Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kid είπε

Άρα επι της ουσίας συμφωνούμε ότι η διαφορά ενός τύπου NAVI συλλέκτη είναι αμελητέα σε σχέση με έναν καλό (με ίδιες σωλήνες και full plate) συλλέκτη. 

Εγώ @magicstar κανένα απο τα τρία . Συνέχισε την αναζήτηση αν δε βιάζεσαι πολύ.

Μπορει οι τυπου navi να μην εχουν μεγαλη διαφορα προς την αποδοση αλλα ειναι στη μεση και η αξιοπιστια..!

Εσυ καλα κανεις και του λες την αποψη σου ''κανένα απο τα τρία''.  Τι του προτεινεις ομως???

Εγω προσωπικα ξερω για τους 3 αυτους ειναι αρκετα τιμιοι.. Εχουν και insomnites...

Θα μου πεις δεν λεει κατι οταν ενας ηλιακος ειναι καινουργιος..

Εγω προσωπικα εχω 2 ηλιακους της ιδιας εταιρειας(1 απο τις 3 μαρκες) με συλλεκτες τυπου navi.. Θα κοντευσουν 10ετια και τους εχω βαλει στον αυτοματο πιλοτο!!!

Δεν εχει γινει ποτε συντηρηση ουτε καν συμπληρωμα του κλειστου!!!  Μεχρι στιγμης η αποδοση τους δεν εχει αλλαξει..!!!

Ο μονος συμμαχος τους ειναι η προστασια απο την υπερθερμανση και δεν χρησιμοποιειται αντισταση...

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, magicstar είπε

Kid εσυ τι προτινεις;

Giannis ποια μαρκα εχεις. Αν δεν θες να πεις στειλε pm.

Τελικα εχεις χωρο για 4τμ?

Δημοσ.
16 ώρες πριν, magicstar είπε

Πάντως ειναι διλλημα:

Η Sol Violaris στα ιδια λεφτα πανω κατω δίνει χαλκινο καζανι.
Η Esolar δινει απορροφητη χαλκου.
Και η Nobel μου φαινεται πιο αξιοπιστη εταιρια.

Τι θα δίνατε βαση;

Δε θα εμπιστευόμουν εταιρία που έφυγε από Ελλάδα και πήγε σε βόρειο γείτονα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, userAnon είπε

είναι διπλοκατοικία με αυτονομία στο καθε διαμέρισμα / όροφο και έχει κάνει όλες τις απαραίτητες σωληνώσεις

Άποψη για τους Howat κανεις? από αυτά που βρίσκω θεωρούνται μέτριοι με καλοί.. σωστά?

έχω έναν 160l 1 πλάκα τροφοδοτεί 2ο όροφο και είναι στη ταράτσα του κλιμακοστασιου περι τα 17 μέτρα σωλήνες  8 χρόνια φέτος Κάθε 2 χρόνια  μόνος μου αλλάζω μαγνήσιο -  καθαριζω αντίσταση από άλατα - ρουφάω με σκούπα τα  άλατα του καζανιού Δεν έχω κάνει πλήρωση υγρού ακόμα καθ όσον δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (αν και πρέπει να αλλάζει κατά καιρούς καθ όσον  με την υψηλή θερμοκρασία έχω διαβάσει ότι γίνετε σαν πίσσα και φράζει τον συλλέκτη Δεν το έχω ψάξει αρκετά )  Φέτος μάλλον θα αλλάξω τις μόνωση  από συλλέκτη προς μποιλερ

πληροφορίες εδώ Δεν ξέρω αν είναι αληθές η διαφήμιση http://theros.gr/Proionta/Eidiseis-proionton/Muthoi-kai-alitheies-gia-ta-antipsuktika-sta-iliaka-kuklomata/

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, hp8 είπε

έχω έναν 160l 1 πλάκα τροφοδοτεί 2ο όροφο και είναι στη ταράτσα του κλιμακοστασιου περι τα 17 μέτρα σωλήνες  8 χρόνια φέτος Κάθε 2 χρόνια  μόνος μου αλλάζω μαγνήσιο -  καθαριζω αντίσταση από άλατα - ρουφάω με σκούπα τα  άλατα του καζανιού Δεν έχω κάνει πλήρωση υγρού ακόμα καθ όσον δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (αν και πρέπει να αλλάζει κατά καιρούς καθ όσον  με την υψηλή θερμοκρασία έχω διαβάσει ότι γίνετε σαν πίσσα και φράζει τον συλλέκτη Δεν το έχω ψάξει αρκετά )  Φέτος μάλλον θα αλλάξω τις μόνωση  από συλλέκτη προς μποιλερ  

Αρα καταλαβαινω καλα οτι εισαι ικανοποιημενος απο τον howat.  Σωστα;

Επειδη δεν το εχω με το service που αναφέρεις καθε ποτε θα πρεπει να γινεται αυτη η διαδικασια;

Επεξ/σία από userAnon
Δημοσ.
Μόλις τώρα, userAnon είπε

Αρα καταλαβαινω καλα οτι εισαι ικανοποιημενος απο τον howat.  Σωστα;

Θα πω ναι Αν και έχω ένα Νομπελ δίπλα του  ίδια λίτρα με 2 πλάκες όμως Σε αυτόν  και από αρχές Μάη μέχρι μέσα Οκτώβρη την μια την σκεπάζω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hp8 είπε

Δεν έχω κάνει πλήρωση υγρού ακόμα καθ όσον δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα (αν και πρέπει να αλλάζει κατά καιρούς καθ όσον  με την υψηλή θερμοκρασία έχω διαβάσει ότι γίνετε σαν πίσσα και φράζει τον συλλέκτη Δεν το έχω ψάξει αρκετά )

Μια συμπλήρωση καλό είναι να την κάνεις κάθε Φθινόπωρο, δεν είναι τίποτα μπροστά στη συντήρηση που κάνεις.
Επειδή δεν ήμουν σίγουρος αν ο υδραυλικός στην τοποθέτηση  μου είχε βάλει προπυλαινογλυκόλη και όχι αιθυλενογλυκόλη, φέτος, στα 8 χρόνια άδειασα και ξέπλυνα το κύκλωμα για να το γεμίσω από την αρχή. Αυτό που βγήκε ήταν πεντακάθαρο.
Γενικά για να μη δημιουργείται μούργα, το μυστικό είναι η περιεκτικότητα σε προπυλενογλυκόλη να είναι 25-30%. Θα σου στοιχίσει 5-10€ παραπάνω απότι να βάλεις μόνο ένα μπουκάλι, αλλά θα είσαι ήσυχος για 20χρόνια.

Επεξ/σία από naive
Δημοσ.
6 ώρες πριν, hp8 είπε

Θα πω ναι Αν και έχω ένα Νομπελ δίπλα του  ίδια λίτρα με 2 πλάκες όμως Σε αυτόν  και από αρχές Μάη μέχρι μέσα Οκτώβρη την μια την σκεπάζω 

nobel με συλλεκτες apollon?

Δημοσ.

Σε ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής μπορω να βάλω wifi για εντολές από κινητό? σήμα θα έχει στην ταράτσα (είμαι απο κάτω) 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, userAnon είπε

Σε ηλιακό θερμοσίφωνα τριπλής μπορω να βάλω wifi για εντολές από κινητό? σήμα θα έχει στην ταράτσα (είμαι απο κάτω) 

Τι εντολές εκτός από on/off μπορεί να πάρει ο ηλιακός; Αυτό γίνεται από τον πίνακα, άρα μπορείς να βάλεις έναν κατάλληλο διακόπτη εκεί. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, naive είπε

Τι εντολές εκτός από on/off μπορεί να πάρει ο ηλιακός; Αυτό γίνεται από τον πίνακα, άρα μπορείς να βάλεις έναν κατάλληλο διακόπτη εκεί. 

Ιδανικά θα ήθελα να αποφύγω κάποια λύση τύπου Sonof (που έχω δει) γιατί δεν έχω που να κρύψω τον διακόπτη και θέλω οι υπόλοιποι στο σπίτι να μπορούν να το λειτουργούν εύκολα με τον παραδοσιακό τρόπο. 

Είδα ότι υπάρχει στην αγορά ένας τέτοιος ηλιακός και είπα να ρωτήσω

https://www.skroutz.gr/s/13762996/MasterSOL-Plus-WiFi-160lt-2-5m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html

Υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός από την Sonof που να συνεργάζεται και με google home?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...