stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 400€ με αγορά ηλιακού και εγκατάσταση μαζί αν είναι,να μου πεις μάρκα και εγκαταστατη να τους παίρνω και εγώ για δουλειά μαζί μου
Mansora Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Για μάρκα έλεγα κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/6248441/MasterSOL-Eco-120lt-1-5m-Glass-Επιλεκτικός.html Εγκαταστατης ο κυρ Ηλίας συνταξιουχος υδραυλικος και πρωτος ξαδερφος της μητερας μου με αμοιβή ούζο με μεζεδάκι Τώρα αν τα υλικά σύνδεσης ξεπεράσουν τα 70 80 και αντί για ένα καραφάκι πιούμε 3 δεν χάλασε ο κόσμος ????
gia_nnis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Η συμφωνία που κάναμε είναι να καλυψει αυτός μέσω ενοικίου την αγορά και η εγκατάσταση θα γίνει από συγγενή μου και θα πληρώσω μόνο τα υλικά τα οποία φαντάζομαι δεν θα είναι τόσο ακριβά γιατί είμαστε τελευταίο όροφο. Για το θέμα της εγγύησης βλέπω οι περισσότεροι έχουν από 5 και πάνω χρόνια και δεν ξερουμε αν μείνουμε τόσα χρόνια στο ίδιο σπίτι γιατι έχει και μια κόρη σε ηλικία γάμου και δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή να μας πει αντίο για να μείνει το παιδί του. Το να δώσουμε εμείς επιπλέον 200€ 300€ που είναι παραπάνω από το ρεύμα καταναλώνει το χρόνο ο ηλεκτρικός θερμοσίφωνας μαζί με τον προσωπικό κόπο και χρόνο που θα χάσω για κάτι που δεν θα είναι δικό μας το βλέπω παράλογο. Ξέρουμε ότι ψωνίζουμε από το κάτω ράφι και ότι δεν έχουμε τρελές προσδοκίες τις ημέρες που δεν έχει ήλιο να έχουμε ζεστό νερό αλλά θέλω να ξέρω αν τις μέρες πχ του Απριλίου που έχει ήλιο χωρίς να έχει ζέστη θα έχουμε αποτέλεσμαAυτα ειναι τζαμπατζιλικια.. Για μενα να σου βαλει εναν αποδοτικο ηλιακο και αξιοπιστο ή να σου μειωσει το ενοικιο.. Να του πεις το φθηνο θα του ερθει πιο ακριβο.. 3
Mansora Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τζαμπατζιλίκια ή μη δυστυχως αυτά είναι τα δεδομένα και δεν πρόκειται να αλλάξω τα μυαλά σε έναν άνθρωπο 67χρονο για τα χρήματα που πρόκειται να διαθέσει για την περιουσία του. Αν σε βάθος χρόνου του βγει το φθηνό ακριβότερο είναι πρόβλημα του και όχι δικό μου
gia_nnis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τοτε βουρ για σωληνες κενου.. Μεχρι να πιασει αλατα.. εσυ μπορει να την εχεις κανει απο κει.. Ο στοχος σου ειναι με τα χρηματα αυτα να βαλεις εναν ηλιακο με την μεγαλυτερη αποδοση..! Την αξιοπιστια ας την επωμιστει αυτος...... Μεχρι να παθει καποια ζημια εσυ σιγουρα θα εχεις κανει αποσβεση τα υλικα και τα τσιπουρακια!!! Απο αυτη την ιστορια μονο κερδος θα εχεις οπως και να ειναι..!!! Ξέρουμε ότι ψωνίζουμε από το κάτω ράφι και ότι δεν έχουμε τρελές προσδοκίες τις ημέρες που δεν έχει ήλιο να έχουμε ζεστό νερό αλλά θέλω να ξέρω αν τις μέρες πχ του Απριλίου που έχει ήλιο χωρίς να έχει ζέστη θα έχουμε αποτέλεσμα Ποιος σου εχει πει αυτες τις μ@λ@κιες οτι χωρις τον ηλιο θα εχεις ζεστο νερο???
Zerg13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 @mansora Nobe, sonne, helioakmi. Αυτες οι εταιρειες ακουγοντε εδω. Παρε κατι απο αυτα. Αλλιως απο τα 3 που εδειξες, απεφυγε το κενο και παρε κλασικο συλλεκτη. Γιατι δεν τα ξερω αυτα καθολου. Αλλιως περιμενε καποιος να προτεινει κατι οικονομικο, και να ξερεις οτι σε 6-7 χρονια που θα αρχισει να χαλαει θα εχεις γρινια. Τι θα του πεις μου χαλασε ο ηλιακος ελα φτιαξτο ; Θα τσακωθειτε. Aυτα ειναι τζαμπατζιλικια.. Για μενα να σου βαλει εναν αποδοτικο ηλιακο και αξιοπιστο ή να σου μειωσει το ενοικιο..Να του πεις το φθηνο θα του ερθει πιο ακριβο..Δεν ειναι ευκολο να ζητησεις απο καποιον να πληρωσει ολο τον ηλιακο και να κανει αποσβεση ο ενοικιαστης. Συνηθως τα μοιραζοντε και ο ηλιακος παραμενει στο,σπιτι.Αλλες φορες βαζουν ηλιακο οι ιδιοκτητες και δεν κανουν εκπτωση. Μια γρια που ειχαμε μας ελεγε να τις χαρισουμε 2 ενοικια για να βαλει ηλιακο και να μηνει σε εμας. Δεν τα βρηκαμε, τα μαζεψε εφυγε. Χαλασε τα χρηματα της στο φορτηγο της μετακομισης και εμεις ειχαμε αδειο το σπιτι για 6 μηνες. 3 ηλιακους δωρο Ενας αλλος φιλος ενοικιαστης εβαλε ηλιακο ολο με δικα του χρηματα, και αν φυγει θα το,παρει μαζι του. Ειδα εναν compact της helioakmi ισως να ταιριαζει σε ενοικιαστες. Εχει λεει κα ευκολη εγκατασταση ειναι και οικονομικος.
gia_nnis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Με 400ε 160λ δεν βαζεις ηλιακο να ειναι καλος σε αποδοση και αξιοπιστος γι αυτο και προτεινα σωληνες κενου που εχει αποδοση αλλα με μελλοντικα προβληματα..
dollyyy19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 αν εχει ηλιο,ειτε κενου ειτε συμβατικος,θα ζεστανει το νερο.παρε εναν που σηκωνει η τσεπη.
buuren Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Παιδια για τους Enersan εχουμε αποψη? Ειναι ενας μαστορας εδω και βαζει τετοιους
villasg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Παιδες ειπαμε το παν ειναι αυτος που θα κανει την τοποθετηση να ειναι καλος μαστορας . Δειτε πχ μια ΤΕΛΕΙΑ τοποθετηση 2
naive Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ωραίος, δεν ταλαιπωρείται ούτε από τον ήλιο ούτε από την βροχή. Θα τον έχει 30χρόνια σαν καινούργιο! 1
buuren Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Χαχαχα. Αυτη ειναι τοποθετηση... @villasg Επειδη το εχεις τι θα μου προτεινες στα 900-1000 ευρω περιπου για 2 ατομα? Σημερα εφερα τον μαστορα (εβαζε ηλιακο σε ενα γειτονα) να δει το σημειο και τι σκεφτομαι να κανω αλλα δεν μιλησαμε για μαρκες κτλ ηταν βιαστικος και κουρασμενος, αλλα βλεπω βαζει με τρελα τους enersan οι οποιοι δεν μου αρεσουν και εμφανισιακα καθολου. Τι παιζει, μεγαλο κερδος ισως? Παντως ο τυπος ειναι μηχαν μηχανικος και "ψειρας". Εδω διαβαζω για ηλιοακμη, sonne και μαλτεζο για καλα κομματια η οχι? Παδια εχω χασει τη μπαλα ειναι πολλες μαρκες και απειρα μοντελα, αν μπορειτε βοηθηστε. Budget 1000 ευρω. Eυχαριστω
buuren Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 1000 ευρω στο μηχανακι και οτι παρει ο φιλος...για την τοποθετηση και τα υλικα που θα βαλει (σωληνες κτλ). Σκεφτομαι να παρω εναν καλο ηλιακο με δοσεις στα λεφτα αυτα και το μαστορα να τον πληρωσω μετρητα. Καποιος φιλος πιο πανω εδωσε ενα παραδειγμα με εναν ηλιοακμη στα 962 νομιζω και βγαινει 54 ευρω το μηνα για 18 μηνες! Μια χαρα, ετσι δεν δινεις το 1500αρι με τη μια! Μου αρεσε πολυ αυτο!!! Αλλα τι να παρω, αυτο ειναι το μεγαλο ερωτημα...κατι καλο μην τραβαω μετα τα μαλλια μου..χαχαχα
gia_nnis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Για δύο άτομα 160 λίτρα 2.6 τετραγωνικά Είσαι άρχοντας..! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις