Highlander Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εχω αυτό το πρόβλημα σε κάποια pc τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να λειτουργούν κανονικά και κάποια στιγμή ένα ωραίο πρωί μόλις ανοίξεις το pc, να μείνει κολλημένο με έναν κέρσορα που αναβοσβήνει στην πάνω αριστερή γωνία. Δείχνει τα στοιχεία του BIOS κανονικά, δείχνει την οθόνη εκκίνησης των Windows και λίγο πριν βγάλει την οθόνη των Windows που λέει "Welcome" κολλάει εκεί με τον κέρσορα να αναβοσβήνει. Στο g00gle που έψαξα δεν βρήκα λύση πάρα μόνο το πρόβλημα. Το πρόβλημα το έχω και με SiS chipset και με Intel chipset. Και τα 2 μηχανάκια έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, στο ένα λειτουργεί στο άλλο όχι. Το μόνο κοινό τους σαν hardware είναι ο SATA II WD120GB δίσκος. Έχω δοκιμάσει μνήμες μήπως ήταν αυτό , έχω δοκιμάσει άλλη VGA αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Παρατήρησα και στις 2 περιπτώσεις ότι αυτό συνήθως συμβαίνει όταν η ανάλυση πάει στα 1280x1024 γιατί εδώ τα δουλεύω max 1024x768 λόγω της οθόνης που έχω. Εμπειρίες και προτάσεις δεκτές. Ευχαριστώ εκ΄ των προτέρων, /Highlander
marios1957 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μπορεί να λέω και μλκία,σε ανάλογη δικιά μου δυσλειτουργία,έβγαζα το καλώδιο της τροφοδοσίας,πάταγα κανα δυο φορές το κουμπί έναρξης να αδειάσουν οι πυκνωτές και μετά ξανάπαιρνε μπρος,μέχρι που σκάσανε (οι πυκνωτές) και πήγα για μητρική....
Johnnie Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δύο Pc να έχουν το ίδιο πρόβλημα, λίγο περίεργο δεν είναι ; Μήπως τα έχεις πάνω σε κάποιο Ups που η μπαταρία του έχει αρχίσει να παραδίδει το πνεύμα ; Το πολύπριζο, η πρίζα που είναι συνδεδεμένο και τα καλώδια ρεύματος είναι σε καλή κατάσταση ; Μήπως πάνω στην ίδια γραμμή (ασφάλεια) βρίσκεται και κάποια άλλη συσκευή με περίεργες απαιτήσεις για ρεύμα ; Τα Pc είναι σε δίκτυο ; Τα τροφοδοτικά τους είναι καλής ποιότητας ; (Αυτά προς το παρόν. Δεν μου 'ρχεται κάτι άλλο να ρωτήσω ... ) 8) 8) 8)
kinitos Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 lipon pes mou kati vasika giati eixa kapote to idio problima kai to elisa ala den simainei oti einai to idio kai se sena. 1.otan kani to prob auto exis mesa se kapio drive diskaki?(otidipote ite cd ite dvd) 2.exis perasi olous tous drivers apo to cd tou mobo?
Highlander Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μάριε & Johnnie, το πρόβλημα δεν είναι στο hardware. Λειτουργεί κανονικά το σύστημα, αλλά πριν βγάλει την "Welcome" οθόνη των Windows μετά από την αρχική μπάρα κολλάει. Όταν συμβεί αυτό δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να ξαναμπώ στα Windows, ούτε με "Safe Mode" ούτε με "Last known good configuration". Παραδειγμα #1 Παράδειγμα #2 lipon pes mou kati vasika giati eixa kapote to idio problima kai to elisa ala den simainei oti einai to idio kai se sena.1.otan kani to prob auto exis mesa se kapio drive diskaki?(otidipote ite cd ite dvd) 2.exis perasi olous tous drivers apo to cd tou mobo? 1. Οχι τίποτε απολύτως 2. Φυσικά. Στο ενα μηχανάκι τους SiS Drivers και στο δεύτερο τους Inter Chipset.
kinitos Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 lipon ego mias kai exo tin a8nsli tis asus mobo eixa to idio prob me ti diafora oti an eixa cd eftane sto idio simio me sena kai kolage an den eixa poles fores to pernage. to elisa os eksis meta vevea apo format,piga sto system kai hardware kai opou ixe erotimatiko evaza auto kai etsi den perasa apo to cd tous drivers gia to ide kanali tis nvidia gia des an exi drivers gia ide sto cd egatastasis an den to grafi pigene sto system kai divece manager kai des an einai i drivers tou ide controller tis microsoft(ton xp) i tis eterias tou mobo. ego autous tous drivers den perasa kai itan to systima ok. elpizo na voithisa pes mas ti egine
Highlander Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Το κουλό. Το ένα το δοκίμασα με άλλη οθόνη και έπαιξε κανονικά ! Έλα pc στον τόπο σου !!!
Shinta Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Παιζει να εχει ιο η οθονη! (Να λεμε καμια μλκια βραδιατικα να περνα η ωρα) Μηπως εκανες τπτα crack τα windows σου?
djgenesis Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Μπορεί να λέω και μλκία,σε ανάλογη δικιά μου δυσλειτουργία,έβγαζα το καλώδιο της τροφοδοσίας,πάταγα κανα δυο φορές το κουμπί έναρξης να αδειάσουν οι πυκνωτές και μετά ξανάπαιρνε μπρος,μέχρι που σκάσανε (οι πυκνωτές) και πήγα για μητρική...[/b']. hahahahahahahahahahahahahahaahahhaa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.