Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, ad1 είπε

Επίσημη απάντηση από την Esolar μετα από επικοινωνία με τη παραγωγή είναι ότι... Εγώ έπρεπε να έχω και τους 2 σαν το δεξιό (ανοιχτό μπλε) και ότι μου έκαναν σα δώρο τον αριστερό, ο οποίος είναι Navi!!!

Σε άλλον υδραυλικό που του έστειλα φώτο μ ειπε ότι ο δεξιός δεν είναι επιλεκτικός. Δεν ξέρω τι να πιστέψω και πως να το επαληθευσω. 

Τα σχόλια δικά σας.... 

Μη λεμε 10 φορες τα ιδια

14 ώρες πριν, fredd0 είπε

παλιας τεχνολογιας δεν ειναι, απλα ο αριστερος στη φωτο ειναι ο 'ακριβος' navi συλλεκτης του δημα και ο δεξιος ο 'φτηνος' . Λιγο αρκουδια μεν, αλλα εσυ τι πληρωσες? Αν πληρωσες 'φτηνο' πηρες δωρο 1 ακριβο συλλεκτη, αν πληρωσες 'ακριβο' παρε τηλ και ριξε μπινελικια.

αν αγορασες τον 'φτηνο' ηλιακο τους πληρωσες τον δεξι συλλεκτη, τον φτηνο του Δημα με τα φυλαρακια, αυτον χρησιμοποιουν ολοι στα φτηνα φασον ηλικα, esolar βιολαρης κλπ https://www.esolarshop.net/hliakoi-thermosifwnes/hliakoi-thermosifwnes-glass/200l/hliakosglass200ep-detail.html

ο αριστερος ειναι ο 'premium' συλλεκτης που πουλανε στα φασον ως navi https://www.esolarshop.net/component/virtuemart/hliakosglass200lt-premium-detail.html

• Like 1
  • Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ad1 είπε

Επίσημη απάντηση από την Esolar μετα από επικοινωνία με τη παραγωγή είναι ότι... Εγώ έπρεπε να έχω και τους 2 σαν το δεξιό (ανοιχτό μπλε) και ότι μου έκαναν σα δώρο τον αριστερό, ο οποίος είναι Navi!!!

Σε άλλον υδραυλικό που του έστειλα φώτο μ ειπε ότι ο δεξιός δεν είναι επιλεκτικός. Δεν ξέρω τι να πιστέψω και πως να το επαληθευσω. 

Τα σχόλια δικά σας.... 

Αφου ειναι navi η πλατη ειναι ετσι:

ηλιακόσ-συλλέκτησ-navi-plus-si20.jpg

Απλα απο το πλαισιο του συλλεκτη που ειδα στην φωτο δεν τον εκοψα για navi.. Εχει το ιδιο οπως του δεξιου..

Ψαχτω λιγο γιατι εμενα μου κανει εντυπωση να σου βαλουν navi χωρις να στο πουνε(κατι που ειναι υπερ τους) Αν εχει την ιδια πλατη(δεξιου) τοτε δεν ειναι navi! απλα εχει καλυτερο απορροφητη.. αυτο δεν ειναι κακο αλλα μην σε δουλευει το μαγαζι οτι ειναι navi.. Πονταρουν στην άγνοια του πελατη...

Οσο για τον δεξι ειναι επιλεκτικος απλα ο εχθρος του σωστου ειναι το σωστοτερο..!

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Αφου ειναι navi η πλατη ειναι ετσι:

ηλιακόσ-συλλέκτησ-navi-plus-si20.jpg

Απλα απο το πλαισιο του συλλεκτη που ειδα στην φωτο δεν τον εκοψα για navi.. Εχει το ιδιο οπως του δεξιου..

Ψαχτω λιγο γιατι εμενα μου κανει εντυπωση να σου βαλουν navi χωρις να στο πουνε(κατι που ειναι υπερ τους) Αν εχει την ιδια πλατη(δεξιου) τοτε δεν ειναι navi! απλα εχει καλυτερο απορροφητη.. αυτο δεν ειναι κακο αλλα μην σε δουλευει το μαγαζι οτι ειναι navi.. Πονταρουν στην άγνοια του πελατη...

Την ίδια πλάτη έχουν. 

Επίσης οι συλλέκτες navi στο site τουλάχιστον δεν υπάρχουν  για 1.5mx1 m

Επεξ/σία από ad1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Με του δεξι θελεις να πεις!!!???

εεε???

Ναι ακριβώς ίδια πλάτη έχουν και οι 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ad1 είπε

Ναι ακριβώς ίδια πλάτη έχουν και οι 2

Βγαλτε μου το καπελο!!!

31 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Μη λεμε 10 φορες τα ιδια

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ad1 είπε

Την ίδια πλάτη έχουν. 

Επίσης οι συλλέκτες navi στο site τουλάχιστον δεν υπάρχουν  για 1.5mx1 m

🙈

dim_nav.jpg.4853a44f8c53603f195cc9a1fbe328f5.jpg

Δημοσ.

Υπαρχει μοντελο navi χωρις μονοκομματο κασωμα???!!!!

6 ώρες πριν, kid είπε

Συγνώμη που επεμβαίνω , αλλά συγκρίνεις το χάλκινο sonne με ένα glass αμφιβόλου προέλευσης και τον φαέθων με έναν απλό Δήμα-συλλέκτη και ένα 200lt με ένα 300lt ;

300lt για σπίτι 3 ατόμων;;;; Ως ιδιώτης το προτείνεις ή ως επαγγελματίας του χώρου φίλε Giannis; 

Επίσης, μιας και αναφέρθηκε λιγο παραπάνω. ΕΑΝ ένας συλλέκτης είναι πράγματι επιλεκτικός (γιατί δεν είναι όλοι οι μπλε...) τότε για Αθήνα και νότια τα 4τμ είναι υπερβολή ΕΚΤΟΣ κ σκεπάζονται συστηματικά. 

Τέλος, να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά τον κακό χαμό που γίνεται με τα καζάνια των φτηνών σκρουτζομάγαζων (και όχι μόνον) στην αγορά και τις ζημιές που βγάζουν. Είναι το θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή την αγορά του ηλιακού στην Ελλάδα (οι πολλές ζημιές στα καζάνια) αλλά δε βλέπω να έχει φτάσει εδώ... αλλα απεναντίας οι "προτάσεις" επαναλαμβάνονται...και επαναλαμβάνονται.  Ήδη κάποια κρούσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται και εδώ... απλά ένας σαν απ τους παλιούς του τοπικ οφείλω να προειδοποιήσω... 

Οχι συγκρινω το vfm!!!! O Βιολαρης ειναι χρονια στην πιατσα.. Ποιος εχει κρουσματα απο Βιολαρη???

Αν παρεις το τερας του Βιολαρη και τον προσεχεις απο την υπερθερμανση τοτε ελα να δουμε ποσα φιδια βαζει ο σακος απο τιμη αποκτησης-αποδοση-αξιοπιστια!!!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fredd0 είπε

🙈

dim_nav.jpg.4853a44f8c53603f195cc9a1fbe328f5.jpg

Στο site του Esolar εννοούσα. 

Παιδιά μακάρι να είναι... Αλλά έχουν μεγάλη διαφορά στη τιμή για να τ δώσουν τζάμπα και χωρίς να το πουν καν! 

Μακάρι να έχεις δίκιο κ να μ έλεγε και την αλήθεια ο πωλητής! 

IMG_20181207_162134.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ad1 είπε

Στο site του Esolar εννοούσα. 

Παιδιά μακάρι να είναι... Αλλά έχουν μεγάλη διαφορά στη τιμή για να τ δώσουν τζάμπα και χωρίς να το πουν καν! 

Μακάρι να έχεις δίκιο κ να μ έλεγε και την αλήθεια ο πωλητής! 

IMG_20181207_162134.jpg

Συγνωμη χαζος εισαι??? Αφου βλεπεις με τα ματια σου τι ειναι..!!!  Να τους παρεις και να τους πεις γιατι με δουλευετε οτι ειναι navi.. Πονταρετε στην αγνοια του καταναλωτη!!!

Αν ειστε σωστη επαγγελματιες αφου ειναι navi να ερθετε να μου τον αλλαξετε με navi!!!

Αν δεχτουν(απολκειεται) τοτε τους λες τωρα θα παιξουμε μπαλα στο δικο μου γηπεδο..!!! Θα μου βαλεις τον navi στον δεξι και θα δωσω στα παιδια απο 10ε να πιουν μια μπύρα!!!😄

Και μετα εγω αν ημουν στην θεση του esolar θα σου ελεγα: δεν καταλαβατε σωστα.. εγω σας ειπα οτι εχει τον απορροφητη του navi!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gia_nnis είπε

Συγνωμη χαζος εισαι??? Αφου βλεπεις με τα ματια σου τι ειναι..!!!  Να τους παρεις και να τους πεις γιατι με δουλευετε οτι ειναι navi.. Πονταρετε στην αγνοια του καταναλωτη!!!

Αν ειστε σωστη επαγγελματιες αφου ειναι navi να ερθετε να μου τον αλλαξετε με navi!!!

Αν δεχτουν(απολκειεται) τοτε τους λες τωρα θα παιξουμε μπαλα στο δικο μου γηπεδο..!!! Θα μου βαλεις τον navi στον δεξι και θα δωσω στα παιδια απο 10ε να πιουν μια μπύρα!!!😄

Και μετα εγω αν ημουν στην θεση του esolar θα σου ελεγα: δεν καταλαβατε σωστα.. εγω σας ειπα οτι εχει τον απορροφητη του navi!!!

Για το χαζός δεν θα σχολιάσω!!!! 

Εξυπνε φίλε μου... το βλέπω ότι είναι διαφορετικοι μεταξύ τους! Αυτό που με νοιάζει να μάθω είναι αν ο δεξιός είναι η ποιότητα για την οποία πλήρωσα ή αν είναι χαμηλότερης ποιότητας! 

Επεξ/σία από ad1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, ad1 είπε

Για το χαζός δεν θα σχολιάσω!!!! 

Εξυπνε φίλε μου... το βλέπω ότι είναι διαφορετικοι μεταξύ τους! Αυτό που με νοιάζει να μάθω είναι αν ο δεξιός είναι η ποιότητα για την οποία πλήρωσα ή αν είναι χαμηλότερης ποιότητα συλλεκτης! 

Στην αποδειξη γραφει καποια ονομασια για τους συλλεκτες?

Απλα να ξερεις οτι ο δεξης ειναι οικονομικη σειρα..

Στις 3/12/2018 στις 11:02 ΠΜ, ad1 είπε

Ενώ ημουν ένα βημα πριν αγορασω τον Mastersol πηρα ένα τηλ στην Esolar και μου ειπαν ότι κανουν 7 ατοκες, κατι που δεν το ειχα δει να το γραφουν στο site. Εκανα μια συγκριση αναμεσα στα 2 αναφορικα με τα χαρακτηριστικα τους (Πάχος χάλυβα, Μόνωση Θερμοδοχείου) και αγορασα τον Esolar 160λιτρα, 3τμ στα 550Ε (https://www.esolarshop.net/hliakoi-thermosifwnes/hliakoi-thermosifwnes-glass/160l/hliakosglass160ep-detail.html )

Εκτος των χαρακτηριστικων μου αρεσε επισης η μεγαλυτερη διαρκεια εγγυησης και ότι χρειαζεται μονο αντικατασταση ανοδιου ανα 2 χρονια για να ισχυει η εγγυηση και το γεγονός ότι στον εγκαθιστουν με την παραδοση με κοστος 70Ε + κοστος σωληνώσεων 3,5Ε/μετρο που ηταν καλη τιμη θεωρω.

Αναφορικα με την εξωτερικη επενδυση μου ειπαν ότι για την περιοχη μου δεν χρειαζεται inox οποτε επελεξα Αντισκωριακο χαλυβα RAL 9006. Ελπιζω να ειχαν δικιο!

Από την ερευνα αγορας που εκανα θεωρω ότι ηταν vfm για οικονομικο ηλιακο παντα.

Εχει κανεις παρομοιο ηλιακο να μου πει εντυπώσεις? 

Ο ηλιακος που πηρες σε αυτα τα χρηματα ειναι με τον δεξι συλλεκτη..

Απο κει και περα πιο χαμηλες τιμες:

-Απο τον ηλιακο περιπου 10-20ε απο τα 550ε

-Τοποθετηση 50-60ε

-Σωληνες 3ε

Γενικα ο esolar ειναι πιο τσιμπητος..

Επεξ/σία από gia_nnis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Στην αποδειξη γραφει καποια ονομασια για τους συλλεκτες?

Απλα να ξερεις οτι ο δεξης ειναι οικονομικη σειρα..

Ο ηλιακος που πηρες σε αυτα τα χρηματα ειναι με τον δεξι συλλεκτη..

Απο κει και περα πιο χαμηλες τιμες:

-Απο τον ηλιακο περιπου 10-20ε απο τα 550ε

-Τοποθετηση 50-60ε

-Σωληνες 3ε

Γενικα ο esolar ειναι πιο τσιμπητος..

Ηλιακός 150 λίτρα με 3 τμ επιλεκτικός ξεκινάνε οι τιμές από 510 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Υπαρχει μοντελο navi χωρις μονοκομματο κασωμα???!!!!

Οχι συγκρινω το vfm!!!! O Βιολαρης ειναι χρονια στην πιατσα.. Ποιος εχει κρουσματα απο Βιολαρη???

Αν παρεις το τερας του Βιολαρη και τον προσεχεις απο την υπερθερμανση τοτε ελα να δουμε ποσα φιδια βαζει ο σακος απο τιμη αποκτησης-αποδοση-αξιοπιστια!!!

Αφενός υπάρχουν πολλά κρούσματα και απ αυτή τη μάρκα (με την οποία δεν εχω κάτι προσωπικό) και μάλιστα σε προηγούμενες σελίδες... και σε πολλά ινμποξ. 
Αφετέρου είναι χρόνια στην πιάτσα σαν τι; Σαν εμπορική εταιρία που τώρα διαλέγει το Χ καζάνι και αύριο το Ψ καζάνι και του βάζει πάνω τη φίρμα του; Ενώ η sonne (που επίσης δεν την εχω δουλεψει) που κατασκευάζει είναι λιγότερο αξιόπιστη; 

Και τελωσπάντων (αν και δεν απάντησες αν μιλάς σαν ιδιώτης ή σαν επαγγελματίας του χώρου) είναι σχεδόν αστείο να προτείνει κάποιος 300 λιτρα με 5 τμ για ένα σπίτι με 3 άτομα. 

Στο θέμα των συλλεκτών που έχει ο φίλος παραπάνω αφενός βλέπουμε τι εστί μαζικές πωλήσεις φασόν και αφετέρου προφανώς κανένας navi συλλέκτης δεν υπάρχει στη φωτό. Navi σημαίνει ενιαίο κάσωμα ουσιαστικά και δεν έχει να κάνει με τον απορροφητή. Εσύ έχεις αριστερά έναν full face (ενιαίο) "μπλε" και δεξιά  έναν strip (με φυλλαράκια) "πράσινο" απορροφητή. Οι 9/10 συλλέκτες Δήμα είναι "πράσινοι" λογω του "τιτανίου" που χρησιμοποιεί . Συνήθως το "μπλε"  είναι καλύτερο... και σίγουρα το full face είναι καλύτερο απ το strip.

Επεξ/σία από kid
  • Like 4
Δημοσ.

Ο συλλέκτης που έχει βάλει ο παραπάνω συνάδελφος δεν είναι navi. Είναι απλά Full face ο οποίος έχει καλύτερη σαφώς απόδοση από τον δεξιό συλλέκτη που είναι με fins.

Τα fins παράγονται από τις εταιρείες επιλεκτικού σαν ρετάλια από την κύρια παραγωγή τα οποία και πωλούνται στους κατασκευαστές απορροφητών. Όλοι οι κατασκευαστές απορροφητών τα χρησιμοποιούν αφού υπάρχει ζήτηση για κάτι ποιο φθηνό σε απορροφητή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...