ad1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/12/2018 στις 9:25 ΠΜ, kid είπε Αφενός υπάρχουν πολλά κρούσματα και απ αυτή τη μάρκα (με την οποία δεν εχω κάτι προσωπικό) και μάλιστα σε προηγούμενες σελίδες... και σε πολλά ινμποξ. Αφετέρου είναι χρόνια στην πιάτσα σαν τι; Σαν εμπορική εταιρία που τώρα διαλέγει το Χ καζάνι και αύριο το Ψ καζάνι και του βάζει πάνω τη φίρμα του; Ενώ η sonne (που επίσης δεν την εχω δουλεψει) που κατασκευάζει είναι λιγότερο αξιόπιστη; Και τελωσπάντων (αν και δεν απάντησες αν μιλάς σαν ιδιώτης ή σαν επαγγελματίας του χώρου) είναι σχεδόν αστείο να προτείνει κάποιος 300 λιτρα με 5 τμ για ένα σπίτι με 3 άτομα. Στο θέμα των συλλεκτών που έχει ο φίλος παραπάνω αφενός βλέπουμε τι εστί μαζικές πωλήσεις φασόν και αφετέρου προφανώς κανένας navi συλλέκτης δεν υπάρχει στη φωτό. Navi σημαίνει ενιαίο κάσωμα ουσιαστικά και δεν έχει να κάνει με τον απορροφητή. Εσύ έχεις αριστερά έναν full face (ενιαίο) "μπλε" και δεξιά έναν strip (με φυλλαράκια) "πράσινο" απορροφητή. Οι 9/10 συλλέκτες Δήμα είναι "πράσινοι" λογω του "τιτανίου" που χρησιμοποιεί . Συνήθως το "μπλε" είναι καλύτερο... και σίγουρα το full face είναι καλύτερο απ το strip. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν ο τιτλος "Ηλιακός Θερμοσίφωνας GLASS 160 Lt με επιλεκτικό συλλέκτη FULL PLATE, Απορροφητής Συλλέκτη: Χάλκινος Τύπου σχάρας(HARP) κολλημένος με τεχνολογία LASER με Ø8 σωληνάκια (manifolds)." αντιστοιχει στον δεξιο (πρασινο) συλλεκτη!!! Αν οχι, να απαιτησω για αντικατασταση του! Αν ισχυει τοτε,οκ! Γνωριζει καποιος να μου πει??? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από ad1
26ska Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Δεν μας τα λέει καλά η esolar και είχα καταλήξει σε αυτήν...
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, kid είπε Αφενός υπάρχουν πολλά κρούσματα και απ αυτή τη μάρκα (με την οποία δεν εχω κάτι προσωπικό) και μάλιστα σε προηγούμενες σελίδες... και σε πολλά ινμποξ. Αφετέρου είναι χρόνια στην πιάτσα σαν τι; Σαν εμπορική εταιρία που τώρα διαλέγει το Χ καζάνι και αύριο το Ψ καζάνι και του βάζει πάνω τη φίρμα του; Ενώ η sonne (που επίσης δεν την εχω δουλεψει) που κατασκευάζει είναι λιγότερο αξιόπιστη; Και τελωσπάντων (αν και δεν απάντησες αν μιλάς σαν ιδιώτης ή σαν επαγγελματίας του χώρου) είναι σχεδόν αστείο να προτείνει κάποιος 300 λιτρα με 5 τμ για ένα σπίτι με 3 άτομα. Στο θέμα των συλλεκτών που έχει ο φίλος παραπάνω αφενός βλέπουμε τι εστί μαζικές πωλήσεις φασόν και αφετέρου προφανώς κανένας navi συλλέκτης δεν υπάρχει στη φωτό. Navi σημαίνει ενιαίο κάσωμα ουσιαστικά και δεν έχει να κάνει με τον απορροφητή. Εσύ έχεις αριστερά έναν full face (ενιαίο) "μπλε" και δεξιά έναν strip (με φυλλαράκια) "πράσινο" απορροφητή. Οι 9/10 συλλέκτες Δήμα είναι "πράσινοι" λογω του "τιτανίου" που χρησιμοποιεί . Συνήθως το "μπλε" είναι καλύτερο... και σίγουρα το full face είναι καλύτερο απ το strip. -Ελα για πες τα κρουσματα.. -Ειναι χρονια στην πιατσα σαν σχεση τιμης-ποιοτητας! -Για τον πραγματικο χειμωνα δεν ειναι υπερβολη..Εξαλλου αναφερει οτι τα ατομα θα αυξηθουν! Ολοι μας εχουμε παραπονο τον χειμωνα..! -Η ερωτηση του navi ειναι ειρωνικη...! Και τελειωνω καπως ετσι: 1)Ποσο κοστιζει ο sonne(χαλκο) 200λ 3.4τμ??? Ποσο o Βιολαρης 300λ 5τμ με srip??? 2)Πειραμα:Βαλε σε μια οικογενεια τον 1 χρονο να περασει με sonne και 2 χρονο με Βιολαρη. Ξερεις τι θα σου πουν? Βιολαρη με διαφορα..! Και οταν τους πεις ειναι και φθηνοτερος κατα 600ευρω σε σχεση με sonne τοτε θα σου πουν με χιλια!!! Θα μου πεις sonne χαλκο.. αλλα εγω ειπα 300λ 5τμ σκεπασμα και ανεβαζεις κατα πολυ την αξιοπιστια.. Ασε τα εβαγα και τα brand στη μαπα.. υπερκοστολογημενα και χωρις να δενεις τον γαιδαρο σου πουθενα!!! Δεν ειμαι αλλο διατεθειμενος να σπονσοραρω σε σκονες-ζιτες!!! Γι αυτο εχουμε δημοκρατια.. και απο την αλλη καπιταλισμο για να μαζευεται ευκολα το χρημα!!! 1
πάνοσ2 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, ad1 είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις! Το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν ο τιτλος "Ηλιακός Θερμοσίφωνας GLASS 160 Lt με επιλεκτικό συλλέκτη FULL PLATE, Απορροφητής Συλλέκτη: Χάλκινος Τύπου σχάρας(HARP) κολλημένος με τεχνολογία LASER με Ø8 σωληνάκια (manifolds)." αντιστοιχει στον δεξιο (πρασινο) συλλεκτη!!! Αν οχι, να απαιτησω για αντικατασταση του! Αν ισχυει τοτε,οκ! Γνωριζει καποιος να μου πει??? Ο δεξιός δεν είναι full plate
Devotee Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, ad1 είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις! Το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν ο τιτλος "Ηλιακός Θερμοσίφωνας GLASS 160 Lt με επιλεκτικό συλλέκτη FULL PLATE, Απορροφητής Συλλέκτη: Χάλκινος Τύπου σχάρας(HARP) κολλημένος με τεχνολογία LASER με Ø8 σωληνάκια (manifolds)." αντιστοιχει στον δεξιο (πρασινο) συλλεκτη!!! Αν οχι, να απαιτησω για αντικατασταση του! Αν ισχυει τοτε,οκ! Γνωριζει καποιος να μου πει??? Αδερφέ,για να τελειώνουμε...παίρνεις αύριο το πρωί τηλ. και ζητάς αντικατάσταση συλλέκτη!!!Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία γι'αυτό που έγινε...εσύ έχεις πληρώσει δύο αριστερούς!!!Τέλος....τον δεξί ΔΕΝ τον εμπορεύεται η Esolar..(εκεί θα "πατήσεις"),ΔΕΝ τον έχει η ιστοσελίδα τους,αυτό θα τους πείς όμορφα και στα ίσα!!! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από Devotee 3
gia_nnis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Devotee είπε Αδερφέ,για να τελειώνουμε...παίρνεις αύριο το πρωί τηλ. και ζητάς αντικατάσταση συλλέκτη!!!Δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία γι'αυτό που έγινε...εσύ έχεις πληρώσει δύο αριστερούς!!!Τέλος....τον δεξί ΔΕΝ τον εμπορεύεται η Esolar..(εκεί θα "πατήσεις"),ΔΕΝ τον έχει η ιστοσελίδα τους,αυτό θα τους πείς όμορφα και στα ίσα!!! Στις 24/9/2018 στις 11:48 ΜΜ, sakis.kom είπε "Η βαμμένη λαμαρίνα από την άλλη με τα χρόνια ξεφλουδίζει, σκουριάζει. Φθηνή λύση αλλά όχι για ηλιακό. Άρα αν πας σε Esolar οπωσδήποτε inox από εμένα." Αυτά διαπίστωσα, οπότε επιλέγω το inox ή τύπου inox, όπως και να λέγεται αυτό. . "Από περιέργεια, ρωτά τους ποιο συλλέκτη βάζουν στην φθηνή σειρά τους και από που τον παίρνουν (από Δήμα ή από αλλού)." Ναι, δεν με καίει, αλλά θέλω να το μάθω και εγώ. Στις εγκαταστάσεις τους βλέπω πως σε κάποιους συλλέκτες, στις γωνίες, φαίνονται κάποια πλαστικά(?). Σε άλλους συλλέκτες αυτά δεν τα έχουν. Στην Premium τα έχουν παντού στην πάνω πλευρά, γύρω-γύρω. Οτι θελει λεει ο καθενας..! (εχει πληρωσει 2 δεξιους) Εκτος αν εννοεις να εκμεταλλευτει την υπαρχουσα κατασταση οτι δηλαδη δεν υπαρχει αυτος ο απορροφητης στο site τους.. αλλα και παλι ειναι καλλυμενοι λογω της τιμης του! Εξαλλου του ειπαν οτι πληρωνεις τον δεξι αλλα εμεις σου καναμε δωρο εναν navi!!! και εκει ποσταρω εγω πιο πανω.. και λεω αφου δεν ειναι navi να ερθουν να του αντικαταστησουν με navi.. Επρεπε ο ts να ενδιαφερθει να ρωτησει να ξερει τι παιρνει τεχνικα-οπτικα Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από gia_nnis 1
ad1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι στο site τους στην επιλογή που έκανα εγώ η φώτο δεν φαίνεται ξεκάθαρα γτ είναι μεν μπλε σκούρο αλλά φαίνεται σαν strip νομίζω. Δεν θέλω ν εκμετάλλευτω κανέναν, ομοίως όμως δεν θέλω ν με εκμεταλλευτουν κιόλας!!! Επίσης πρέπει να ψάξω γτ ο δεξιός δεν είναι full plate, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, για να ξέρω τι λέω όταν θα τους καλεσω Οπότε αν έχει κάποιος τις γνώσεις και τη καλοσύνη να μ πει τι εστι full plate και πως καταλαβαίνω αν είναι ή όχι... Θα του ήμουν υπόχρεος!! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2018 από ad1
gia_nnis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Τετοιου τυπου συλλεκτη τη παρθενια την πηρε ο Ξυλινακης(nobel apollon)
πάνοσ2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω ένας Αυστριακός ή Γερμανός τον πρωτοέφτιαξε.
louben Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, gia_nnis είπε Αξιζει το εξτρα κοστος για τον εν λογω ηλιακο (+wifi συλλεκτης) ? Λογικα παντως θα ακολουθησουν και αλλοι κυριως οσο αναφορα το θεμα του wifi.
πάνοσ2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Από την ΕΒΗΕ σχεδιάζεται και υλοποιείται ένας ελεγκτής που θα έχει πολλές δυνατότητες.
Devotee Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, gia_nnis είπε Ότι θέλει ποστάρει ο καθένας...το Σκοπιανοκάζανο τι μας το δείχνεις; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, Devotee said: Ότι θέλει ποστάρει ο καθένας Αν δεν απαγορεύεται από το policy του forum προφανώς, δεν θα μας ρωτήσει κιόλας. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις