Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Καθαρισμός boiler ο σωστός είναι αυτός που το λύνεις,το κατεβάζεις και το καθαρίζεις όσο πιο καλά γίνεται εσωτερικα.

Ανοδια υπάρχουν είτε μικρά είτε μεγαλα διαφέρουν σε μέγεθος και τιμή. Αν βέβαια βάλεις ποιο μεγάλο θα κρατήσει περισσότερο.αν έχεις πολλά άλατα στην περιοχή σου πάρε το μεγάλο.

Γ εμένα όλα τα υγρά προπυλενογλυκολης ίδια είναι.μονο η τιμή αλλάζει.δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.

Μια καλή τιμή,αν πάρεις εσύ τα υλικά δεν ξέρω ποια είναι....:)

Για τον καθαρισμο κατι εχω ακουσει με σκουπα!!! Εσυ τι ξερεις?

Θελω να παρω εγω τα υλικα  για να ξερω τι βαζω σε ποιοτητα..

Εκτιμω 20ευρω για εργασια πρεπει να ειναι οκ

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Για τον καθαρισμο κατι εχω ακουσει με σκουπα!!! Εσυ τι ξερεις?

Θελω να παρω εγω τα υλικα  για να ξερω τι βαζω σε ποιοτητα..

Εγώ για σκουπες και αλλά δεν ξέρω.

Εγώ ξέρω την σωστή μεθοδο του μάστορα του υδραυλικού. Το λύνεις,το κατεβάζεις και το καθαρίζεις και το ξαναβάζεις στην θέση του.

Τώρα για τα 20€ και ότι άλλο μου πεις δεν γνωρίζω. Ανάλογα τον μάστορα είναι.

Δημοσ.

Όπου σε πιάσει. Μπορεί να κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχουν καλοί μαστόροι αλλά εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι απλά φήμες. Δεν μου έχει τύχει ούτε μια φορά στην ζωή μου να καλέσω μάστορα και μετά από 1-2 χρόνια να μπορώ να πω ότι έκανε καλή δουλειά.

Βλέπω τις φωτογραφίες και σας ζηλεύω που είστε στην ταράτσα. Εγώ είμαι στο δώμα με περιθώριο 1μετρο γύρω και μετά το χάος δίπλα χωρίς κάγκελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, orck είπε

Όπου σε πιάσει. Μπορεί να κυκλοφορούν φήμες ότι υπάρχουν καλοί μαστόροι αλλά εγώ πιστεύω ότι αυτά είναι απλά φήμες. Δεν μου έχει τύχει ούτε μια φορά στην ζωή μου να καλέσω μάστορα και μετά από 1-2 χρόνια να μπορώ να πω ότι έκανε καλή δουλειά.

Βλέπω τις φωτογραφίες και σας ζηλεύω που είστε στην ταράτσα. Εγώ είμαι στο δώμα με περιθώριο 1μετρο γύρω και μετά το χάος δίπλα χωρίς κάγκελα.

Είναι μέχρι να καλέσεις εμένα  η τα συνεργεία μου 😛

Χαχαχαχα

θα με μνημονεύεις μια ζωη μετά. Με την καλή έννοια εννοείτε :) ;)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Είναι μέχρι να καλέσεις εμένα  η τα συνεργεία μου 😛

Χαχαχαχα

θα με μνημονεύεις μια ζωη μετά. Με την καλή έννοια εννοείτε :) ;)

Καλά να σου πω εσένα το ήξερα ότι κανείς υδραυλικά αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου πήγε το μυαλό να σε ρωτήσω για την αλλαγή που έκανα στο μποιλερ. Μετά θα σε εκραζα στο φορουμ :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, orck είπε

Καλά να σου πω εσένα το ήξερα ότι κανείς υδραυλικά αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου πήγε το μυαλό να σε ρωτήσω για την αλλαγή που έκανα στο μποιλερ. Μετά θα σε εκραζα στο φορουμ :)

έχω κάνει διάφορες εργασίες σε παιδιά από το φόρουμ 

Μέχρι στιγμής καλά λόγια έχουν πει,δεν εκραξε κάνεις :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον το thread τις τελευταίες δύο ημέρες. Δεν έχω καμία σχέση με υδραυλικά και θερμοσίφωνες,απλά ήθελα να ενημερωθώ για δύο τρία πράγματα και για γνώμες περί ηλιακών. Ο λόγος είναι ότι ανακαινίζουμε το σπίτι στο οποίο θα μείνουμε όταν με το καλό είναι έτοιμο. Είχα δυο απορίες ,καθ 'ότι όπως έγραψα είμαι και εντελώς άσχετη.
1) Ο υδραυλικός που έχουμε για να μας φτιάξει το μπάνιο μπορεί να μας εγκαταστήσει και τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ή είναι "αναγκαστικό" να εγκατασταθεί από την εταιρία που θα τον αγοράσουμε?
2) Οι εταιρείες που πουλάνε θερμοσίφωνες έχουν ανυψωτικά μηχανήματα για να τους ανεβάζουν στη ταράτσα ή πολλά ζητάω?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Fofivsl είπε

