D.PAT Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Εχω μπει στο εξοικονομώ και με μπάτζετ έως 1300 ευρώ θέλω να βάλω ένα ηλιακό. Μου πρότειναν την νοβελ ως μάρκα αλλά δεν έχω ιδέα από ηλιακούς και μάρκες οπότε θα ήθελα βοήθεια. Τι μου προτείνετε έως 1300 ευρώ και δυνατότητα κάλυψης δυο διαμερισμάτων (5-6 άτομα σύνολο)? Η διαδικασία αυτή είναι λίγο μπερδεμένη. Αυτό το λέω για τον λόγο που πρέπει στην αρχή να Πάρις ένα προτιμολόγιο -προσφορά για το πρόγραμμα εξοικονομώ, και αυτό πάντα από εταιρία που έχει τα πιστοποιητικά. Τα προσκομίζεις στην τράπεζα και εφόσον πάρεις την έγκριση, εκταμιεύετε το 30%-40% ανάλογα με την τράπεζα στον λογαριασμό του πωλητή. Τότε πρέπει να κοπή το δελτίο Αποστόλης και η απόδειξη και να γίνει η τοποθέτηση. Δίνοντας φυσικά και το πιστοποιητικό επίσης και μια βεβαίωση ότι ο ηλιακός είναι καινούργιος. Ο αγοραστής τα προσκομίζει στην τράπεζα και ο πωλητής περιμένει από 4-8 μήνες. Εδώ δεν ξέρουμε τη θα γίνει αύριο στην Ελλάδα θα περιμένει κάποιος τόσους μήνες. Όταν άρχισε αυτό το πρόγραμμα έκανα 10 μήνες να πάρω τα λεφτά μου.
gia_nnis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μια χαρά την πάμε την διαφήμιση. Με αυτό το σκεπτικό να προτιμήσει μαλτεζο ηλιακμη θερμηκ calpak bauer και πολλά άλλα. διαφημιση??? οχι να βαλει μαλτεζο αλλα την διαφορα χρηματων να του την δωσεις εσυ..!!! γιατι στο θεμα αποδοσης-αξιοπιστιας ειναι τα ιδια...
naive Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 διαφημιση??? οχι να βαλει μαλτεζο αλλα την διαφορα χρηματων να του την δωσεις εσυ..!!! γιατι στο θεμα αποδοσης-αξιοπιστιας ειναι τα ιδια... Εκτός του ότι αυτό που λες δεν τεκμηριώνεται (glass με inox ας πούμε δεν έχουν την ίδια αξιοπιστία) όλως τυχαίως όλο Νόμπελ προτείνεις για φθηνότερο.
gia_nnis Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εκτός του ότι αυτό που λες δεν τεκμηριώνεται (glass με inox ας πούμε δεν έχουν την ίδια αξιοπιστία) όλως τυχαίως όλο Νόμπελ προτείνεις για φθηνότερο.ναι γιατι ξερω πολλους που εχουν βαλει και ολοι ειναι ικανοποιειμενοι..(η αξια nobel μεταδιδεται) Αμα θελει ας βαλει inox και παλι πιο οικονομικος θα του ερθει σε σχεση μαλτεζο,ηλιοακμη,καλπακ. Υ.Γ Αν σκεπαζεις τον μισο το καλοκαιρι και κανεις συντηριση στο μποιλερ(ανοδιο-καθαρισμος) δεν θα παθει τιποτα ο glass!
RadioActive Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 καλησπέρα σε όλους, σκοπεύω να αγοράσω οικονομικό ηλιακό glass με επιλεκτικό συλλέκτη περίπου 500-550€. μετά την σχετική ερευνα στο internet και μελετώντας τo forum κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα-προιόντα. εχω δύο απορίες: αν μια επιλογή ηλιακού αποδειχθεί ότι δεν ηταν καλή σε θέματα ποιότητας κατασκευής,επηρεάζει το νερό που έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας? αναφέρομαι σε χρήση μόνο για μπάνιο και κουζίνα. Τα πιστοποιητικά από τους διάφορους φορείς για την ποιότητα κατασκευής και απόδοσης ενος προιόντος θα πρέπει να είναι πρωταρχικό κριτήριο επιλογής?
ALXIOA Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 http://www.alphaclimagr.gr/p.NOBEL-classic-200-L-4m-glass-Iliakos-THermosifonas-diplis-me-2-epilektikoys-syllektes-48-ATOKES-DOSEIS.271397.htmlθα σου κανει καλυτερη τιμη απο αυτην που βλεπεις.. Είναι δοκιμασμένος?? Απο ποιότητα εγγύηση τι γίνετε? Είναι σε προσφορά ο συγκεκριμένος?
naive Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 ναι γιατι ξερω πολλους που εχουν βαλει και ολοι ειναι ικανοποιειμενοι..(η αξια nobel μεταδιδεται) Αμα θελει ας βαλει inox και παλι πιο οικονομικος θα του ερθει σε σχεση μαλτεζο,ηλιοακμη,καλπακ. Υ.Γ Αν σκεπαζεις τον μισο το καλοκαιρι και κανεις συντηριση στο μποιλερ(ανοδιο-καθαρισμος) δεν θα παθει τιποτα ο glass! Δείχνεις πάντως να ξέρεις περισσότερο αυτόν που τους πουλάει, μιας και ξέρεις ότι θα κάνει και καλύτερη τιμή. Ότι μεταδίδεται η αξία, είναι σίγουρο, μέχρι τη Βουλγαρία έφτασε. Δε θα πάθει τίποτα ποτέ, θα αντέξει για πάντα λοιπόν; Παράξενο που δίνει 5 χρόνια εγγύηση μόνο. 1
D.PAT Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ναι γιατι ξερω πολλους που εχουν βαλει και ολοι ειναι ικανοποιειμενοι..(η αξια nobel μεταδιδεται) Αμα θελει ας βαλει inox και παλι πιο οικονομικος θα του ερθει σε σχεση μαλτεζο,ηλιοακμη,καλπακ. Υ.Γ Αν σκεπαζεις τον μισο το καλοκαιρι και κανεις συντηριση στο μποιλερ(ανοδιο-καθαρισμος) δεν θα παθει τιποτα ο glass! Έχεις προσωπική εμπειρία με τα Glass? Η μήπως ότι λέγετε και ακούγεστε?
VITOVITO1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 ΟΠΙΟΣ ΕΧΕΙ GLASS THS ALPHA THERM εχει πραγματι το κεφαλι του ησυχο .το εχο 15 χρονια χορισ ουτε ενα σερβισ. αγοrασμενο σαν μαλτεζο glass . μια ερωτηση στο φιλο που συστήνει νοβελ: Μεσα σε τοσουσ ελληνεσ κατασκευαστεσ δεν βρηκεσ ουτε εναν καλο ; οστε για λιγα ψορο ευρω προτηνεισ βουλγαρικο
balander10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Βουλγάρικοι είναι οι νοβελ? Εμένα μου ειπαν πως είναι ελληνικοί. Αυτον εδω μου πρότεινε για το εξοικονομώ το διαθέσιμο μπάτζετ είναι 1300 http://www.skroutz.gr/s/2797387/Nobel-Classic-200lt-4m2-Glass.html Να πάρω αυτό ή να ζητήσω κάτι άλλο? Εαν βάλω τον ίδιο σε Inox αντί για glass πάει 200 ευρώ παραπάνω που θα είναι εκτός προγράμματος και θα χρειαστεί να τα συμπληρώσω από την τσέπη μου
ALXIOA Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 προτεινετε και καποιον αλλον ρε παιδια.. τι μαλωνετε.??? δεν πηγα να τον παρω κιολας..!!
gia_nnis Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δείχνεις πάντως να ξέρεις περισσότερο αυτόν που τους πουλάει, μιας και ξέρεις ότι θα κάνει και καλύτερη τιμή. Ότι μεταδίδεται η αξία, είναι σίγουρο, μέχρι τη Βουλγαρία έφτασε. Δε θα πάθει τίποτα ποτέ, θα αντέξει για πάντα λοιπόν; Παράξενο που δίνει 5 χρόνια εγγύηση μόνο. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. οπως η mercedes στην τουρκια!!! Ερωτηση:Ποια εταιρια δινει μακροχρονια εγγυηση χωρις προυποθεσεις? καμια..! σου λενε για συχνα service με κοστολογιο δικο τους που σου χαιδευουν τον κ@λο!!! ολα αυτα ειναι κερδοσκοπικα-εμπορικα. Τωρα πλεον ειναι συγκεκριμενα προιοντα που ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις. Παιρνεις κατι δοκιμασμενο που το εχουν παρει πολλοι και εχουν μεινει ευχαριστημενοι.. Τα κλιματιστικα mitsubishi που ειναι ακριβα γιατι δεν εχουν μεγαλη εγγυηση? γιατι πηρα ακριβο μοντελο και μου εβγαλε προβλημα? γιατι δεν ειχε αποδοση τον χειμωνα με εξωτερικη θερμοκρασια 2 βαθμους ενω ο αντιπροσωπος(πριν το αγορασω) μου ειπε οτι θα με καλυψει! Μα ειναι mitsubishi.. το 12αρι το πληρωσα 1000ε!!! γιατι αρχηγε??? ΟΚ ο φιλος να μην παρει nobel. Ανακαλω..
naive Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Υπάρχει εταιρεία που δίνει εγγύηση χωρίς προϋποθέσεις, αλλά δε θέλω να κάνω διαφήμιση. Οι επιχειρηματίες κοιτάνε τα συμφέροντά τους, καλό είναι να κοιτάμε και εμείς τα δικά μας, όχι μόνο τα άμεσα αλλά και τα έμμεσα. Στο θρεντ εδώ έχουν ειπωθεί τόσες πολλές πληροφορίες για τους ηλιακούς, που ξενερώνουμε όταν πετάγεται ένας και λέει:"πάρε αυτόν είναι ο καλύτερος". Για αυτό σου την είπαμε. Για το mitsubishi, κάτι δεν έγινε καλά, δε μπορεί να μη λειτουργεί στου 2 βαθμούς.
D.PAT Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 κανενα κλιματιστηκο δεν δουλεβη κατο απο τους 4 αν δεν ειναι inverter
armonia Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. οπως η mercedes στην τουρκια!!! Ερωτηση:Ποια εταιρια δινει μακροχρονια εγγυηση χωρις προυποθεσεις? καμια..! σου λενε για συχνα service με κοστολογιο δικο τους που σου χαιδευουν τον κ@λο!!! ολα αυτα ειναι κερδοσκοπικα-εμπορικα. Τωρα πλεον ειναι συγκεκριμενα προιοντα που ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις. Παιρνεις κατι δοκιμασμενο που το εχουν παρει πολλοι και εχουν μεινει ευχαριστημενοι.. Τα κλιματιστικα mitsubishi που ειναι ακριβα γιατι δεν εχουν μεγαλη εγγυηση? γιατι πηρα ακριβο μοντελο και μου εβγαλε προβλημα? γιατι δεν ειχε αποδοση τον χειμωνα με εξωτερικη θερμοκρασια 2 βαθμους ενω ο αντιπροσωπος(πριν το αγορασω) μου ειπε οτι θα με καλυψει! Μα ειναι mitsubishi.. το 12αρι το πληρωσα 1000ε!!! γιατι αρχηγε??? ΟΚ ο φιλος να μην παρει nobel. Ανακαλω.. Έχουμε θίξει και στο παρελθόν ότι για τους ηλιακούς θερμοσίφωνες που έχουμε τόσους Έλληνες κατασκευαστες είναι άδικο να αγοράζουμε βουλγάρικα ή κινέζικα κτλ... Πόσο μάλλον όταν η εταιρεία έφυγε απο την Ελλάδα και πήγε Βουλγαρία!!! Όσο για το "δοκιμασμένο προιόν" αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα χρηστών εδώ θα δεις ότι οι νόμπελ δεν έχουν τελικά και την καλύτερη φήμη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις