naive Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Συμφωνώ απόλυτα με το naive αναφορικά με τη γραπτή ενημέρωση (παντού και πάντα) αφού τα λόγια........................ Θεωρώ, χωρίς να θέλω να σε απογητεύσω, κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα επικαλεστούν ελλείψεις από την πλευρά σου σχετικές με την εγγύηση, οπότε να είσαι προετοιμασμένος. Και αν το θυμηθείς ενημέρωσε και το νήμα για την εξέλιξη, έτσι ώστε να μαθαίνουμε όλοι. Εγώ έχω μια ελπίδα επειδή είναι μόνο 5 τα χρόνια της εγγύησης ότι συνειδητά δεν το έχουν γράψει σαν προϋπόθεση. Γιατί του το είπαν είναι άλλο θέμα. Από νομικής πλευράς πάντως, νομίζω ότι έχει σοβαρά ερείσματα να διεκδικήσει επισκευή χωρίς κόστος, με τα δεδομένα που έχουμε. Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποια επίσημη οδηγία/κανονισμός/προδιαγραφή που να μιλάει για εύλογα διαστήματα συντήρησης, τότε μόνο θα μπορύσαν να του αντιτάξουν κάποιο νομικό επιχείρημα. Αλλά δύσκολο να είμαστε τόσο οργανωμένοι σαν κράτος. Αλλιώς, από που και ως που θα έπρεπε να γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει συντήρηση κάθε δύο χρόνια, αν δε του το λένε τα συνοδευτικά έντυπα; (μιλώντας από νομικής πλευράς πάντα). Ακόμα και στο site τους δεν υπάρχει καμία αναφορά σε συντήρηση, ακόμα και σαν προτροπή/πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση, ελπίζω να ενημερωθούμε για τη συνέχεια, έχει ενδιαφέρον η υπόθεση. 2
haris_216 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Εγώ έχω μια ελπίδα επειδή είναι μόνο 5 τα χρόνια της εγγύησης............................ Κλασσική περίοδος εγγύησης η 5ετία για glass. Και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί και στο παρόν νήμα "χαριτωμενιές" αναφορικά με την τήρηση της εγγύησης (δεν θυμάμαι εταιρίες)
TERIS1980 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ok θα ενημερωσω αυριο που θα επικινωνησω με πωλητη.
Zerg13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Ok θα ενημερωσω αυριο που θα επικινωνησω με πωλητη. Τι;
TERIS1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 παιδια ακουστε τι εγινε σημερα .Πηρα τηλεφωνω στην εταιρια και το μονο που μου κανουνε ειναι μια εκπτωση 50% (ντεμεκ) υπερκοστολογοντας το καζανι .Το καζανι μου το δινουν 385 με φπα με την εκπτωση.(υποψιν στη αγορα το βρηκα σε σαιτ 450 ) τι κανω τωρα? για το εντυπο της εγγυησης μου ειπαν οτι ηταν μεσα στην συσκευασια. 1
naive Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Πες να σου στείλουν ένα άλλο έντυπο να δεις τους όρους Εννοείται πάντως ότι αν δε βρεις άκρη με εγγύηση δεν ξαναπαιρνεις από αυτούς, με αυτά τα χρήματα παίρνεις άλλο επώνυμο. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2017 από naive
TERIS1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βρηκα ενα εντυπο απο elco φουρνο μικροκυμματων που ειχα παρει το 2012.Γραφει και για αλλες συσκευες οπως ηλιακος θερμ. γενικα οχι καποιο μοντελο(5 χρονια για το δοχειο αποθηκευσης 5 χρονια για τον ηλιακο συλλεκτη .Η 5ετης εγγυηση του ηλιακου ισχυει μονο με την προυποθεση ετησιων συντηρησεων της συσκευης με δαπανη του αγοραστη που θα γινονται απο τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της εταιριας.) Αυτος σημερα που μιλισα μου ειπε οτι επρεπε να γινουν 2 σηντηρησεις στα 5 χρονια. 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Στο ειπα και πριν. Παρε τηλεφωνο τ συνεργεια αυτα και πες τι εχεις παθει, ισως βρειτε λυση. Πες να σου στείλουν ένα άλλο έντυπο να δεις τους όρους Εννοείται πάντως ότι αν δε βρεις άκρη με εγγύηση δεν ξαναπαιρνεις από αυτούς, με αυτά τα χρήματα παίρνεις άλλο επώνυμο. Με 385 τιποτα δεν παιρνει.
TERIS1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Φιλε μου ο αδερφος μου περνουσε παλια ηλιακους μου ειπε οτι τρυπισε εσωτερικα δεν φτιαχνετε. Να παρω κανενα συνηγορο του πολιτη ή δεν θα βγαλο ακρη? Επειδη περυσι τον πρωτο που χαλασε μου το αλλαξαν.
naive Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βρηκα ενα εντυπο απο elco φουρνο μικροκυμματων που ειχα παρει το 2012.Γραφει και για αλλες συσκευες οπως ηλιακος θερμ. γενικα οχι καποιο μοντελο(5 χρονια για το δοχειο αποθηκευσης 5 χρονια για τον ηλιακο συλλεκτη .Η 5ετης εγγυηση του ηλιακου ισχυει μονο με την προυποθεση ετησιων συντηρησεων της συσκευης με δαπανη του αγοραστη που θα γινονται απο τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της εταιριας.) Αυτος σημερα που μιλισα μου ειπε οτι επρεπε να γινουν 2 σηντηρησεις στα 5 χρονια. Αφού το λέει το χαρτί, μάλλον ατύχησες. Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης και αν σου χρεώνουν κανα 100ρι την συντήρηση (γιατί δε μπορείς να πας σε όποιον θέλεις εσύ), το έχεις ξαναπληρώσει το δοχείο στα 5 χρόνια. Μπορείς να κρατήσεις τους συλλέκτες, αλλά προτείνω να ψάξεις για κάτι πιο αξιόπιστο και με προσοχή αυτή τη φορά στα ψιλά γράμματα.
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Φιλε μου ο αδερφος μου περνουσε παλια ηλιακους μου ειπε οτι τρυπισε εσωτερικα δεν φτιαχνετε.Να παρω κανενα συνηγορο του πολιτη ή δεν θα βγαλο ακρη?Επειδη περυσι τον πρωτο που χαλασε μου το αλλαξαν. Τους ειπες οτι,στην σελιδα σας δεν αναφερετε τιποτα για συντηρηση;
teddy71 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αφου περασε η διετια και δεν εχεις κανει συντηρηση δεν μπορει να ισχυσει η εγγυηση οποτε η ευθυνη ειναι δικη σου, η εταιρεια ειναι καλυμμενη νομικα. Οποτε κοιτας να αγορασεις καινουριο βαρελι, θα προτεινα να κοιτουσες να εβαζες καποιας αλλης εταιρειας γιατι πολυ περιεργο μου φαινεται να θες καθε χρονο καινουριο ή εκτος και αν κατι αλλο φταει και τα καταστρεφει. 1
Zerg13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αφού το λέει το χαρτί, μάλλον ατύχησες. Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τους όρους της εγγύησης και αν σου χρεώνουν κανα 100ρι την συντήρηση (γιατί δε μπορείς να πας σε όποιον θέλεις εσύ), το έχεις ξαναπληρώσει το δοχείο στα 5 χρόνια. Μπορείς να κρατήσεις τους συλλέκτες, αλλά προτείνω να ψάξεις για κάτι πιο αξιόπιστο και με προσοχή αυτή τη φορά στα ψιλά γράμματα. Δεν ειναι παντα τα συνεργεια φωτια στις τιμες, καμια φορα εχουν λογικες τιμες, το πολυ 10€ πανω
TERIS1980 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αφου περασε η διετια και δεν εχεις κανει συντηρηση δεν μπορει να ισχυσει η εγγυηση οποτε η ευθυνη ειναι δικη σου, η εταιρεια ειναι καλυμμενη νομικα. Οποτε κοιτας να αγορασεις καινουριο βαρελι, θα προτεινα να κοιτουσες να εβαζες καποιας αλλης εταιρειας γιατι πολυ περιεργο μου φαινεται να θες καθε χρονο καινουριο ή εκτος και αν κατι αλλο φταει και τα καταστρεφει. Αφου περασε η διετια και δεν εχεις κανει συντηρηση δεν μπορει να ισχυσει η εγγυηση οποτε η ευθυνη ειναι δικη σου, η εταιρεια ειναι καλυμμενη νομικα. Οποτε κοιτας να αγορασεις καινουριο βαρελι, θα προτεινα να κοιτουσες να εβαζες καποιας αλλης εταιρειας γιατι πολυ περιεργο μου φαινεται να θες καθε χρονο καινουριο ή εκτος και αν κατι αλλο φταει και τα καταστρεφει.
teddy71 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τους ειπες οτι,στην σελιδα σας δεν αναφερετε τιποτα για συντηρηση;Η σελιδα εχει σκοπο για την ενημερωση του κοινου για τα προιοντα της εταιρειας το να αναφερουν την εγγυηση και τους ορους δεν ειναι υποχρεωτικο και γενικα το περιεχομενο μιας σελιδας ειναι προαιρετικο , δηλαδη αμα δεν ειχε σαιτ θα ειχε εφ ορου ζωης εγγυηση?Η εγγυηση ειναι το σχετικο χαρτι που συνοδευει την συσκευη αν ο πελατης το εχασε ή ακομη και αν κατα λαθος δεν του δωθηκε ειναι δικη του ευθυνη, του πελατη. Αυτος επρεπε να μεριμνήσει να το εχει , τωρα παπαλα ειναι πολυ αργα και κανενα δικαστηριο δεν τον δικαιωνει καθως οι οροι της εγγυησης δεν τηρήθηκαν. Δικαιολογιες τυπου δεν το γραφει το σαιτ, δεν εχω την εγγυση, την εχασα, δεν το διαβασα, δεν καταλαβα τι εννοουσε ειναι δικαιολογιες 5χρονου παιδιου. Παθαινεις και μαθαινεις. Επισης πριν αγορασουμε μια συσκευη διαβαζουμε τους επιμερους ορους δεν μενουμε μονο στο χρονο ισχύς. Στην προκειμενη περιπτωση απο τα 2στα 5 ετη ηταν σαν επεκταση εγγυησης οπου δινεις καποιο ποσο επιπλεον και γινεται επεκτασης της. Οποτε μην παραμυθιαζεσται βλεποντας μονο τη τιμη του προιοντος και τη δειαρκεια εγγυησης γιατι πολλες φορες για να ισχυσει σου βγαινει πιο ακριβο και απο καλυτερα προιοντα. Δυστυχως φιλε το θεμα με την εγγυηση επρεπε να ψαξεις εστω απο την πρωτη βλαβη και να ψιλιαστεις μη τυχον ξανατυχει απλα επαναπαυτηκες επειδη εγινε η αντικατασταση χωρις προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις