naive Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 1 μήνα... . Κάτι δεν έχει πάει καλά προφανώς. Είχες ποτέ καυτό νερό; Έχεις κρατήσει τον παλιό ηλεκτρικό- μπόιλερ; Την εγκατάσταση ποιος την έκανε; Τελικά έχει 1 ή 2 συλλέκτες; Σε κάθε περίπτωση πάντως, αφού δεν έχει απόδοση, εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο αυτόν που μου τον πούλησε. Δώσε καμιά πληροφορία όμως για να βοηθήσεις να καταλάβουμε τι πάει στραβά, μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι...
rocky Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Παιδιά ο θερμοστάτης του ηλιακού στους πόσους βαθμούς πρέπει να είναι ρυθμισμένος;
vision Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 εγώ τον έχω στους 70. ---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- Κάτι δεν έχει πάει καλά προφανώς. Είχες ποτέ καυτό νερό; Έχεις κρατήσει τον παλιό ηλεκτρικό- μπόιλερ; Την εγκατάσταση ποιος την έκανε; Τελικά έχει 1 ή 2 συλλέκτες; Σε κάθε περίπτωση πάντως, αφού δεν έχει απόδοση, εγώ θα έπαιρνα τηλέφωνο αυτόν που μου τον πούλησε. Δώσε καμιά πληροφορία όμως για να βοηθήσεις να καταλάβουμε τι πάει στραβά, μη στα βγάζουμε με το τσιγκέλι... έχει 1 συλλέκτη. την εγκατάσταση την έκανε αντιπρόσωπος της εταιρίας και ήρθε και η ίδια η εταιρία να δει γιατί δεν δούλευε. έβαλε πάλι υγρά και άρχισε να δουλεύει και με τον ήλιο, ωστόσο επειδή έχω ηλιακό (10ετίας) σε άλλο σπίτι, το νερό είναι τόσο καυτό που δεν βάζεις το χέρι σου από κάτω απ΄ τη βρύση. ο νέος ηλιακός λοιπόν έχει ζεστό νερό και κατά διαστήματα καυτό, αλλά βασικά περίμενα από ένα ηλιακό τελευταίας τεχνολογίας με επιλεκτικά (μπλε) πάνελ να είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με αυτόν της 10ετίας...(που δεν έχει επιλεκτικά πάνελ). γι'αυτόν λοιπόν ρωτάω τι νερό έχετε αυτή την εποχή από τους ηλιακούς σας.
rocky Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 εγώ τον έχω στους 70. ---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:19 ---------- έχει 1 συλλέκτη. την εγκατάσταση την έκανε αντιπρόσωπος της εταιρίας και ήρθε και η ίδια η εταιρία να δει γιατί δεν δούλευε. έβαλε πάλι υγρά και άρχισε να δουλεύει και με τον ήλιο, ωστόσο επειδή έχω ηλιακό (10ετίας) σε άλλο σπίτι, το νερό είναι τόσο καυτό που δεν βάζεις το χέρι σου από κάτω απ΄ τη βρύση. ο νέος ηλιακός λοιπόν έχει ζεστό νερό και κατά διαστήματα καυτό, αλλά βασικά περίμενα από ένα ηλιακό τελευταίας τεχνολογίας με επιλεκτικά (μπλε) πάνελ να είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με αυτόν της 10ετίας...(που δεν έχει επιλεκτικά πάνελ). γι'αυτόν λοιπόν ρωτάω τι νερό έχετε αυτή την εποχή από τους ηλιακούς σας. Ευχαριστώ για την απάντηση!Στο ερώτημα σου,εγώ έχω καυτό νερό σε ηλιακό 2 ημερών,επιλεκτικό,TiNOX blue,180 λίτρων,double glass.Ο ηλιακός είναι 4 ορόφους πάνω μου.Είναι ILIOSAK.
bisbikoulas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 μετά από 1-2 ώρες ανάγνωσης του νήματος είμαι αρκετά πιο σοφός αλλά όχι λιγότερο αναποφάσιστος... Η εγκατάσταση αφορά σε εξοχικό σπίτι 500μ από θάλασσα στη πελοπόνησσο το οποίο χρησιμοποιείται και το χειμώνα για ΣΚ. Η ανάγκη έιναι για 200λ+ τι προτείνετε? Ηλιοακμή, Iliosak ή Sonne Ας πούμε ότι το όποιο κόστος δεν αποτελεί εμπόδιο τί θα λέγατε? Ευχαριστώ
naive Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Εγώ έβαλα τελικά το χάλκινο που έλεγα (sonne). Χωρίς καθόλου ζεστό από την προηγούμενη, 12 η ώρα που το τσέκαρα σήμερα, το νερό ζεμάταγε. Έβαλα 160άρι με επιλεκτικό συλλέκτη.
val007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Ηλιακοί Θερμοσίφωνες προσφορές http://www.4uthesite.com/results.php?p=PCat&pc=271&NAV_PROD
bisbikoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Εγώ έβαλα τελικά το χάλκινο που έλεγα (sonne). Χωρίς καθόλου ζεστό από την προηγούμενη, 12 η ώρα που το τσέκαρα σήμερα, το νερό ζεμάταγε. Έβαλα 160άρι με επιλεκτικό συλλέκτη. Και εγώ για εκεί τείνω αλλά ακούω προτάσεις/εμπειρίες. (πόσο σου κόστισε αυτός?)
naive Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Και εγώ για εκεί τείνω αλλά ακούω προτάσεις/εμπειρίες. (πόσο σου κόστισε αυτός?) 1150 αγορά + 220 τοποθέτηση
expert1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Yπαρχει καμμια επιδοτηση μεσω ΕΣΠΑ, η προκειται να τρεξει το επομενο διαστημα , για την αγορα και εγκατασταση ηλιακου ? Καμμια καλη προσφορα στην Ανατολικη Θεσσαλονικη ?
jpaokx Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 Δημοσ. 1 Απριλίου 2010 εγω εβαλα απο θεσσαλονικη ενα ηλιακο θερμοσιφωνα απο την PIRSOL (οποιος την ξερει) πριν απο 8 χρονια και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα. Εχει 2 τυπους..ειτε με χαλκινο ειτε με πρεσαριστο συλλεκτη. Οι τιμες του τοτε ηταν σχετικα νορμαλ αλλα εγω δεν κοιταζω και πολυ αυτο αλλα την ποιοτητα του. Πριν κανα χρονο, το προτεινα και σε εναν φιλο και μεχρι στιγμης εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος.
nicktsip Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 κοιτα η ηληθεια ειναι οτι εδωσες πολλα χρηματα για το συγκεκριμενο ηλιακο.ειμαι υδραυλικος στη πατρα και μου ετυχε παρομοιο περιστατικο.εχει προσεξει τη χρωμα ειχαν τα υγρα που σου εβαλαν μεσα?η δικη μου συμβουλη ειναι να πας σε ενα μαγαζι μαλτεζος και να παρεις 4 λιτρα απο τα κοκκινα τα υγρα που αυτος στα δικα του κομματια.η διαφορα που θα δεις θα ειναι τεραστια ---------- Προσθήκη στις 00:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ---------- πηγαινε σε ενα καταστημα μαλτεζος και παρε 4 λιτρα απο τα κοκκινα τα υγρα που βαζουν αυτοι μεσα.αδειασε οτι εχει τωρα μεσα και βαλε αυτα με νερο.η διαφορα θα ειναι μεγαλη.υδραυλικος ειμαι απο πατρα και μου εχει τυχει τετοια περιπτωση
naive Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 κοιτα η ηληθεια ειναι οτι εδωσες πολλα χρηματα για το συγκεκριμενο ηλιακο.ειμαι υδραυλικος στη πατρα και μου ετυχε παρομοιο περιστατικο.εχει προσεξει τη χρωμα ειχαν τα υγρα που σου εβαλαν μεσα?η δικη μου συμβουλη ειναι να πας σε ενα μαγαζι μαλτεζος και να παρεις 4 λιτρα απο τα κοκκινα τα υγρα που αυτος στα δικα του κομματια.η διαφορα που θα δεις θα ειναι τεραστια ---------- Προσθήκη στις 00:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ---------- πηγαινε σε ενα καταστημα μαλτεζος και παρε 4 λιτρα απο τα κοκκινα τα υγρα που βαζουν αυτοι μεσα.αδειασε οτι εχει τωρα μεσα και βαλε αυτα με νερο.η διαφορα θα ειναι μεγαλη.υδραυλικος ειμαι απο πατρα και μου εχει τυχει τετοια περιπτωση Σε ποιον αναφέρεσαι ότι έδωσε πολλά χρήματα; Στο δικό μου ηλιακό κυκλοφορεί νερό βρύσης μαζί με ένα λίτρο αντιπαγωτικό. Προς το παρόν δε χρειάζεται κάτι, με την ηλιοφάνεια που έχει από τότε που τον έβαλα, δε μπορείς να βάλεις το χέρι σου κάτω από το ζεστό νερό. Για να το έχω υπόψη μου όμως αν δω χαμηλή απόδοση το χειμώνα, μήπως ξέρεις πως λέγεται αυτό το "κόκκινο υγρό" του Μαλτέζου; (Λογικά θα γράφει πάνω στη συσκευασία το χημικό του όνομα)
coan Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Παιδιά εγώ έβαλα Ηλιοακμή πριν από δύο χρόνια που το έψαχνα μέσα από αυτό το ίδιο forum. Επέλεξα Ηλιοακμή γιατί είναι Ελληνική Εταιρεία που προσφέρει όλα αυτά που δίνουν οι μεγάλες πολυεθνικές. Εγγύηση και Ποιότητα κατασκευής. Το κόστος τότε ήταν γύρω στο 1000 Ευρώ για 160lt με το μπλε ενεργειακό συλλέκτη.
k_vasilakis Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 καλησπερα σε ολους, παρακαλω τη βοηθεια σας. Πριν 26 ετη ο πατερας μου εβαλε calpak - glass - 160lt - 2πλης που αργοτερα εγινε τριπλης.Τωρα το κλειστο κυκλωμα καπου εχει τρυπησει (δεν ειναι ορατο που) και δεν αποδιδει με ηλιο, ενω ηλεκτρικα και με καλοριφερ οκ! Ειναι δυνατον αυτο να επισκευαστει, συμφερει?? Αν προτεινετε καποιον αλλο ηλιακο για αντικατασταση τοτε ποιον? Παλι 160lt, 3πλης ενεργειας, με επιλεκτικο συλλεκτη και μαλλον double glass, το οποιο κοστος δεν ειναι ιδιαιτερο κριτηριο αγορας, αλλα οτι μπορει να εξοικονομηθει θα ηταν καλο. Αγαπητε kid αν ισχυει ακομα η δυνατοτητα να αγορασω μεσα απο εργοστασιο παρακαμπτοντας την προμηθεια του εμπορου, οπως στο παρελθον εχεις γραψει, παρακαλω ενημερωσε με. Υ.Γ. Εχω διαβασει ολα τα μυνηματα που εχουν γραφτει δυο φορες, ευχαριστω οσους συνεβαλλαν στην, αν μη τι αλλο, ενημερωση μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις