ταλαιπωρια.τι να πω η ταινια απλως μαμαει.χιουμορ,δραση,οφθαλμολουτρο,εικονικα ρομποτς που μεταμορφωνονται, ταχε ολα.

καλες ερμηνεις,ο λεμπουφ εδωσε ρεστα,σεναριο αρκετο για να σε κρατησει,τεχνικα αριστη η ταινια,τα εφε τα σπαγανε,ολα καλα.

το μονο μειον ειναι οτι δεν δοθηκε η ευκαρεια να λαμψουν οι προσωπικοτητες ολων τον ρομποτς,αν και λογικο λογο χρονικου περιορισμου (προτεινω να διαβασετε το πρικουελ κομιξ,εκει οι ντισεπτικους εκφραζουν περισσοτερο την προσωπικοτητα τους) και επισης η shaky camera και το συνεχομενα κοντινα πλανα,καπου χαθηκε εκει το μετρο αν και βασικα τετοιο ειναι το στυλ του μπει.

τεσπα οποιος δεν εχει δει την ταινια,ασχετως αν ειναι τρανσφαν η οχι,να τσακιτσει να την δει.αξιζει.

Δημοσ.

+1 και από μένα ! Η ταίνία ήταν πολύ καλή για transformers ! Γενικά ήταν 2:30 ωρες που τις ευχαριστήθηκα ! Ας ελπίσουμε και στο Νο2 τώρα που πιστεύω πως θα βγεί χαλαρά....

Δημοσ.

Κάτι άλλο που ξέχασα να πω...

Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που βλέποντας τις τελευταίες σκηνές μάχης όπου ο Megadron κάνει τις γρήγορες μετατροπές στον αέρα να ένοιωσε ένα σκίρτημα στην καρδιά του συνεπακολουθούμενο από ρίγος, σκεπτόμενος πως θα ήταν αν μεταφερόταν και το Robotech στην μεγάλη οθόνη;

Το μόνο που με κρατάει και το βουλώνω είναι το ότι δεν έχει τόσο ευρύ κοινό ως saga κάτι το οποίο το υποβιβάζει αυτόματα ως budget και ως παραγωγή με αναμφίβολα αποτελέσματα…

Δημοσ.

Ναι ρε,κι εμενα ρομποτεκ μου ηρθε στο μυαλο,ετσι φουτουριστικος που ηταν ο μεγκατρον....ποπο,ρομποτεκ rulez....να μαζεψουμε υπογραφες κ να απαιτησουμε κι αλλες ταινιες απο 80ς καρτουν!!!!

Δημοσ.
Κάτι άλλο που ξέχασα να πω...

Υπάρχει κανένας άλλος εδώ μέσα που βλέποντας τις τελευταίες σκηνές μάχης όπου ο Megadron κάνει τις γρήγορες μετατροπές στον αέρα να ένοιωσε ένα σκίρτημα στην καρδιά του συνεπακολουθούμενο από ρίγος, σκεπτόμενος πως θα ήταν αν μεταφερόταν και το Robotech στην μεγάλη οθόνη;

Το μόνο που με κρατάει και το βουλώνω είναι το ότι δεν έχει τόσο ευρύ κοινό ως saga κάτι το οποίο το υποβιβάζει αυτόματα ως budget και ως παραγωγή με αναμφίβολα αποτελέσματα…

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ!!!

Θα ήταν καταπληκτικό αν και επικίνδυνο, καθώς η υπόθεση του Robotech είναι αρκετά καλή αλλά μπορεί να γίνει και πολύ γελοία σε μια κακή μεταφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...