Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Boiler θέλεις να πεις.

:)

θελω να πω boiler στα αγγλικα, λεβητας στα ελληνικα.

Οτι σου αρεσει κρατας.

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αν και το boiler μεταφραζεται και ως λεβητας και αν το δοχειο ειναι τριπλης ενεργειας μπορεις να το πεις και boiler, ποτε ομως δεν το λεμε λεβητα (που ειναι κατι αλλο).

Ειναι δοχειο ή δεξαμενή.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, maneni είπε

αν και το boiler μεταφραζεται και ως λεβητας και αν το δοχειο ειναι τριπλης ενεργειας μπορεις να το πεις και boiler, ποτε ομως δεν το λεμε λεβητα (που ειναι κατι αλλο).

Ειναι δοχειο ή δεξαμενή.

ετσι το γραψανε - ετσι το λεω.

boiler.jpg.82fe1c97d5baa7257401b473992b6ffd.jpg

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/10/2018 στις 5:53 ΜΜ, tornado είπε

Καλησπερα,

σημερα μπηκε το μεσημερι μπηκε ο ηλιακος...

σε ποσες ωρες / ημερες θα αποδιδει φουλ?

Τι αποδοση ειχες σημερα? 

Δημοσ.

βαγγο νομιζω καλυτερα,

αλλα σε λιγο θα κανω "εγκαινια" οποτε θα ξαναμπω να πω την πρωτη μου εντυπωση.

Το κακο ειναι οτι ειναι αδυνατο να εχω πληρη εικονα μιας και ο μονος τροπος για να μαθω την αποδοση του ειναι

αν μου ερθει κρυο νερο οταν θα κανω μπανιο.

Ελπιζω να μην μου κατσει να μεινω πραγματικα στα κρυα του λουτρου.... 

Δημοσ.

μολις τελειωσα το ντουζακι μου και χαρηκα πολυ.

Το νερο ηταν καυτο, δεν μπορω να πω ποσους βαθμους παντως δεν το αντεχες και επρεπε να το σπασεις με 30% κρυο.

Υπολογιζω 60-70 βαθμους.

Τωρα ποσο ειχε, ελπιζω κατι παραπανω απο 2 η και 3 ντουζακια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 11:09 ΜΜ, 26ska είπε

Πλάκα πλάκα το χειμώνα σε συνεφιασμρ η μέρα, πως θα ξέρουμε πόσο νερό έχει; 

Μην ανησυχείς...σε κάνα-δυό εβδομάδες θα έχεις "μάθει" τον ηλιακό σου και θα μπορείς να υπολογίζεις το πόσο και τί νερό έχει μείνει!!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2018 στις 11:13 ΜΜ, tornado είπε

μολις τελειωσα το ντουζακι μου και χαρηκα πολυ.

Το νερο ηταν καυτο, δεν μπορω να πω ποσους βαθμους παντως δεν το αντεχες και επρεπε να το σπασεις με 30% κρυο.

Υπολογιζω 60-70 βαθμους.

Τωρα ποσο ειχε, ελπιζω κατι παραπανω απο 2 η και 3 ντουζακια.

Εγώ θεωρώ ότι έχει πολύ (ζεστό) νερό, όταν έχω γυρισμένο το διακόπτη ελαφρώς προς το κρύο και το νερό είναι χλιαρό, κοντά στη θερμοκρασία του σώματός μου, δηλαδή ούτε να το αισθάνομαι αρκετά ζεστό, ούτε αρκετά δροσερό.

Όταν όμως για να έχω το νερό σε αυτή θερμοκρασία πρέπει να έχω το διακόπτη προς το ζεστό, τότε καταλαβαίνω ότι έχει μειωθεί.

Βέβαια μάλλον παίζει ρόλο και πόσο μεγάλο είναι το βαρέλι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ θεωρώ ότι έχει πολύ (ζεστό) νερό, όταν έχω γυρισμένο το διακόπτη ελαφρώς προς το κρύο και το νερό είναι χλιαρό, κοντά στη θερμοκρασία του σώματός μου, δηλαδή ούτε να το αισθάνομαι αρκετά ζεστό, ούτε αρκετά δροσερό.

Όταν όμως για να έχω το νερό σε αυτή θερμοκρασία πρέπει να έχω το διακόπτη προς το ζεστό, τότε καταλαβαίνω ότι έχει μειωθεί.

Βέβαια μάλλον παίζει ρόλο και πόσο μεγάλο είναι το βαρέλι.

Μεγάλο ρόλο επίσης παίζουν και οι "μπαταρίες" (όχι του τηλεκοντρόλ :P).

Έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές μεταξύ τους (από μάρκα σε μάρκα αλλά και από μοντέλο σε μοντέλο) πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα "σημάδια" που έχεις βάλει μπορεί να είναι από λίγο έως πολύ διαφορετικά αν αλλάξεις την μπαταρία. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο μέσα στο ίδιο μπάνιο να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα (βάζοντας στο ίδιο σημείο τον μίκτη πάντα) η μπαταρία του νιπτήρα με αυτή της μπανιέρας.

Επίσης και η φθορά που επέρχεται με τα χρόνια (άλατα στο εσωτερικό, φθαρμένα ή "κακοπατημένα" λαστιχάκια, κλπ) αλλάζουν την "συμπεριφορά" της μπαταρίας.

Δημοσ.

ερωτηση για οσους εχετε αφησει τον κλασικο θερμοσιφωνα,

καθε ποτε τον αναβετε, ετσι ωστε να μην εχει προβλημα λειτουργειας? τι σας εχουν πει για αυτο το θεμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω να τον ανάψω από το 1992 και από τύχη μάλλον δεν έχει τρυπήσει, πρέπει άμεσα να τον αδειάσω , τον είχα ξεχάσει ότι υπάρχει λόγω ΜΑΛΤΕΖΟΥ INOX 

Επεξ/σία από adsl2+
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adsl2+ είπε

Έχω να τον ανάψω από το 1992 και από τύχη μάλλον δεν έχει τρυπήσει, πρέπει έμμεσα να τον αδειάσω , τον είχα ξεχάσει ότι υπάρχει λόγω ΜΑΛΤΕΖΟΥ INOX 

και πιστευεις οτι δουλευει? :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι πρεπει αμεσα να τον αδειασω, σημαινει οτι θα τον πεταξω δουλευει δεν δουλευει 

Επεξ/σία από adsl2+
Δημοσ.

νομιζω βρηκα τα ορια του τελικα...

τρια ντουζακια σημερα και παπαλα!

το διαπιστωσα οταν ανεβαλα το ξυρισμα που ηθελα ζεστο νερο της προκοπης!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...