Καλησπέρα παιδιά! Διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον το thread τις τελευταίες δύο ημέρες. Δεν έχω καμία σχέση με υδραυλικά και θερμοσίφωνες,απλά ήθελα να ενημερωθώ για δύο τρία πράγματα και για γνώμες περί ηλιακών. Ο λόγος είναι ότι ανακαινίζουμε το σπίτι στο οποίο θα μείνουμε όταν με το καλό είναι έτοιμο. Είχα δυο απορίες ,καθ 'ότι όπως έγραψα είμαι και εντελώς άσχετη.
1) Ο υδραυλικός που έχουμε για να μας φτιάξει το μπάνιο μπορεί να μας εγκαταστήσει και τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ή είναι "αναγκαστικό" να εγκατασταθεί από την εταιρία που θα τον αγοράσουμε?
2) Οι εταιρείες που πουλάνε θερμοσίφωνες έχουν ανυψωτικά μηχανήματα για να τους ανεβάζουν στη ταράτσα ή πολλά ζητάω?

Και τα δύο μπορεί να στα κάνει άνετα ο υδραυλικός.

Εγώ όπου βάζω ηλιακό τον ανεβάζω ο ίδιος επανω στην ταράτσα ή οπουδήποτε είναι να μπει.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Dvs είπε

(εννοείται ΠΟΤΕ δεν μαγειρεύετε με ζεστό νερό απο ηλιακό)

Οχι ποτε , εαν ο ηλιακος ειναι ολος ΧΑΛΚΙΝΟΣ δεν εχεις προβλημα

3 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Γ εμένα όλα τα υγρά προπυλενογλυκολης ίδια είναι.μονο η τιμή αλλάζει.δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.

Υπαρχει η φαρμακευτικη και μη , αυτο επηρεαζει την τιμη

2 ώρες πριν, gia_nnis είπε

21 ώρες πριν, villasg είπε

Συνολο 2 ωρες και κατι .

Χλωμο σε κοβω υδραυλικος για 3 ωρες να σου παρει 20€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, villasg είπε

Χλωμο σε κοβω υδραυλικος για 3 ωρες να σου παρει 20€

Για να αδειασει το καζανι.. να το καθαρισει-να βγαλει τα χοντρα...  οπως και με την αντισταση.. και να συμπληρωσει στο κλειστο κυκλωμα δεν ειναι οκ τα 20ευρω(εργασια)???

Θα μου πεις θα εχει και την χασουρα απο τα καυσιμα(μεταφορικα)

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανένας επάγγελματιας δεν θα έρθει για 20€ να κάνει τέτοια εργασία γιατί πολύ απλά δεν έχει καθόλου κέρδος.  (Να φάει 3 ώρες δουλειά,με βοηθό,γιατί το καζάνι δεν μπορεί να το κατεβάσεις μόνος σου και μεταφορικά κτλπ κτλπ).

Εκτός και αν μένει εκεί στην πολυκατοικία και το κάνει για να περάσει η ώρα του.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Κανένας επάγγελματιας δεν θα έρθει για 20€ να κάνει τέτοια εργασία

Στο βασικο service δεν κατεβαζουν μποιλερ...  Δηλαδη οι περισσοτεροι που παιρνουν 40-50ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε

Στο βασικο service δεν κατεβαζουν μποιλερ...  Δηλαδη οι περισσοτεροι που παιρνουν 40-50ε

Βασικό service είναι

Αλλαγή ανοδιο,φλάντζα (το λεγόμενο λάστιχο) και συμπλήρωμα υγρών.

Αυτό είναι το βασικό.

Καθαρισματα κτλπ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και χρεώνονται παραπάνω εννοείται.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Βασικό service είναι

Αλλαγή ανοδιο,φλάντζα (το λεγόμενο λάστιχο) και συμπλήρωμα υγρών.

Αυτό είναι το βασικό.

Καθαρισματα κτλπ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Και χρεώνονται παραπάνω εννοείται.

Βγαζουν τα χοντρα με το χερι και με καποια αλλα βοηθηματα... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gia_nnis είπε

Βγαζουν τα χοντρα με το χερι και με καποια αλλα βοηθηματα... 

Ναι αυτό οκ,να βάλεις χέρι ή κάτι άλλο για τα χοντρά που είναι μέσα τα πολλά πολλά δηλαδη.

Αλλά όχι να τον κατεβάσεις να καθαρίσεις και τέτοια με αυτό το ποσό που είπες πριν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...