shack Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Σε μια ώρα αποκλείεται, για όλη την ημέρα ηλιοφάνειας θα φτάσεις κάποιους βαθμούς κελσίου, δες εδώ και θα καταλάβεις. 2
vaggooss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, makevius είπε Περιοχη Πάτρα είναι. Απλά σκέφτομαι αν πχ σε μια ωρα ηλιοφάνειας χειμωνα προλαβαίνει να ζεσταθεί μποιλερ 160 λίτρων με 2,5 τετραγωνικά συλλέκτη . ενταξει δε λέμε για καυτό νερό . Αν με 3,5 τετραγωνικά προλαβαίνει αξίζει την διαφορά στη τιμή. Θα μου πείς υπεισέρχονται πολλοι παράγοντες δεν ειναι εύκολη απάντηση Εννοειται πως θα κερδισεις κατεμε καμια 10 μερες να στο πω... Γιατι η πατρα εχει καλο κλιμα ουτος η αλλος.. Μην φανταζεσαι τεραστια διαφορα.
Devotee Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Στο εγγύς μέλλον, θα μιλάμε και θα συνενοούμαστε με σύμβολα και με ήχους!!
NEWton75 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Ένας μεγαλύτερος συλλέκτης σαφώς και έχει καλύτερη απόδοση από τον πιο μικρό
makevius Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Τελικά κατέληξα στον sonne phaethon 160 /2.4. Θα ενημερώσω για την απόδοση σύντομα..
villasg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, makevius είπε Τελικά κατέληξα στον sonne phaethon 160 /2.4. Θα ενημερώσω για την απόδοση σύντομα.. Welcome to the club !
gia_nnis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, makevius είπε Τελικά κατέληξα στον sonne phaethon 160 /2.4. Θα ενημερώσω για την απόδοση σύντομα.. Κοιτα μια μερα που να εχει ηλιοφανεια.. φαε ολο το ζεστο νερο απο την προηγουμενη μερα και ανοιξε την βρυση σου μετα τις 2 το μεσημερι.. Αν σου δωσει πανω απο 50β ειναι οκ! Οπως και να εχει ενας μη επωνυμος 200αρης 4τμ εχει αλλη αποδοση..! πχ VIOLARIS,esolar και οσο για την αξιοπιστια απλα σκεπασμα.. και 1 φορα στα 5 χρονια καθαρισμα και εισαι οκ! Εγω μιλαω με βαση value for money! 2
anikologr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις Sat Oct 27 2018 στις 11:19 ΜΜ, makevius είπε Τελικά κατέληξα στον sonne phaethon 160 /2.4. Θα ενημερώσω για την απόδοση σύντομα.. Είμαι επίσης από Πάτρα.. Εγώ σε calpak 160αρι με 2.1 συλλέκτη το σκύλο μετάνιωσα..
makevius Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, anikologr είπε Είμαι επίσης από Πάτρα.. Εγώ σε calpak 160αρι με 2.1 συλλέκτη το σκύλο μετάνιωσα.. Δηλαδή?? Είστε πολλοί και δε σας φτάνει? Δε ζεσταίνει το χειμώνα ?
anikologr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, makevius είπε Δηλαδή?? Είστε πολλοί και δε σας φτάνει? Δε ζεσταίνει το χειμώνα ? 4 είμαστε.. Τον χειμώνα ούτε για αστείο δεν επαρκεί.. Φέτος προσέθεσα άλλα 2 τετραγωνικά συλλέκτη μπας και δω φως.. Για την ώρα καλά πάει
makevius Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Ιδανική κλίση του συλλέκτη για τον χειμώνα κάπου διάβαζα οτι προτείνετε 55 με 60 μοίρες με νότιο προσανατολισμό. Το καλοκαίρι οτι μοίρες και να είναι θα έχει απόδοση. Το στάνταρ στη τοποθέτηση ειναι 45 μοίρες. Κάποια άποψη επ άυτού...
haris_216 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μην τρελαίνεστε με την ακριβή κλίση και τον προσανατολισμό του ηλιακού. Δεν είναι δορυφορικό κάτοπτρο για να θέλει ακρίβεια μισής μοίρας στη στόχευση. Ιδανικά μία κλίση 45 μοιρών (+/- 5 μοίρες) κι ένας νότιος προσανατολισμός (+/- 10 μοίρες) πετυχαίνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα για όλη την Ελλάδα, χωρίς να φθάνουμε σε ακρότητες που δεν έχουν ουσιαστικό νόημα.
makevius Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, haris_216 είπε Μην τρελαίνεστε με την ακριβή κλίση και τον προσανατολισμό του ηλιακού. Δεν είναι δορυφορικό κάτοπτρο για να θέλει ακρίβεια μισής μοίρας στη στόχευση. Ιδανικά μία κλίση 45 μοιρών (+/- 5 μοίρες) κι ένας νότιος προσανατολισμός (+/- 10 μοίρες) πετυχαίνουν το βέλτιστο αποτέλεσμα για όλη την Ελλάδα, χωρίς να φθάνουμε σε ακρότητες που δεν έχουν ουσιαστικό νόημα. Κατά τη γνώμη σου, μια επιπλέον κλίση 10 μοιρών δεν θα έδινε καλύτερο αποτέλεσμα τον χειμώνα , που είναι και η πιο δύσκολη περίοδος ? Είναι ένα ανέξοδο μέτρο που αν έχει αποτέλεσμα γιατι να μη γίνει .
gia_nnis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, anikologr είπε Είμαι επίσης από Πάτρα.. Εγώ σε calpak 160αρι με 2.1 συλλέκτη το σκύλο μετάνιωσα.. Δεν μπορει αφου ειναι calpak!!! Ετσι ακουσαν πολλοι και τον Μαλτεζο 160λ με 2 και την πατησαν! Και μενα ο Μαλτεζος ετσι μου ειπε φτανουν τα 2 γιατι ειναι αποδοτικος.. αλλα εμενα το παντελονι δεν κατεβαινει και τοσο ευκολα..! Το θεμα ειναι οτι αυτα τα brand ειναι τοσο ακριβα που σκεφτεσαι να τον παρεις με μεγαλυτερο συλλεκτη.. βοηθανε και αυτοι με την πλυση εγκεφαλου που σου κανουν για το ποσο αποδοτικους συλλεκτες εχουν και το παντελονι το κατεβαζεις μονος σου χωρις βοηθεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις