louben Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Αν καταλαβα καλα απο τα σχολια σας ολες οι προτασεις μου απορριπτονται ως ανεπαρκεις, σωστα; Να θυμισω οτι δεν προκειται για το δικο μου σπιτι.
NEWton75 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Όχι. Ο esolar κατασκευάζει στον Δήμα στο Άργος.
g..kar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, NEWton75 είπε Όχι. Ο esolar κατασκευάζει στον Δήμα στο Άργος. Κάτι έχω χάσει μ φαίνετα.Ο Δήμας μόνο συλλέκτη δεν κάνει η έχω μπερδευτεί τελείως?
vasilk Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 5 ώρες πριν, NEWton75 είπε Όχι. Ο esolar κατασκευάζει στον Δήμα στο Άργος. Από τον Δήμα παίρνει μόνο τους συλλέκτες Navi για την Premium σειρά του (την ακριβή). Για την φθηνή σειρά (που ρωτάει ο φίλος) δεν νομίζω να έχει συλλέκτες του Δήμα. Τα δοχεία είναι Braunik. Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω ο Δήμας δεν κατασκευάζει δοχεία. 100% συλλέκτες του Δήμα και μόνο του Δήμα έχει ο Βιολάρης (abenergy) όποτε αν είναι να επιλέξει με βάση τους συλλέκτες συμφέρει καλύτερα να πάει προς τα εκεί (τα δοχεία είναι της Λατό).
NEWton75 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Το skm που αναφέρει η esolar δείχνει ότι παίρνει το σύστημα από τον Δήμα. Ο Δήμας αγοράζει καζάνια από τον θερμυκ
Devotee Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Είναι σίγουρο οτι γνωρίζετε από πού παίρνει καζάνια η e-solar,ή πετάτε ονόματα στη τύχη;
g..kar Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Στις 2/8/2018 στις 12:37 ΜΜ, NEWton75 είπε Έμαθα ότι ο esolar είναι ουσιαστικά ο braunic. Συλλέκτες αγοράζει από τον γυαλιδακη που αγοράζει από τον Δήμα ok και επισήμως πλέον έχω χάσει το μπούσουλα με τις εταιρείες , τα παρακλάδια τους κοκ.Αλλά μία ερώτηση ρε παιδιά.Γιατί η esolar δεν ψωνίζει κατευθείαν από το δήμα και ψωνίζει απο ενδιαμεσό του???
Giorgis4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Στην περίπτωση μου: Θεσσαλονίκη, 1ος όροφος σε 3οροφη οικοδομή, 5μελής οικογένεια. Ψάχνω για 200lt, Glass και με αυτά που διάβασα είμαι ανάμεσα σε: α) Sonne Aktion Phaethon 3,4m² β) Sonnentech Titanium FullFace 2,56m² γ) ΗΛΙΟΑΚΜΗ MegaSun 200 2,62m² Με ποια σειρά θα τα βάζατε εσείς; Κόστος τοποθέτησης στη Θεσσαλονίκη; (μόνο ταράτσα με τα υλικά). Επειδή δεν υπάρχουν σωληνώσεις μέχρι την ταράτσα, πόσο πάει το μέτρο σωλήνα και μόνωσης; (περίπου 10+10m από φωταγωγό). Καλώδιο ρεύματος λέω να μη βάλω, λόγω φυσικού αερίου στο σπίτι, οπότε δε θα χρειαστεί η αντίσταση. Επίσης σκέφτομαι να βάλω και ανακυκλοφορία του ΖΝΧ, με μπουτόν, όπου 2-3 λεπτά πριν τη χρήση θα το πατάω για να κατεβαίνει. Πιθανό κόστος; (+10m μονωμένη σωλήνα και κυκλοφορητής;) Μεγάλο το σεντόνι, αναμένω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.
Devotee Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 70-80 ευρώ η τοποθέτηση και άλλα τόσα οι σωληνώσεις (άν είναι σωστά τα 20 μέτρα στο σύνολο...3.5-4 ευρώ χρεώνουν το μέτρο)!!Εγώ θα πήγαινα στον Β.... Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2018 από Devotee 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Αν θελετε το τοπικ ανοιχτό, φροντιστε να σταματήσετε τις αναφορές σε συγκεκριμένα καταστήματα και εισαγωγείς. Οπως και τις νέες εγγραφές με μοναδικό σκοπό τη διαφήμιση επίσης... 4 1
g..kar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Στις 8/8/2018 στις 9:20 ΜΜ, billdanos είπε Αν θελετε το τοπικ ανοιχτό, φροντιστε να σταματήσετε τις αναφορές σε συγκεκριμένα καταστήματα και εισαγωγείς. Οπως και τις νέες εγγραφές με μοναδικό σκοπό τη διαφήμιση επίσης... Aν και είχε αρχίσει να αποκτάει ενδιαφέρον το θεματάκι οκ.Θα έχουμε υπ΄οψιν μας τους όρους του forum 😂
Giorgis4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 8/8/2018 στις 9:20 ΜΜ, billdanos είπε Αν θελετε το τοπικ ανοιχτό, φροντιστε να σταματήσετε τις αναφορές σε συγκεκριμένα καταστήματα και εισαγωγείς. Οπως και τις νέες εγγραφές με μοναδικό σκοπό τη διαφήμιση επίσης... Είμαι 36 χρόνων και έγραψα πρώτη φορά για το θέμα. Για να μάθεις κάτι από κάποιους που γνωρίζουν, πρέπει να τους εξηγήσεις ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάς. Εγώ λοιπόν, κάθησα 7 μέρες πριν το μήνυμα μου και διάβασα περί τις 200+ σελίδες! 7 μέρες! Εν έτη 2018 και θέλοντας να μάθω για ακριβείς πληροφορίες εσείς μιλάτε για διαφήμιση. Κρίμα. Νομίζω ότι ο απλός αναγνώστης μπορεί εύκολα να καταλάβει αυτόν που το κάνει εσκεμμένα. Στις 7/8/2018 στις 4:04 ΜΜ, Devotee είπε 70-80 ευρώ η τοποθέτηση και άλλα τόσα οι σωληνώσεις (άν είναι σωστά τα 20 μέτρα στο σύνολο...3.5-4 ευρώ χρεώνουν το μέτρο)!!Εγώ θα πήγαινα στον Β.... Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Τον Β τον έχεις δει ή ακούσει και αλλού ή με βάση αυτά που διάβασες στην περιγραφή του; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2018 από Giorgis4
Devotee Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Giorgis4 είπε Είμαι 36 χρόνων και έγραψα πρώτη φορά για το θέμα. Για να μάθεις κάτι από κάποιους που γνωρίζουν, πρέπει να τους εξηγήσεις ακριβώς τι είναι αυτό που ζητάς. Εγώ λοιπόν, κάθησα 7 μέρες πριν το μήνυμα μου και διάβασα περί τις 200+ σελίδες! 7 μέρες! Εν έτη 2018 και θέλοντας να μάθω για ακριβείς πληροφορίες εσείς μιλάτε για διαφήμιση. Κρίμα. Νομίζω ότι ο απλός αναγνώστης μπορεί εύκολα να καταλάβει αυτόν που το κάνει εσκεμμένα. Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Τον Β τον έχεις δει ή ακούσει και αλλού ή με βάση αυτά που διάβασες στην περιγραφή του; Κάνοντας έρευνα αγοράς για αγορά ηλιακού,τον είχα Νο 1(μαζί με τον e-solar https://www.esolarshop.net/news/egkatastaseis/item/106-egkatastash-hliakou-premium-agioi-anargyroi-9-5-2018.html που και έβαλα τελικά)!!Ο λόγος που δεν "προχώρησα" στην αγορά του,ήταν ξεκάθαρα το οτι δεν μου έκαναν τα μεταφορικά (από Θεσσαλονίκη-Αθήνα) δώρο-προσφορά...κατα τ'άλλα,τα χαρ/κά του είναι κορυφαία!! Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από Devotee
26ska Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Devotee είπε Κάνοντας έρευνα αγοράς για αγορά ηλιακού,τον είχα Νο 1(μαζί με τον e-solar https://www.esolarshop.net/news/egkatastaseis/item/106-egkatastash-hliakou-premium-agioi-anargyroi-9-5-2018.html που και έβαλα τελικά)!!Ο λόγος που δεν "προχώρησα" στην αγορά του,ήταν ξεκάθαρα το οτι δεν μου έκαναν τα μεταφορικά (από Θεσσαλονίκη-Αθήνα) δώρο-προσφορά...κατα τ'άλλα,τα χαρ/κά του είναι κορυφαία!! Ποιον είχες νούμερο 1 και δεν έβαλες; Επίσης με αυτόν που έβαλες, ευχαριστημένος; Πόσο έκανε ο ηλιακός και πόσο σου πήγε με τα περαιτέρω; Εγκατάσταση; Κοιτάω κ εγώ και εγώ ψιλοκαταληξει σε αυτόν https://www.skroutz.gr/s/2802177/Sonne-Phaethon-160lt-2-4m-Glass-Διπλής-Ενέργειας.html#reviews. Τι λες; Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2018 από 26ska
villasg Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2018 4 λεπτά πριν, 26ska είπε Ποιον είχες νούμερο 1 και δεν έβαλες; 21 ώρες πριν, Giorgis4 είπε Τον Β τον έχεις δει ή ακούσει και αλλού ή με βάση αυτά που διάβασες στην περιγραφή του; Στις 7/8/2018 στις 3:17 ΠΜ, Giorgis4 είπε β) Sonnentech Titanium FullFace 2,56m²
Προτεινόμενες αναρτήσεις