user789 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Καλησπερα ενδιαφερομαι να αγορασω ηλιακο και τυχαια επεσα επανω στο φορουμ το οποιο το παρακολουθω τις τελευταιες μερες βλεπω μια αρνητικοτητα σε οτιδηποτε καλο και οικονομικο υπαρχει και αναφερομαι στον ηλιακο της pyramis. το μονο αρνητικο που εχει η προσφορα με την τοποθετηση ειναι οτι η εταιρια απο τις σερρες δεν κανει δοσεις και ειναι το μονο πραγμα που με εχει εμποδισει απο να τον αγορασω μιας και δεν εχω μαζεψει το απαιτουμενο ποσο. ειμαι απο θεσσαλονικη και ηδη 2 φιλοι μου εχουν αγορασει ηλιακο πυραμις απο τις σερρες ο ενας τον σεπτεμβριο και ο αλλος πριν απο ενα μηνα και ειναι πολυ ευχαριστημενοι. μαλιστα ο ενας μου ειπε οτι το χειμωνα οταν εχει ηλιο κανανε κανονικα μπανιο με τον ηλιακο. απο την αλλη λετε οτι η πυραμις δεν παραγει αλλα συναρμολογει. ο ηλιακος εχει πιστοποιηση ce το ξερω γιατι ο ενας φιλος το πηρε με το εξοικονομω κατοικων και αυτοκολητο οτι ειναι ελληνικο προιον. απο τη στιγμη που μου παραθετει ολες τις προδιαγραφες του προιοντος μια πολυ δυνατη εταιρια με εξαγωγικη δραστηριοτητα τον παραγει η συναρμολογει (οπως λετε) πρεπει δλδ να εμπιστευτω μια μικρη βιοτεχνια ηλιακων στην ελλαδα η εναν ηλιακο εισαγωγης???? οσον αφορα αυτο με την εγγυηση που λετε με θορυβησε και επικοινωνησα με την εταιρια που θα μου περασει το ηλιακο και μου ειπαν οτι η εγγυηση ισχυει χωρις να υπαρχει δεσμευση για service και μαλιστα στο χαρτι που δινουν δεν λενε τιποτα για υποχρεωτικο service παρα μονο αν και εφοσον χρειαστει οπως αν μαζεψει αλατα το αναλαμβανουν. θα παρακαλεσω επειδη παντα μ αρεσει να μαθαινω να διαβασετε τα χαρακτηριστικα της πυραμις και να μου προτεινετε εναν ηλιακο που να ειναι καλυτερος εξηγωντας μου με νουμερα και τιμες για να μην κανω λαθος χωρις να με παιζει ρολο το που παραγετε αλλα μονο η ποιοτητα του με βαση τεχνικα χαρακτηριστικα ευχαριστω εκ τον προτερων http://www.georgiadismpanio.gr/ φιλε elenbal επειδη βλεπεις μια αρνητικοτητα οπως λες παραπανω για την pyramis ελεγξε αν βρεις χρονο τα δυο σαιτ παρακατω. αρχικα της πυραμις http://www.pyramis.gr/ και στην συνεχεια της εβηλ https://www.ebil.gr/ αν βρεις καποιο κοινο σημειο στα ηλιακα και στους θερμοσιφωνες μην παραξενευτεις. τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν ειπα πως ο συγκεκριμενος ηλιακος δεν ειναι καλος γιατι η εβηλ ειναι μια αξιολογη εταιρια αρα και το προιον δεν ειναι κακο αρα και η πυραμις γινεται αξιολογη (εταιρια). ριξε μια επιπλεον ματια στο σαιτ της εβηλ και συγκεκριμενα διπλα στα ηλιακα κατι αναφερει για εγγυηση. θα δεις οτι λεει (5) χρονια. τωρα η πυραμις εχει απολυτη εμπισοσυνη στην εβηλ και προσθετει αλλα 5 χρονια η κατι τρεχει με την εγγυηση. τα συμπερασματα δικα σου.
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ..................οσον αφορα αυτο με την εγγυηση που λετε με θορυβησε και επικοινωνησα με την εταιρια που θα μου περασει το ηλιακο και μου ειπαν οτι η εγγυηση ισχυει χωρις να υπαρχει δεσμευση για service και μαλιστα στο χαρτι που δινουν δεν λενε τιποτα για υποχρεωτικο service παρα μονο αν και εφοσον χρειαστει οπως αν μαζεψει αλατα το αναλαμβανουν..................... γενικά μιλώντας, προϊόντα στα οποία δεν προσθέτουμε/συντηρούμε κάτι (πχ τηλεόραση, κουζίνα, κλπ) έχουν εγγύηση η οποία δεν προϋποθέτει κάτι από μέρους μας. αντίθετα σε άλλα που χρειάζονται παρεμβάσεις κατά καιρούς στη λετουργία τους όπως πχ. αυτοκίνητο (λάδια) ή ηλιακός (ανόδιο, υγρά) η εγγύησή τους ισχύει μόνο αν γίνουν τα σχετικά service (και μάλιστα στο χρόνο που ορίζει η εκάστοτε εταιρία). οποιαδήποτε παρέκλιση θεωρείται ικανός λόγος για ακύρωση της εγγύησης. τώρα δεν θα σου πω ότι η συγκεκριμένη εταιρία σου λέει ψέματα ή κάτι τέτοιο. απλά εσύ σκέψου γιατί όλες (μα όλες) οι άλλες εταιρίες επιμένουν στο θέμα service και το θεωρούν προϋπόθεση για την εγγύηση και όχι η συγκεκριμένη. και καλά αν έφτιαχνε εκείνη το ηλιακό. θα λέγαμε ότι έχει μαμάτο προϊόν και είναι σίγουρη γι' αυτό. αλλά τη στιγμή που συναρμολογεί (δεν το ήξερα) όπως είπε και ο συνφορουμίτης, πως δίνει μεγαλύτερη (και κυρίως άνευ όρων) εγγύηση; είναι (τουλάχιστον) εδιαφέρον
elenbal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 παιδια νομιζω οτι χανουμε την ουσια φιλε user 789 ειτε η πυραμις παραγει ειτε οχ, ι ειτε η εβιλ παραγει το ιδιο, κατι καλυτερο η κατι χειροτερο για την πυραμις ακομη και αν παραγει και για αλλες 10 εταιριες το ιδιο το συγγεκριμενο προιν απο τη στιγμη που εχει φιρμα πυραμις επανω ειναι πυραμις και εχει την εγγυηση πυραμις.δεν εχω σκοπο αν παθει κατι να ψαξω ουτε την εβηλ ουτε την στιμπελ ελτρον να διαμαρτηριθω.εγω μονο την πυραμις ξερω και το καταστημα που αγοραστηκ τωρα οσον αφορα για την εγγυηση απο την στιγμη που γραφει 10 χρονια επανω το ΕΙΔΑ και δεν αναφερει πουθενα τη λεξη πρεπει να γινουν service δεν καταλαβαινω γιατι να μην εινα ετσι απο τη στιγμη που ειναι επισιμη. σαφος και θελει ο ηλιακος υγρα κατα καιρους αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι λογος που τρυπαει ενας ηλιακος.παρακαλω μια και φαινετε να ξερετε αρκετα απο ηλιακους επικοινωνειστε με το καταστημα και ζητειστε να δειτε την εγγυηση για να διαπιστωσουμε και εγω μεσω εσας αν κατι κρυβετε. αλλα δεν απαντατε την κυριως ερωτηση μου. ακομη και 5 χρονια εγγυηση 2 να εχει ενδεχομενος καθολου με 650 ευρω τοποθετημενο και με τις προδιαγραφες που δινουν τι ειναι κατα τι γνωμη σας καλυτερο τοσο οσο να με κανει να μην το παρω και να επενδυσω σε κατι καλυτερο που σημαινει οτι θα βαλω ηλιακο τον οκτωμβριο ???και μην μου πειτε οπως ενας φιλος στην παρεα που τα λεγαμε οτι βρηκε ηλιακο με 5χιλ παραπανω μονοση . επισης γιατι η εβηλ βγαινει ακριβοτερη απο την πυραμις ???http://www.skroutz.gr/s/438449/%CE%95%CE%92%CE%97%CE%9B-150L-2-SB-%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82.html να μην το ξεχασω η πυραμις δινει μονο στο γεωργιαδη 10 χρονια ειναι λεει συμφωνια λογου ογκου αγορας
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 ..............................και μην μου πειτε οπως ενας φιλος στην παρεα που τα λεγαμε οτι βρηκε ηλιακο με 5χιλ παραπανω μονοση.............................. και γιατί να μην στο πούμε. πιστεύεις ότι δεν έχει σημασία στις απώλειες και άρα στην απόδοση του ηλιακού; μήπως όταν αγοράζεις μια τηλεόραση ή ένα μόνιτορ δεν δίνεις σημασία στα νούμερα της φωτεινότητας της οθόνης ή στο αν έχει 10 μοίρες παραπάνω γωνία θέασης; ή όταν κοιτάς για αυτοκίνητο δεν έχουν σημασία τα ελαφρώς φιμέ τζάμια τα οποία κρατώντας μικρότερη θερμοκρασία στο εσωτερικό σου κάνουν οικονομία καυσίμου αφού δουλεύεις τον κλιματισμό πολύ λιγότερο; στα περισσότερα προϊόντα σήμερα (άρα και στους ηλιακούς) ελάχιστα έχουν ακραίες διαφορές πχ τενεκές το ένα αριστούργημα το άλλο. στις άλλες περπτώσεις οι διαφορές είναι λεπτομέρειες που όμως αθροιζόμεες κάνουν την διαφορά .........................οσον αφορα για την εγγυηση απο την στιγμη που γραφει 10 χρονια επανω το ΕΙΔΑ και δεν αναφερει πουθενα τη λεξη πρεπει να γινουν service δεν καταλαβαινω γιατι να μην εινα ετσι απο τη στιγμη που ειναι επισιμη. σαφος και θελει ο ηλιακος υγρα κατα καιρους αλλα δεν νομιζω οτι αυτος ειναι λογος που τρυπαει ενας ηλιακος............................ σαφώς και δεν τρυπάει από αυτό αλλά από καταπονήσεις και ηλεκτρολήσεις. και εφόσον έχει μέσα ανόδιο για τις ηλεκτρολήσεις (το οποίο σε 3-4 χρόνια το πολύ θα έχει εξαφανισθεί), πως και δεν θεωρεί ότι η φθορά του δεν επηρεάζει την μακροημέρευση του ηλιακού; από καθαρά τεχνική άποψη (χωρίς να είμαι τεχνικός αλλά με τα στοιχεία που υπάρχουν στο ιντερετ) είναι άξιο προβληματισμού. όπως σου ξαναείπα, όλες οι άλλες εταιρίες λειτουργούν διαφορετικά (μια επίσκεψη στις διάφορες ιστοσελίδες ή μερικά τηλέφωνα το πρωί θα σε πείσει). δηλαδή τι ακριβώς νέο έχει ανακαλύψει αυτή η εταιρία
elenbal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 μιας και θεσαμε το θεμα μονωση ας πουμε το 60mm που λεει με 40kg/m2 πυκνοτητα ειναι κατι παραπανω απο αξιοπρεπες θελω να πιστευω εχω δει ακομα και με 40mm η πιο πυκνη μονωση με λιγοτερα kg/m2 . το οτι οι διαφορες αθροιζομενς κανουν την διαφορα ειναι πολυ σωστο μονο που για να υπαρχουν πολλες διαφορες το κοστος περναει το χιλιαρικο. ουτε τενεκε 160αρι οπως ειπες με 650 ευρω δεν παιρνεις ενω εδω με 650ευρω το παιρνεις τοποθετημενο και οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν που αγορασε και αυτος εχει την ευθηνη 1εταιρια και για μηχανημα και για τοποθετηση και για service το λενε στο τηλ οτι οταν θελει υγρα παροτι σε αλλη πολη το αναλαμβανουν και εχουν την ευθυνη. εκει που θελω να καταλειξω ειναι οτι απο το καλο παντα υπαρχει το καλυτερο και αυτο γιατι σε ολα υπαρχει εξελιξη το θεμα ειναι να αγοραζω κατι που να ειναι απο τα καλα και σε καλη τιμη. παμε λιγο στο κομματι εγγυηση και service παλι. εγω μολις τωρα εμαθα τι ειναι το ανοδιο το εψαξα και ενημερωθηκα μια και το αναφερατε πολυ στην εγγυηση ειναι σημαντικο και με πεισατε. πιστευεις οτι πολυς κοσμος το γνωριζει η τα καταστηματα που πουλανε ηλιακους ενημερωνουν γι αυτο?? στους 1000 πελατες αντε να το ξερουν οι 100 (ουτε οι 10 πιστευω). με λιγα λογια οσο κοσμο ξερω το μονο που ακουω για ηλιακο ειναι συμπληρωσα υγρα. δεν νομιζω οτι γινονται στα 900 ηλιακα τα service που λετε και ομως υπαρχουν ακομα. γιατι αμα διναμε τα προηγουμενα χρονια 50 και 100 ευρω το χρονο για service κατα μεσο ορο οπως ζητανε οι εταιριες που το πετρελαιο ηταν φτηνο και ειχαμε το καλοριφερ 5 μηνες αναμενο οπως και το ρευμα και οι ηλιακοι πολυ ακριβοτεροι απο σημερα μεσες ακρες ο ηλιακος δεν θα κανε αποσβεση ουτε σε 15 χρονια. και μη μου πειτε οτι απο τον οκτωμβριο που αναβαμε καλοριφε(πλεον ειναι μουσιακο) μεχρι μαρτιο ασχολιοταν κανεις με το να αλαζει βανες ενω ειχε boiler phanispal Senior Member Δημοσίευση 13 June 2013 - 12:10 AM Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την ενδεχόμενη διάρκεια ζωής του εκάστοτε προϊόντος. Πιο πιθανό μου φαίνεται να ισχύει ότι η υποστήριξη έχει ένα κόστος, και αν θες περισσότερη υποστήριξη, το κόστος ανεβαίνει. αυτη πιστευω ειναι η αιτια της μεγαλυτερης εγγυησης δλδ πιστευουν στο προιον τους και αναλμβανουν το ρισκο του ισως χαλασει αλλα αν χαλαει ενα στα 100 με βαση τα στατιστικα στοιχεια που εχουν ισως και να τους συμφερει και να μας συμφερει τελικα. ειναι θεμα πολιτικης πιστευω. ισως τα στοιχεια σε μια αλλη εταιρια να λενε οτι βγαζω ποιοτικα προιοντα αλλα η γραμμη παραγωγης εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες κατασκευαστικου λαθος ισως κατι αλλο αμα ειναι με το στομα η εγγυηση θα λεγα περισοτερα ισως αλλα υπαρχει χαρτι και εφοσον υπαρχει αυτο και μονο δειχνει οτι πιστευουν σ αυτο που παραγουν και μας πουλανε φανταζομαι οτι οι φιλοι με τους οποιους συζηταμε εχετε ηλιακο. θελω να μου πειτε κοστος αγορας και τοποθετησης(αμα το βαλατε μονοι εγω δεν μπορω να το κανω αλλα φανταζομαι οτι δεν το κανατε γιατι στις εγγυησεις λεει οτι θελει αδειουχο υδραυλικο) και τι παραπανω με το κοστος που πληρωσατε πηρατε στο συγγεκριμενο μηχανημα απο αυτο που προτιθεμε να παρω εγω με 650 ευρω τοποθετημενο???
haris_216 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 εγώ το 2005 έβαλα ένα ASSAI (είναι της Warmsol αλλά είναι η φίρμα που το έδινε ο Κολομβούνης) στα...950 ευρώ με τοποθέτηση. φθηνό δεν το λες αλλά τότε όλα ήταν σημαντικά ακριβότερα και ειδικά στην περίπτωσή μου το πήρα με δόσεις (χρηματοδότηση μέσω τραπέζης) που σήμαινε έξτρα κόστος από το cash. είχα κοιτάξει και άλλα. πχ είχα πάει για Μαλτέζο σε ένα αντιπρόσωπο στην καλλιθέα. δεν με έπεισε (κακός πωλητής; ίσως). τελικά κατέληξα σε αυτό που είπα κυρίως για την διευκόλυνση των δόσεων. (δεν ήξερα και πολλά τότε). μετά όμως από 8 χρόνια χρήση και ψάξιμο εκ των υστέρων είδα τα μείον της επιλογής μου (πχ απόδοση σε σχέση με γείτονα) αλλά και το ότι τα 8 χρόνια πέρασαν τσάκα τσάκα με αποτέλεσμα να είμαι αρκετά κοντύτερα στην φάση που θα χρειαστεί αντικατάσταση τουλάχιστον το καζάνι μου (πράγμα που κατά την αγορά φάνταζε πολύ μακρινό). γι΄αυτό και με βλέπεις αρκετά κάθετο σε κάποια πράγματα. απλά μεταφέρω αυτά που έμαθα από τα λάθη μου
user789 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 φιλε elenbal αφου εχουν βαλει ηλιακο πυραμις οι φιλοι σου και ειναι απολυτα ευχαριστημενοι γιατι δεν προχωρας και εσυ στην αγορα του? σου αρεσουν τα 10 χρονια εγγυηση, σου αρεσει η τιμη, εχει πιστοποιηση οπως λες κ.α.εγω προσωπικα ειμαι συνταξιουχος, γνωριζω πεντα πραγματα παρα πανω, δεν εχω τι να κανω στην διαρκεια της ημερας και βοηθαω ατομα με τις γνωσεις μου. δεν διαφημιζω και δεν προτεινω σε κανεναν να παρει ηλιακο της ταδε μαρκας παρα μονο κι αν μου το ζητησει. επειδη λοιπον στο θεμα της εγγυησης ξερω καποια πραγματα σου λεω οτι 5 χρονια θα σου δωσουν.μια απλη εωτηση. λεω παραπανω πως πισω απο την πυραμις κρυβεται η εβηλ που δινει 5 χρονια εγγυηση. αν τρυπησει ενα ηλιακο της πυραμις στα 7 χρονια η εβηλ (που θα στραφει σε αυτην η πυραμις) θα της δωσει αλλο ηλιακο??? η απαντηση δικη σουτα παλια χρονια που υπηρχε ο φυρογιεννης καποιοι απο εδω μεσα ξερουν τι εκανε με το θεμα της εγγυησης. γι αυτους που δεν ξερουν εδινε εγγυηση εφ'ορου ζωης. στην εγγυηση του ομως ελεγε καθε χρονο θα ερχεται τεχνικος απο την εταιρια και θα κανει σερβις. ερχοταν τον πρωτο χρονο, εκανε, πληρωνοταν κανονικα και αυτο συνεχιζονταν για καποια χρονια. μετα απο 4-5 χρονια τα χρηματα του σερβις εφταναν την τιμη του ηλιακου με αποτελεσμα ο καθε νοικοκυρης να ελεγε δεν θελω να ξαναερθετε. το αποτελεσμα εβγαινες απο την εγγυηση.οταν λοιπον η σμαλταρια ο ΛΑΣΚΑΡΗΣ δινει 5 χρονια εγγυηση σε ολους ετσι και οι κατασκευαστριες εταιριες δινουν 5 χρονια αντιστοιχα. δες το με την λογικη.και για να μην γινομαι κουραστικος η καλυτερη διαφημιση ειναι το στομα! αρα προχωρα στην αγορα του πυραμις.
elenbal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 φιλε user789 πραγματικα σ ευχαριστω για το χρονο σου . αυτο που προσπαθω να κανω μεσο του φορουμ ειναι να εκμεταλευτο τις γνωσεις καποιου σαν και σενα για να αποφυγω μια τυχον λαθος αγορα η να μου προτεινει καποιος κατι καλυτερο απο αυτο που εχω βρει σε κοστος και τοποθετηση. δεν καταλαβαιν ομως γιατι συνεχιζεις να μου δινεις σαν επιχειρημα την εγγυηση απο τη στιγμη που σου λεω οτι την εχω δει και ειναι 10 χρονια γραπτη και δεν λεει πουθενα για service . αποκλειετε δλδ αν η πυραμις (που για μενα το ξαναειπα ουδεμια σημασια εχει γιατι οπως και η mercedes δεν παραγει ολα τα υλικα του αμαξιου αλλα τα συμαρμολογει και απο την στιγμη που το λανσαρει στην αγορα με λογοτυπο της εχει και το κυρος και την αξιοπιστια πυραμις) <<ψωνιζει απο την εβηλ>>τωρα πως γινετε να πουλαει τριτο χερ(οπως λες )ι ηλιακο 100 ευρω φτηνοτερα τοπθετημενο απο την εβηλ οπως παρεθεσα παραπανω ειναι αλλο θεμα και δεν μου το απαντησες να καλυψει αυτη το 1/100 τρυπια μηχ που θα παρει ή η εταιρια απο τις σερρες που θα το τοποθετησει κιολας κανει τοσο μεγαλη καταναλωση που ουτε η πυραμις η οσοι αλλοι μεσαζοντες υπαρχουν δεν νοιαζονται γιατι ξαναλεω οτι η πυραμις επισημα παντου δινει 5 μονο με τη σερρες εχει ειδικη συμφωνια . και θεσσαλονικη που ρωτησα 5 μου ειπαν απλα σε παρακαλω ας μην μεινουμε στην εγγυηση σ αυτο εχω πειστει οτι ειναι 10 και δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι 10 αλλα γιατι εχω δει και δεν λεει επαναλαμβανω ουτε δεσμευση για service ουτε κατι υποπτο. σημερα ειδα οτι ο ελκο δινει 10 χρονια στα μποιλερ και αυτο ειναι ψεμα ??? φανταζομαι η ελκο παραγει.οποτε σε παρακαλω εσυ η καποιος αλλος αν ξερει ασ μου πει με τεχνικα χαρακτηριστικα και χωρις να μιλησουμε για εγγυηση αν υπαρχει κατι καλυτερο να παρω στην ιδια τιμη
achilles_g_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 καταρχήν η elco δίνει 5 χρόνια κατα δεύτερον βρες εναν υδραυλικό που εμπιστεύεσαι και που δουλεύει διάφορες μάρκες για να σου πει τα υπερ και τα κατά. ένας ηλιακός μπορεί να φαίνεται ολόιδιος εξωτερικά αλλά το τι ανόδια χρησιμοποιει, ο τρόπος που έγιναν οι κολλήσεις κτλ είναι κάτι που ο καταναλωτής δεν μπορεί να γνωρίζει. γι αυτό κι έχουν εξήγηση οι διαφορές στις τιμές ακόμη κ στο προϊόν τις ίδιας εταιρείας.
D.PAT Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Θα μου επιτρέψετε πάλι να παρέμβω μετά από αρκετό χρόνο απουσίας μου. Νομίζω πως αναλωνόμαστε πάρα πολλή για της εγγυήσεις. Πιστεύω πως με ένα τηλ στον ΙΝΚΑ (ινστιτούτο καταναλωτών) θα σας λύσει κάθε απορία. Πέρα από όλα αν εμείς δεν φροντίσου με το προϊών που για το οποίο δώσαμε ένα κάρο λεφτά, τη να μας κάνη η εγγύηση και η εταιρίες.
Dare-Devil Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 φιλε user789 πραγματικα σ ευχαριστω για το χρονο σου . αυτο που προσπαθω να κανω μεσο του φορουμ ειναι να εκμεταλευτο τις γνωσεις καποιου σαν και σενα για να αποφυγω μια τυχον λαθος αγορα η να μου προτεινει καποιος κατι καλυτερο απο αυτο που εχω βρει σε κοστος και τοποθετηση. δεν καταλαβαιν ομως γιατι συνεχιζεις να μου δινεις σαν επιχειρημα την εγγυηση απο τη στιγμη που σου λεω οτι την εχω δει και ειναι 10 χρονια γραπτη και δεν λεει πουθενα για service . αποκλειετε δλδ αν η πυραμις (που για μενα το ξαναειπα ουδεμια σημασια εχει γιατι οπως και η mercedes δεν παραγει ολα τα υλικα του αμαξιου αλλα τα συμαρμολογει και απο την στιγμη που το λανσαρει στην αγορα με λογοτυπο της εχει και το κυρος και την αξιοπιστια πυραμις) <<ψωνιζει απο την εβηλ>>τωρα πως γινετε να πουλαει τριτο χερ(οπως λες )ι ηλιακο 100 ευρω φτηνοτερα τοπθετημενο απο την εβηλ οπως παρεθεσα παραπανω ειναι αλλο θεμα και δεν μου το απαντησες να καλυψει αυτη το 1/100 τρυπια μηχ που θα παρει ή η εταιρια απο τις σερρες που θα το τοποθετησει κιολας κανει τοσο μεγαλη καταναλωση που ουτε η πυραμις η οσοι αλλοι μεσαζοντες υπαρχουν δεν νοιαζονται γιατι ξαναλεω οτι η πυραμις επισημα παντου δινει 5 μονο με τη σερρες εχει ειδικη συμφωνια . και θεσσαλονικη που ρωτησα 5 μου ειπαν απλα σε παρακαλω ας μην μεινουμε στην εγγυηση σ αυτο εχω πειστει οτι ειναι 10 και δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι 10 αλλα γιατι εχω δει και δεν λεει επαναλαμβανω ουτε δεσμευση για service ουτε κατι υποπτο. σημερα ειδα οτι ο ελκο δινει 10 χρονια στα μποιλερ και αυτο ειναι ψεμα ??? φανταζομαι η ελκο παραγει.οποτε σε παρακαλω εσυ η καποιος αλλος αν ξερει ασ μου πει με τεχνικα χαρακτηριστικα και χωρις να μιλησουμε για εγγυηση αν υπαρχει κατι καλυτερο να παρω στην ιδια τιμη Για την ELCO θα σου λεγα να μείνεις μακριά (άποψη του πατέρα μου που είναι υδραυλικός. Πιο συχνά βλέπει ELCO να έχουν πρόβλημα παρά θερμοσίφωνες που φέρνει το κάθε μαγαζί με την δικιά του στάμπα.) Ναι η ELCO παράγει δικούς της. Δεν είναι μάπα αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο συγκριτικά με άλλες μάρκες και ας είναι ELCO. Ο πατέρας μου γενικά προτιμάει να εγκαθιστά όσον αφορά την αξιοπιστία και την τιμή : http://dim-technoenergy.gr/view_cat.php?cat_id=14 Τους φέρνει μόνο αυτό το κατάστημα (δικιά του μάρκα) Κορυφή όμως θεωρεί :http://www.calpak.gr/el/
elenbal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Καλημερα παδια και ευχαριστω για την ενημερωση τοσες μερες. πηρα αποφαση για Pyramis απο το Γεωργιαδης στις Σερρες (οπως και ξεκινησα δλδ). εκλεισα ραντεβου για πεμπτη πρωι να ερθουν να το βαλουν να τελειωνουμε με αυτο το θεμα ουτος η αλλος δεν εχω πανω απο 650 ευρω με ηλιακο και εργασια για να διαθεσω και μια και δεν μου απαντησε κανεις γιατι κατι αλλο στα χρηματα αυτα καλυτερο η λιγο ακριβοτερο που τεχνικα να υπερεχει αισθητα προχοραω στην αγορα του. ευχαριστω και παλι ολους για τον χρονο σας και την επικοδομητικη συζητιση. παραμενω στη διαθεση οποιουδηποτε θελει να μαθει μελλοντικα αναφορικα με την επιλογη μου και κατα ποσον οντος τα συνεργεια καναν καλη δουλεια achilles_g_αυτο ενωουσα 10 χρονια οχι για τον ηλιακο αλλα για το Boiler απο ελκο http://www.elco.gr/index.php/gr/products/list/group/water_heaters.html
achilles_g_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 achilles_g_ αυτο ενωουσα 10 χρονια οχι για τον ηλιακο αλλα για το Boiler απο ελκο http://www.elco.gr/index.php/gr/products/list/group/water_heaters.html εννοείς θερμοσίφωνες
user789 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 elenbal ευχομαι να πανε ολα κατ'ευχην και να ευχαριστηθεις αρκετο ζεστο νερο για πολλα χρονια.οντως αναλυσαμε πολυ το θεμα της εγγυησης αλλα και αυτο πρεπει να το κανουμε γτ ειναι ενα σημαντικο κομματι. οπως και να'εχει και 25 χρονια να σου δωσει εσυ καθε 3 χρονακια καντου ενα καθαρισμα εσωτερικα, αλλαξε του το ανοδιο και την φλατζα. επειδη εχει και κρυο εκει στα βορεια μην ξεχνας το αντιψυκτικο υγρο καθε σεπτεμβρη-οκτωβρη. Για την ELCO θα σου λεγα να μείνεις μακριά (άποψη του πατέρα μου που είναι υδραυλικός. Πιο συχνά βλέπει ELCO να έχουν πρόβλημα παρά θερμοσίφωνες που φέρνει το κάθε μαγαζί με την δικιά του στάμπα.) Ναι η ELCO παράγει δικούς της. Δεν είναι μάπα αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο συγκριτικά με άλλες μάρκες και ας είναι ELCO.Ο πατέρας μου γενικά προτιμάει να εγκαθιστά όσον αφορά την αξιοπιστία και την τιμή : http://dim-technoenergy.gr/view_cat.php?cat_id=14 Τους φέρνει μόνο αυτό το κατάστημα (δικιά του μάρκα)Κορυφή όμως θεωρεί :http://www.calpak.gr/el/ οντως η elco εχει πολλα προβληματα και πολυ περισσοτερα στους θερμοσιφωνες και στα ηλεκτρομποιλερ.απο το λιγο που ειδα στο σαιτ που προτιμα ο πατερας σου νομιζω πως ο ηλιακος αυτος ειναι της nobel, τουλαχιστον η σειρα απολλον ειναι δικη της.για να θεωρησεις καποιον ηλιακο κορυφη πρεπει να εχεις δοκιμασει αρκετες μαρκες ηλιακων. για να το λεει ο ανθρωπος κατι θα ξερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις