haris_216 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Επειδη και γω τον εχω αφησει ετσι(6 χρονια) χωρις service και υγρα σκεφτομαι να του κανω service αλλα παλια που ειχα ρωτησει μου ελεγαν απο 60ε και πανω και τωρα ειναι αρκετοι που παιρνουν 25-30ε. Εχει να κανει με την ποιοτητα των ανταλλακτικων ή δουλευουν με μικροτερο κερδος??? Υπάρχουν ποιότητες αναφορικά με τα υγρά, όπως έχουμε ξαναπεί (αιθυλενογλυκόλη vs προπυλαινογλυκόλη) και μάλιστα κάποιοι απλά συμπληρώνουν νερό αφού "έλα μωρέ, στη Φλώρινα είσαι και σε νοιάζει το αντιψυκτικό;" Υπάρχουν διαφορές με τους θερμοστάτες. Άλλοι πετάνε το "κουμπάκι" ιδιαίτερα εύκολα ενώ άλλοι έχουν αντοχές. Υπάρχουν διαφορές με τις αντιστάσεις (χάλκινες, επινικελωμένες, κλπ). Και πάντα υπάρχει και το "θες και απόδειξη;" Άρα παίζουν και τα δύο που αναφέρεις (κέρδος και ποιότητα). Βέβαια με χρέωση 25-30 ευρώ που λες (υλικά και εργασία) από κάπου θα "βρωμάει". (από τα υλικά ή την εργασία; ) 1
dhmak Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δεν έχω ηλιακό αλλα για να μαθαίνω. Το ανόδιο, που είναι, πως μπορούμε να το ελέγξουμε, σε τι κατάσταση βρίσκεται ;;
scaniapower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δεν έχω ηλιακό αλλα για να μαθαίνω. Το ανόδιο, που είναι, πως μπορούμε να το ελέγξουμε, σε τι κατάσταση βρίσκεται ;; Βγάζουμε το καπάκι της αντίστασης , εν συνεχεία ξεβιδώνουμε τις βίδες που συγκρατουν την αντίσταση και όταν την βγάλεις θα δεις το ανόδιο βιδωμένο από πίσω.
dollyyy19 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 τι καλα που τα λες.....πρωτα αδειαζεις τα νερα απο το καζανι,και μετα ολα τα αλλα......αν γραφεις για ηλιακο,καλο ειναι να το κανεις πρωινιατικα,για να μην ειναι καυτο το νερο.και καλο ειναι το νερο αυτο να το οδηγησεις με κανα λαστιχο ,στα λουκια,για να μην κανεις ζημια στην πλακα. 1
villasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δεν έχω ηλιακό αλλα για να μαθαίνω. Το ανόδιο, που είναι, πως μπορούμε να το ελέγξουμε, σε τι κατάσταση βρίσκεται ;; Μετα απο 3 χρονια χρησης , σε περιοχη με πολλα αλατα , ηρθε ο καιρος για τον 1ο καθαρισμο / service . Κλεισαμε τα νερα που πανε στον ηλιακο . Κλεισαμε τις βανες που ανεβαζουν απο το καλοριφερ ( τριπλης ενεργειας) . Βγηκαν οι ταπες πληρωσης/ασφαλιστικο του θερμικου υγρου που ειανι πανω πανω . Βγηκαν ολοι οι σωληνες απο πανω [ θερμικου υγρου , εισοδος /εξοδος νερου , εισοδος /εξοδος καλοριφερ ]. Αδειασε ολο το νερο απο μεσα καθως και το θερμικο υγρο ( μαυρο βγηκε ! ! ! ! ) Βγηκαν καλωδια ρευματος και μολις αδειασε το βαρελι βγηκε και η πλαινη "ταπα" που εχει πανω την αντισταση . Καθαριστηκε η αντισταση απο το πολυ αλατι που ειχε πανω της . Επειτα κατεβηκε το αδειο βαρελι και καθαρίστηκε επιμελως με πλυσιμο τριψημο κλπ κλπ κλπ Μετα ξαπλωσε κατω και μαζεύτηκε απο μεσα ολο το αλατι , ξανα-πλύθηκε , ξαναμαζευτικε κοκ μεχρι που καθαρισε Γεμισαμε μια σακουλα αλατι ! ! ! ! . Inside view Επειτα μπηκε το βαρελι στην θεση του , πλυθηκε το κυκλωμα του συλεκτη πρεσαροντας νερο απο την εισοδο με το λαστιχο . Αλαχτηκαν τα φθαρμένα μονωτικά στους σωληνηνες , μπηκε ανωδιο νεα φλαντα και βιδωθηκε η πλαινη ταπα . Μπηκε νεα ανεπιστροφη και ασφαλιστικο πιεσης . Φρεσκο τεφλον και τζιβα , ολοι οι σωληνες πισω στην θεση τους και ανοιγμα νερου κλπ κλπ . Συνολο 2 ωρες και κατι . Ανοδιο : Αλατα 6
gia_nnis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Αυτο πρεπει να κοστιζει κανενα 100αρικο!!! Γιατι δεν βαζεις ενα εξωτερικο φιλτρο???
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Στα 2 χρονια ηθελες εσυ, τα 3 πολλα φαινονται για σενα. Το ζορισες λιγο. Αληθεια ποσο καναν ολα αυτα;
scaniapower Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Οκ respect.Η περιγραφη κ οι φωτος ειναι μερακλιδικα πραγματα αλλα νομιζω λιγο υπερβολικο το σερβακι σε αυτο τον βαθμο. 2
villasg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Στα 2 χρονια ηθελες εσυ, τα 3 πολλα φαινονται για σενα. Το ζορισες λιγο. Αληθεια ποσο καναν ολα αυτα; 80€ Οκ respect.Η περιγραφη κ οι φωτος ειναι μερακλιδικα πραγματα αλλα νομιζω λιγο υπερβολικο το σερβακι σε αυτο τον βαθμο. Αμα μενεις επαρχια με παλιονερα γεματα αλατα κλπ χρειαζετε , εγω το εκανα καλο στα 3 αντι για απλο στα 3 και απο οτι ειδα το επομενο θα γινει σε 4-5 χρονια μετα
dhmak Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Αυτο πρεπει να κοστιζει κανενα 100αρικο!!!Γιατι δεν βαζεις ενα εξωτερικο φιλτρο??? Υπάρχει εξωτερικό φίλτρο κατα των αλάτων για θερμοσίφωνες ;;
villasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Υπάρχει εξωτερικό φίλτρο κατα των αλάτων για θερμοσίφωνες ;; Το κλασικο φιλτρο απλα βαρεως τυπου λογω που το βαραει ο ηλιος ολη μερα
dimis 414 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερίζω την κοινότητα για να γράψω ένα περιστατικό που μου συνέβει, για να μη βρεθούν και άλλοι στη θέση τη δική μου. Αγόρασα τον ΗΛΙΟΦΑΝ Titanium Extra Plus (150ltr) από τον Αγγελόπουλο το 2011. Μέχρι το 2014 ήμουν ευχαριστημένος. Όποτε μου τηλεφωνούσαν από την εταιρία για συντήρηση την πραγματοποιούσα (κόστιζε 75 ευρώ κάθε φορά). Μέχρι που το 2014 άρχισε να ρίχνει την ασφάλεια όποτε τον άναβα να δουλέψει με ηλεκτρικό. Έφταιγε η αντίσταση. Έρχεται συνεργείο του Αγγελόπουλου ρίχνει μια ματιά και λέει ότι η αντίσταση είναι λειτουργική, και ότι το πρόβλημα είναι θέμα ηλεκτρολόγου. Τους πληρώνω και φωνάζω ηλεκτρολόγο, εν γνώση της εταιρίας. Έρχεται ο ηλεκτρολόγος μου λέει ότι είναι η αντίσταση αφού φτάνει ρεύμα κανονικά στον ηλιακό (συνέδεσε μια λάμπα). Τον πληρώνω για την επίσκεψη. Ξανά τηλεφωνώ στον Αγγελόπουλο, και μετά από χίλια παρακάλια για να έρθουν να αλλάξουν την αντίσταση, αφού ο ηλιακός βρίσκεται σε τεράστια απόσταση από την Αθήνα (57χλμ, δηλαδή στη Ραφήνα) και δεν βόλευαν τα δρομολόγια, έρχονται και μου ζητούν να πληρώσω και τα μεταφορικά! Τα οποία θα τα είχα γλυτώσει (+ τα έξοδα του ηλεκτρολόγου) αν το 1ο συνεργείο που είχε έρθει είχε κάνει σωστά τη δουλειά του και άλλαζε την αντίσταση. Πέρασαν κανά δυο χρόνια, έκανα τις συντηρήσεις μου, για να μη χάσω την εγγύηση, όπως μου έλεγαν... Και έρχομαι στο σήμερα. Όπου ξαφνικά άρχισε να στάζει νερό μέσα στο καλοκαίρι. Μιλάω με τον Αγγελόπουλο, και μου λέει ότι δεν είναι τίποτα σημαντικό, η υπερχείλιση των υγρών είναι μετά τη συντήρηση. Θα σταματήσει σε λίγο. Πέρασαν 2 βδομάδες με συχνά τηλεφωνήματα από μέρους μου και ίδιες απαντήσεις από αυτούς, μέχρις ότου στέρεψε το ψυκτικό και έμεινα χωρίς ηλιακό. Η απάντησή του Αγγελόπουλου, όταν του το ανέφερα ήταν να συμπληρώσω μόνος μου ψυκτικό μέχρι να βρεθεί δρομολόγιο του συνεργείου κοντά στη μακρινή Ραφήνα! ! Αφού συμπλήρωσα μόνος μου ψυκτικό και πέρασε ακόμα μια βδομάδα (και φυσικά το έχασε όλο από τη διαρροή), ήρθε το συνεργείο και είπε ότι είναι τρύπιο το καζάνι (σε 6 χρονών ηλιακό!!!!) και θέλει αλλαγή. Λέω εντάξει, είναι στην εγγύηση εφ' όρου ζωής που έχει ο ηλιακός. Μου λένε ΟΧΙ, γιατί για να είμαι μέσα στην εγγύηση έπρεπε να τους τηλεφωνώ εγώ κάθε χρόνο για να κάνω συντήρηση και όχι κάθε 2-3 χρόνια που μου τηλεφωνούσαν εκείνοι να κάνω. Επίσης όλως τυχαίως είχαν μαζί τους καζάνι για να μου το τοποθετήσουν με 250 ευρώ.!!!Όταν αρνήθηκα και τους είπα ότι θέλω να επισκευάσω το υπάρχων καζάνι, ο Αγγελόπουλος ανέφερε ότι τα μεταφορικά (αποσύνδεση-σύνδεση) θα ήταν 100 ευρώ (χαριστικά) + το κόστος επισκευής του καζανιού από την εταιρία. Και πόσο είναι αυτό το κόστος επισκευής; Ε ε δεν ήξεραν!!! Από 0 έως 80 ευρώ, αλλά μπορεί και παραπάνω! Σε ερώτησή μου, πώς είναι δυνατόν να μην ξέρουν πόσο έχει η επισκευή ενός καζανιού. Ο Αγγελόπουλος απάντησε ότι δεν τους έχει ξανασυμβεί να τρυπήσει!!!! Και πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία να φύγει το καζάνι, να ελεγχθεί και να ξαναμπεί στη Ραφήνα; Η απάντηση 3-4 μέρες. Και τι θα κάνω τις μέρες αυτές χωρίς ηλιακό (ούτε με ρεύμα); Μπορούμε να σας στείλουμε εμείς ένα ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, να τον συνδέσετε με δικά σας έξοδα!!!!! Συνοψίζοντας οι λύσεις ήταν δύο κατά τη γνώμη τους: α) έβαζα το καινούργιο καζάνι (που επαναλαμβάνω όλως τυχαίως είχαν μαζί τους 250 ευρώ) ή β) πλήρωνα 100 ευρώ μεταφορικά + επισκευή του υπάρχοντος καζανιού (άγνωστο πόσο) + την εγκατάσταση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα μέχρι να έρθει το καζάνι!!! Και όλα αυτά γιατί το λάθος μου ήταν ότι τη συντήρηση δεν την έκανα κάθε χρόνο, αλλά κάθε 2,5 χρόνια, που επαναλαμβάνω μου τηλεφωνούσε ο Αγγελόπουλος να κάνω. Τι έκανα; Τίποτα από τα δύο! Σε θέματα σεβασμού προς τον πελάτη είμαι ανένδοτος. Τους χαιρέτισα, και ψάχνω να βάλω άλλο καζάνι, ακόμα και αν μου στοιχίσει πιο ακριβά! Τα 300 ευρώ δεν θα με κάνουν πιο φτωχό. Όμως για αυτά τα 300 ευρώ ο Αγγελόπουλος έχασε έναν πελάτη, όπου κάθε 2,5 χρόνια του έδινε 75 ευρώ συντήρηση. Επομένως όσοι έχετε ΗΛΙΟΦΑΝ, αν έχετε χάσει έστω και μια συντήρηση (έχει περάσει ένα ημερολογιακό έτος από την προηγούμενη), η εγγύηση ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ που έχετε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ακόμα και αν σας τηλεφωνούν (κάθε 2,5 χρόνια) και σας λένε, όπως ελέγαν σε εμένα, πως πρέπει να γίνει η συντήρηση για να μη χαθεί η εγγύηση, έχει ήδη χαθεί!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας! Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2017 από dimis 414 2
phanispal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Ελληναράδες επαγγελματιάρες. Μετά σου λένε μην αγοράζεις από Βουλγαρία, στήριξε τη χώρα σου. Μπορεί και να ποστάρει εδώ ο Αγγελόπουλος. 2
gia_nnis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Εν κατακλειδι οχι μονο αποσβεση δεν εκανες αλλα πρεπει να μπηκες και μεσα!!! Και τωρα γι αυτη τη μαρκα βλεπω πολυ διαφημιση.. Καλησπερίζω την κοινότητα για να γράψω ένα περιστατικό που μου συνέβει, για να μη βρεθούν και άλλοι στη θέση τη δική μου. Αγόρασα τον ΗΛΙΟΦΑΝ ECOLOGIC Glass Τιτανίου (150ltr) από τον Αγγελόπουλο το 2011.... ....η εγγύηση ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ που έχετε ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Ακόμα και αν σας τηλεφωνούν (κάθε 2,5 χρόνια) και σας λένε, όπως ελέγαν σε εμένα, πως πρέπει να γίνει η συντήρηση για να μη χαθεί η εγγύηση, έχει ήδη χαθεί!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας! Στειλε στον Αγγελοπουλο email το link και πες του επειδη το insomnia εχει απηχηση τωρα θα εχεις περισσοτερους πελατες με αυτο που ποσταρα..!!! 1
dhmak Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Απ' ότι βλέπω στην σελίδα τους, φαρμακείο οι τιμές τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις