Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Devotee είπε

Ότι θέλει ποστάρει ο καθένας...το Σκοπιανοκάζανο τι μας το δείχνεις;

Απλα αυτα που γραφεις δεν βοηθανε τον ts οταν του λες οτι το site τους δεν εχει strip.. Θα τον φερουν τουμπα κατευθειαν..! ενω αν επικεντρωθει στο σημειο που του ειπαν ψεμματα για τον δηθεν navi κατι μπορει να κερδισει..

Οσο για το Σκοπιανοκαζανο η απαντηση ειναι η πλειοψηφία του Ελληνα ψωνιζει εισαγωμενα προιοντα και ο κυριος λογος ειναι το οικονομικο.. αλλα και σε καποιες περιπτωσεις στις περισσοτερες δηλαδη δεν μπορει να κανει και αλλιως οταν δεν εχει επιλογες.. αφου το Ελλαντα το μονο που παραγει ειναι φορους!!!

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ThReSh είπε

Αν δεν απαγορεύεται από το policy του forum προφανώς, δεν θα μας ρωτήσει κιόλας. 😛

Δεν είπες το ίδιο όμως στο:"οτι θέλει λέει ο καθένας" από άλλον χρήστη στην προηγούμενη σελίδα!!Εκτός αν σε συγκίνησε το συγκεκριμένο ρήμα....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, Devotee said:

Δεν είπες το ίδιο όμως στο:"οτι θέλει λέει ο καθένας" από άλλον χρήστη στην προηγούμενη σελίδα!!Εκτός αν σε συγκίνησε το συγκεκριμένο ρήμα....

Έχει διαφορά όμως το post το οποίο αναφέρεις με το δικό σου, εκείνος εξήγησε γιατί διαφωνούσε... :)

Ας κάνουμε μια σύγκριση, αν σβήσει εκείνος αυτή τη φράση κι εσύ την αντίστοιχη, τι θα μείνει στο κάθε post? Σε ποιο από τα 2 θα ταιριάζει το δικό μου σχόλιο?

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.

καλημερα σε ολη την παρεα ,ακριβως  πριν 4 χρονια αγορασα εναν ηλιακο 160 lt με επιλεκτικο συλλεκτη  και την περασμενη εβδομαδα τρυπησε το μποιλερ (συντηρηση και ανοδιο) δεν εγιναν ποτε ,το μποιλερ ξηλωθηκε αντικατασταθηκε απο αλλο αλλης εταιρειας και ολα καλα με την προυποθεση οτι ο ηλιακος βρισκεται επαρχια και δεν μπορουσα να μεινω χωρις νερο , μιλωντας με την εταιρεια που ειχα αγορασει τον ηλιακο και αναφεροντας οτι τρυπησε το μποιλερ (αγορα απο αθηνα) μου προτειναν να ξηλωσω το μποιλερ να το φερω στο εργοστασιο να ελεγχθει και εαν επισκευαζεται να επισκευασθει ειδαλως αν οχι να παρω ενα καινουργιο δωρεαν (δεν γνωριζουν οτι το εχω αντικαταστησει ηδη) το ερωτημα μου ειναι το εξης εαν επισκευασθει το μποιλερ και μου μεινει ως εφεδρικο θα αντεξει στο περασμα του χρονου επειδη εχει ηδη μπει νερο ,πρεπει να το γεμισω με νερο για να μην σκουριασει? ευχαριστω 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, stedes είπε

καλημερα σε ολη την παρεα ,ακριβως  πριν 4 χρονια αγορασα εναν ηλιακο 160 lt με επιλεκτικο συλλεκτη  και την περασμενη εβδομαδα τρυπησε το μποιλερ (συντηρηση και ανοδιο) δεν εγιναν ποτε ,το μποιλερ ξηλωθηκε αντικατασταθηκε απο αλλο αλλης εταιρειας και ολα καλα με την προυποθεση οτι ο ηλιακος βρισκεται επαρχια και δεν μπορουσα να μεινω χωρις νερο , μιλωντας με την εταιρεια που ειχα αγορασει τον ηλιακο και αναφεροντας οτι τρυπησε το μποιλερ (αγορα απο αθηνα) μου προτειναν να ξηλωσω το μποιλερ να το φερω στο εργοστασιο να ελεγχθει και εαν επισκευαζεται να επισκευασθει ειδαλως αν οχι να παρω ενα καινουργιο δωρεαν (δεν γνωριζουν οτι το εχω αντικαταστησει ηδη) το ερωτημα μου ειναι το εξης εαν επισκευασθει το μποιλερ και μου μεινει ως εφεδρικο θα αντεξει στο περασμα του χρονου επειδη εχει ηδη μπει νερο ,πρεπει να το γεμισω με νερο για να μην σκουριασει? ευχαριστω 

Για να το διατηρήσεις πρέπει να το στεγνώσεις καλά και να ταπώσεις όλες τις εισόδους

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stedes είπε

Μηπως τα καλοκαιρια δεν κανατε και τοσο χρηση του ζεστου.. ή υπηρχαν μερες του καλοκαιριου που δεν κανατε καθολου χρηση..???

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stedes είπε

μου προτειναν να ξηλωσω το μποιλερ να το φερω στο εργοστασιο να ελεγχθει και εαν επισκευαζεται να επισκευασθει ειδαλως αν οχι να παρω ενα καινουργιο δωρεαν

Πολύ καλό αυτό μπράβο στην εταιρεία.

Πες και το όνομα της εταιρείας, να λέμε και τα καλά.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, ThReSh είπε

Έχει διαφορά όμως το post το οποίο αναφέρεις με το δικό σου, εκείνος εξήγησε γιατί διαφωνούσε... :)

Ας κάνουμε μια σύγκριση, αν σβήσει εκείνος αυτή τη φράση κι εσύ την αντίστοιχη, τι θα μείνει στο κάθε post? Σε ποιο από τα 2 θα ταιριάζει το δικό μου σχόλιο?

Τί πιο ωραία εξήγηση από το "Σκοπιανοκάζανο" της Mastersol;Άν ανατρέξεις σε προηγούμενες σελίδες,θα δείς πολλές αναφορές και πολλά παράπονα για τη συγκεκριμένη εταιρεία!!Όσο για το wi-fi της,δύο γνωστοί μου έβαλαν τον συγκεκριμένο και δεν δούλεψε ποτέ!!!Άσε με νά'χω την γνώμη μου...:)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πρέπει να ανατρέξει σε προηγούμενες σελίδες τότε η εξήγηση στο post είναι σαν να μην υπάρχει. Γι' αυτό είπα ότι έχει διαφορά το δικό σου από το δικό του...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
14 ώρες πριν, 26ska είπε

Τελικά φίλε τι έγινε με την esolar και το συλλέκτη; Έβγαλες άκρη ή σου πούλησαν τρελά; 

δεν εχω ξανακαλεσει! Όταν μαθω τι ισχυει και πως καταλαβαίνεις αν είναι full plate, επιλεκτικος κτλ θα καλεσω! Χωρις να ξερω… ότι θελουν θα μου απαντησουν!

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω τη βέλτιστη λύση για θέρμανση νερού σε αγροικία-εξοχικό όπου η χρήση θα είναι περιστασιακή και η ταράτσα του κτιρίου (μόνο ισόγειο με πλάκα) είναι ορατή σε μεγάλο βαθμό λόγω μικρού εμβαδού (<50 τμ).
Προτιμώ ηλιακό αλλά προβληματίζομαι λόγω του ότι δεν θα γίνεται καθημερινή χρήση και του ότι αισθητικά θα φαίνεται άσχημος αν είναι ψηλός. 
Νότια Ελλάδα και χαμηλό υψόμετρο.

Συνεπώς τα ερωτήματα είναι:

1) Μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλο σημείο από την ταράτσα; πχ στο επίπεδο του εδάφους; Χωρίς κυκλοφορητή.
2) Αν μπει χαμηλού προφιλ θα έχει οπωσδήποτε μείωση στην απόδοση;
3) Υπάρχουν συλλέκτες που να μην είναι επιλεκτικοί; Μην ψηθεί...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fonzi είπε

Ψάχνω τη βέλτιστη λύση για θέρμανση νερού σε αγροικία-εξοχικό όπου η χρήση θα είναι περιστασιακή και η ταράτσα του κτιρίου (μόνο ισόγειο με πλάκα) είναι ορατή σε μεγάλο βαθμό λόγω μικρού εμβαδού (<50 τμ).
Προτιμώ ηλιακό αλλά προβληματίζομαι λόγω του ότι δεν θα γίνεται καθημερινή χρήση και του ότι αισθητικά θα φαίνεται άσχημος αν είναι ψηλός. 
Νότια Ελλάδα και χαμηλό υψόμετρο.

Συνεπώς τα ερωτήματα είναι:

1) Μπορεί να τοποθετηθεί σε άλλο σημείο από την ταράτσα; πχ στο επίπεδο του εδάφους; Χωρίς κυκλοφορητή.
2) Αν μπει χαμηλού προφιλ θα έχει οπωσδήποτε μείωση στην απόδοση;
3) Υπάρχουν συλλέκτες που να μην είναι επιλεκτικοί; Μην ψηθεί...

1. Πιθανό να χρειάζεται πιεστικό.

2. Ίσως.

3. Ναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...