armonia Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Προσωπικά θεωρώ ότι οι D.PAT και Manfred έχουν κάνει τις πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις με τις πληροφορίες τους στο παρόν νήμα. Το αν έχουν ή όχι δικιά τους εταιρία (που έχουν και δε νομίζω να το έκρυψαν) με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ο καθένας μας μπορεί να "πάρει" αυτά που διαβάζει από τα διάφορα post και να τα "φιλτράρει". Άλλωστε αυτή είναι και η κεντρική ιδέα του ιντερνετ. Η δυνατότητα που έχει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ να ποστάρει έχει το θετικό ότι μπορείς να βρεις πληροφορίες για τα πάντα αλλά και το αρνητικό ότι ο καθένας μπορεί να γράψει το μακρύ του και το κοντό του. Επειδή δηλαδή μπαίνω εγώ και ρωτάω "τι ηλιακό να βάλω ρε παιδιά" σημαίνει ότι πρεπει να πάρω και κατα γράμμα ότι θα μου πει κάποιος τον οποίο δε γνωρίζω. Και μόνο το γεγονός ότι όλοι έχουμε ένα nickname αυτομάτως σημαίνει ότι αυτά που λέμε μπορεί να είναι έτσι αλλά και...γιουβέτσι, αφού κανένας δεν μπορεί να ζητήσει ευθύνες από κάποιον άγνωστο. Για να μην ξεφεύγω παραπάνω από το θέμα, θα πω ότι δεν πρέπει να περιμένουμε μαγικές λύσεις του στυλ "έκανα ερώτηση-πήρα απάντηση". Όποιος θέλει να είναι πιο σίγουρος ας διαβάσει αρκετές σελίδες αυτού (ή και άλλου) φόρουμ για να κατασταλάξει. Όποιος βαριέται να ασχοληθεί, ας κάνει την επιλογή του με βάσει 2-3 ποστ και ας ελπίζει για το καλύτερο Καταρχήν όταν υπάρχουν στημένες συζητήσεις εμένα δεν με αφήνει αδιάφορο. Επαναλαμβάνω λοιπόν γιατί ίσως να μην κατάλαβες ότι κάποιος εδώ μέσα "αγόρασε" τον ηλιακό cronius και ο manfred τον ρωτάει τεχνικά χαραχτηριστικά, τιμή κτλ ενώ ο manfred είναι ο ίδιος ο κατασκευαστής!!! Ενώ μετά του σχολιάζει ότι είναι καλός και έκανε καλή επιλογή!!! Αυτό το λέτε κάποιοι ουσιαστική παρέμβαση στο νήμα??? Άλλοι το λένε γκρίζα διαφήμιση... ή και κάτι χειρότερο. Νόμιζα ότι εδώ βρισκόμαστε για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και όχι για να διαφημίσουμε τα προιόντα μας και να δυσφημήσουμε κάποιους άλλους!!! Μακάρι να κάνω λάθος και ευχαρίστως να ζητήσω συγνώμη 1
VITOVITO1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 οπ τι εγινε ? εχουμε αποκαλυπτηρια ? ετσι εξηγουνται τα υπονοουμενα για τον μπιντζιδη? εγο παντοσ ενα ξερω : οταν ροτισα στο φορουμ τους γνοστες να μου πουν πος γινεται και του μπιτζιδη το βαρελι με 2.5 λαμαρινα ,να ειναι βαριτερο απο τα αλλα που εχουν 3χιλ λαμαρινα ,σφιριζαν κλεφτικα............. οσο για τον μεδιτερανεο αναφερθηκε εξετιασ μου οταν αναφερθηκα στουσ συλεκτεσ ενοσ ξενου κατασκευαστη για να μην λενε οτι και καλα υποστηριζω καποιον δικομου 1
user789 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Προσωπικά θεωρώ ότι οι D.PAT και Manfred έχουν κάνει τις πιο ουσιαστικές παρεμβάσεις με τις πληροφορίες τους στο παρόν νήμα. συμφωνω και εγω σε αυτο. για αυτο που δημοσιευσε ο armonia: Manfred Καλορίζικος. Δώσε περισσότερα στοιχεία. (Τιμές, εγκατασταση κα) σχετικα με αυτο που ειπε (δεν ξερω αν πουλαει λιανικη) ισως να ηθελε να μαθει τι τιμη πουλανε το ηλιακο του εξω γτ λογικα δινει σε μαγαζια μια συγκεκριμενη τιμη, οσο για την εγκατασταση να μαθει αν τοποθετειτε ευκολα ή κατι τετοιο. ολοι θελουν να ακουν καλα πραγματα για κατι που φτιαχνουν, δεν νομιζω πως προωθει το ηλιακο του παντως, παρολαυτα ο armonia μου φαινεται αρκετα ψαγμενος πρεπει να δωσει απαντησεις ο manfred.
haris_216 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ξέρετε τι ακριβώς είναι ένα οποιδήποτε φόρουμ; Ένα διαδικτυακό καφενείο. Όπως στο καφενείο ο καθένας θα σου πει τη γνώμη που έχει (ή τον βολεύει) έτσι κι εδώ. Και μάλιστα ίσως χειρότερα εδώ (στον ίντερνετ γενικά αναφέρομαι και όχι στο παρόν φόρουμ ή νήμα) αφού στο καφενείο ο καθένας έχει όνομα και πρόσωπο ενω στο ίντερνετ είναι όπως στην Ελλάδα γενικότερα. Ότι δηλώσεις είσαι. Αν λοιπόν σε αυτό το "καφενείο" περιμένετε αγαθές προθέσεις και κίνητρα (ή τουλάχιστον μόνο αγαθές προθέσεις και κίνητρα) μάλλον πλανάστε. Όπως είπα και παραπάνω, φιλτράρετε τις πληροφορίες και ψάξτε τις λίγο. Δόξα τω θεώ το μορφωτικό και γνωστικό μας επίπεδο είναι αρκετό στους περισσότερους για να "πιάνουμε" τις (χοντροκομμένες τουλάχιστον) προσπάθειες χειραγώγησης. Και τι μας λέει ότι εκτός από αυτούς που ήδη έχουν δηλώσει επαγγελματίες δεν υπάρχουν άλλοι που καλύπτουν εντέχνως την οικονομική τους σχέση με τον χώρο. Πάντως προσωπικά θα επαναλάβω ότι για τα άτομα που ανέφερα παραπάνω αν και δεν τους γνωρίζω προσωπικά και μάλιστα με τον ένα είχα και μια αντιπαράθεση στο παρελθόν, πιστεύω ότι έχουν προσφέρει αρκετές γνώσεις πάνω στο θέμα, τουλάχιστον σε μένα. Αν και ελπίζω να μην μου χρειαστούν άμεσα, αφού αισιοδοξώ ο ηλιακός μου να κρατήσει αρκετά ακόμα (δεν είμαστε για έκτακτα έξοδα)
Manfred Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Έγω απλά λέω την γνώμη μου. Δεν απέκρυψα ποτέ ότι είμαι κατασκευαστής, απλά θέλω να μαθαίνω και από άλλους. Όσο για την εταιρεία μου, μπορείτε να δείτε την ιστορία της και να μάθετε το πελατολόγιο της στο εξωτερικό. Αν κάποιοι νομίζουν ότι κάνω μαύρη διαφήμιση, είναι απλά η άποψή τους και δεν έχω σκοπό να μπω σε αντιδικία μεταξύ τους. Γνωρίζω τα ηλιακά καλά - αλλά ακόμα μαθαίνω - γιατί είμαι από μικρός στο εργοστάσιο του πατέρά μου και προφανώς οι γνώσεις μου πειράζουν πολλούς, αλλά δεν πειράζει.
armonia Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι γίνεται προσέγγιση του καταναλωτικού κοινού με στημένες ερωτήσεις - απαντήσεις. Εάν κάποιος διαβάσει προσεκτικά ειδικά το συγκεκριμένο περιστατικό θα διαπιστώσει τα παρακάτω: Ο manfred προτείνει το site www.cronius το οποίο αφορά δικά του ηλιακά. Μετά ενας υποτιθέμενος πελάτης (διότι αν ήταν κανονικός αδαής πελάτης δεν θα μας σχολίαζε ότι το βάρος του μπόιλερ που αγόρασε ήταν μεγαλύτερο απο τα άλλα!!!) ρωτάει δήθεν τι ηλιακό να πάρει και ο φίλος manfred σχολιάζει αφού πλέον τον αγόρασε να του δώσει επιπλέον χαρακτηριστικά και λοιπές πληροφορίες γκρίζας διαφήμισης!!! Επαναλαμβάνω, Ζητάει επιπλέον στοιχεία για τον ηλιακό που ο ίδιος κατασκευάζει !!! Μόνο αν πήγαινα τρίτη δημοτικού θα μπορούσα να πιστέψω ότι εδώ δεν γίνεται σκόπιμη αναφορά προιόντος. Φυσικά υπάρχουν και πολλά άλλα ακόμα τέτοια περιστατικά τα οποία αν μη τι άλλο σκοπίμως προωθούν τα προιόντα που κατασκευαζει και εμπορευεται ο ίδιος. Αν η υπόλοιπη διαδρομή του εδώ είχε να κάνει με λύσεις τεχνικών ζητημάτων και όχι με δυσφήμιση προιόντων (δείτε πόσες φορές αναφέρεται σε άλλους κατασκευαστες και εμπόρους αρνητικά) τότε δεν θα το σχολίαζα κάν. Και μιας που συνεχίζουμε την κουβεντούλα μας θα ήθελα τώρα πλέον να ρωτήσω τις πιστοποιήσεις του ηλιακού cronius που κατασκευαζει και εμπορευεται ο manfred καθώς και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά... Κάποια πουλάκια (γνώστες του χώρου) μέσω π.μ μου σφύριξαν ότι και τα δικά του ηλιακά δεν διαφέρουν (καθόλου) απο αυτά που σε προηγούμενα post ο ίδιος κατηγορεί. Κλείνοντας θα ήθελα να σχολιάσω επίσης ότι ένας κατασκευαστής που τρώει τη μέρα του στο ιντερνετ προσπαθώντας να κάνει διαφήμιση των προιόντων του και δυσφήμιση των υπολοίπων... μάλλον δεν θα έχει και πολύ δουλειά ;-) Καλή σας μέρα! 2
naive Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δε θέλω να συμμετέχω σε λαϊκό δικαστήριο για το συγκεκριμένο συνομιλητή, Manfred, απλά να πω ότι αυτά παρατηρεί ο armonia ότι δυστυχώς το θρεντ λόγω της δημοτικότητάς του έχω την εντύπωση πως έχει ξεφύγει από το σκοπό της ανταλλαγής εμπειριών και τεχνικών γνώσεων και έχει γίνει πεδίο προώθησης εμπορικών συμφερόντων όχι πάντα με θεμιτό τρόπο τα έχω επισημάνει και εγώ επανειλημμένα, γιατί είναι εντελώς προφανή. Για αυτό χρειάζεται φίλτρο κριτικής σκέψης σε αυτά που διαβάζουμε. Υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις με ποστ διάφορων χρηστών, που οι περισσότερες βέβαια έχουν σχολιαστεί όταν γράφηκαν, οπότε έχει δοθεί η δυνατότητα στον περαστικό αναγνώστη να κρίνει. 4
haris_216 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ τσιράκι, εργαζόμενος ή συνεταιρος του Manfred να πω ότι αν και το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεται είναι προφανες και καταγεγραμμένο δεν τον είδα κάπου αλλού να προωθεί τη συγκεκριμένη μάρκα (του). Και από την άλλη ο μέσος χρήστης/καταναλωτής θεωρώ ότι βγαίνει κερδισμένος από το κονταροχτύπημα των εμπόρων αφού μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνουν "βρώμες" που αλλιώς δεν θα είχαμε τρόπο να ξέρουμε. Το ποιος παίρνει καζάνι από ποιον, τι μέταλο βάζει σε σχέση με αυτό που λέει ότι βάζει, κλπ είναι πληροφοριες που καλώς ή κακώς θα τις μάθουμε από τους εμπόρους ανταγωνιστές. Και αν πραγματικά ένας απλά "θάβει" τον ανταγωνισμό φανταζομαι ότι δεν θα αργήσει να βρεθεί κάποιος άλλος να βγάλει και τα δικά του "άπλυτα" στη φόρα. Bottom line? Κερδισμένος ο αναγνώστης που (ξαναλέω) φιλτράρει και βάζει το μυαλό του να σκεφτεί Πάντως, για τον φίλο armonia, χωρίς να διαφωνώ με τις επισημάνσεις του θεωρώ ότι έκανε κι εκείνος ένα ατόπημα. Ενώ ψέγει τον Manfred γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους, εκείνος αναφέρει "πηγές" με "πουλάκια" και "γνώστες" στο φλου. Μήπως θα πρέπει κι εκεί να ειπωθούν πράγματα; Τι θα πει "γνώστες"; Σαν κι εμένα ; Μηχανολόγοι; Κατασκευαστές; Πωλητές; 1
armonia Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Με κίνδυνο να χαρακτηριστώ τσιράκι, εργαζόμενος ή συνεταιρος του Manfred να πω ότι αν και το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεται είναι προφανες και καταγεγραμμένο δεν τον είδα κάπου αλλού να προωθεί τη συγκεκριμένη μάρκα (του). Και από την άλλη ο μέσος χρήστης/καταναλωτής θεωρώ ότι βγαίνει κερδισμένος από το κονταροχτύπημα των εμπόρων αφού μέσα από αυτή τη διαδικασία βγαίνουν "βρώμες" που αλλιώς δεν θα είχαμε τρόπο να ξέρουμε. Το ποιος παίρνει καζάνι από ποιον, τι μέταλο βάζει σε σχέση με αυτό που λέει ότι βάζει, κλπ είναι πληροφοριες που καλώς ή κακώς θα τις μάθουμε από τους εμπόρους ανταγωνιστές. Και αν πραγματικά ένας απλά "θάβει" τον ανταγωνισμό φανταζομαι ότι δεν θα αργήσει να βρεθεί κάποιος άλλος να βγάλει και τα δικά του "άπλυτα" στη φόρα. Bottom line? Κερδισμένος ο αναγνώστης που (ξαναλέω) φιλτράρει και βάζει το μυαλό του να σκεφτεί Πάντως, για τον φίλο armonia, χωρίς να διαφωνώ με τις επισημάνσεις του θεωρώ ότι έκανε κι εκείνος ένα ατόπημα. Ενώ ψέγει τον Manfred γιατί δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους, εκείνος αναφέρει "πηγές" με "πουλάκια" και "γνώστες" στο φλου. Μήπως θα πρέπει κι εκεί να ειπωθούν πράγματα; Τι θα πει "γνώστες"; Σαν κι εμένα ; Μηχανολόγοι; Κατασκευαστές; Πωλητές; Αγαπητέ Χάρη, πράγματι θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι είσαι ο αδερφός του manfred (αφού ο ίδιος έχει δηλώσει ότι ονομάζεται Πάνος και ο αδερφός του Χάρης) ;-) (εννοείται ότι αστειέυομαι) Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα σε κατηγορούσε κανείς για κάτι τέτοιο (ούτε εγώ) Για να απαντήσω στα όσα αναφέρεις θα συμφωνούσα μόνο εάν εδώ βρίσκονταν όλοι οι έμποροι ή όλοι οι κατασκευαστες και έρχονταν σε αντιπαράθεση (κονταροχτυπιόντουσταν) μεταξύ τους!!! Όμως αυτό δεν συμβαίνει... Δεν είναι λοιπόν τίμιο να κατηγορούνται εταιρείες ενώ απουσιάζουν... Όσο για τα πουλάκια που ανέφερα μου συστήθηκαν ώς άνθρωποι που γνωρίζουν το χώρο και εφ' όσον είναι π.μ δεν θα μπορούσα να τους εκθέσω... Το αναφέρω όμως διότι τα όσα μου είπαν αποδεικνύονται... Περιμένω λοιπόν απαντήσεις απο τον manfred και ίσως απαντήσουν και οι ίδιοι ή και άλλοι όταν τις δούν... 1
Manfred Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Θα πρέπει και αυτοί του χώρου όπως αναφέρεις να σε πληροφόρησαν και για τους πελάτες μου. Επίσης ότι είμαι 90% εξαγωγική και με τριάντα + χρόνια στο χώρο. Εταιρείες 30 χρόνων δεν στέκονται αν δεν έχουν κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτά μας δίδαξε ο πατέρας μου και αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε, εγώ με τον αδελφό μου. Όσο για την πρόβλεψη σου, ότι δεν θα έχουμε δουλειά γιατί ασχολούμαστε με τα social media είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μου. Ήταν πολύ διαφωτιστικός ο διάλογος μαζί σου, αλλά δεν θα με ενδιέφερε να τον συνεχίσω. Σε ευχαριστώ. 1
naive Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Όσο για την πρόβλεψη σου, ότι δεν θα έχουμε δουλειά γιατί ασχολούμαστε με τα social media είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μου. Με αυτό φοβάμαι ότι τον επιβεβαιώνεις. Δεν είναι κακό βέβαια, αρκεί να μη γίνεται αθέμιτα. 2
D.PAT Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτό που απεχθάνομαι είναι το, λέγετε, ακούστηκε, με πληροφορήσανε. Καλό Πάσχα σε όλους και χωρίς γκρίνιες. 1
shack Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Θα συμφωνήσω με τον haris_216, ο αναγνώστης ας διαβάζει κριτικά, φορουμ είναι ο καθένας γράφει την απόψή του, επιπλέον από την στιγμή που υπάρχει ανωνυμία δεν ξέρουμε ούτ εαν εσύ, φίλε μου armonia, είσαι ανταγωνιστής του Manfred, δεν καταλαβαίνω πράγματι γιατί θίγεσαι τόσο πολύ. Εγώ ως απλός αναγνώστης και καταναλωτής (εάν θέλετε το πιστεύετε βέβαια, ανωνυμίας ένεκεν), δεν με νοιάζει και πολύ αν του ξέφυγε κάτι του Manfred. Εμένα μου έτυχε να ρωτήσω τι γνώμη κάποιου συνφουμουρίτη, για το ποιους ηλιακούς προτείνει, εκ των υστέρων δε, αφού πλέον κατάλαβα ότι ο ίδιος είναι κατασκευαστής, διαπίστωσα ότι δεν μου είχε προτείνει τον δικό του ηλιακό. Οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα και προβαίνουμε σε αναλύσεις χωρίς νόημα.
armonia Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτό που απεχθάνομαι είναι το, λέγετε, ακούστηκε, με πληροφορήσανε. Καλό Πάσχα σε όλους και χωρίς γκρίνιες. Αυτό που δεν σου αρέσει πάντως αγαπητέ φίλε το κάνεις αρκετά συχνά... Τις περισσότερες φορές μάλιστα σε συνεργασία με τον manfred... καλό Πάσχα!!! Θα συμφωνήσω με τον haris_216, ο αναγνώστης ας διαβάζει κριτικά, φορουμ είναι ο καθένας γράφει την απόψή του, επιπλέον από την στιγμή που υπάρχει ανωνυμία δεν ξέρουμε ούτ εαν εσύ, φίλε μου armonia, είσαι ανταγωνιστής του Manfred, δεν καταλαβαίνω πράγματι γιατί θίγεσαι τόσο πολύ. Εγώ ως απλός αναγνώστης και καταναλωτής (εάν θέλετε το πιστεύετε βέβαια, ανωνυμίας ένεκεν), δεν με νοιάζει και πολύ αν του ξέφυγε κάτι του Manfred. Εμένα μου έτυχε να ρωτήσω τι γνώμη κάποιου συνφουμουρίτη, για το ποιους ηλιακούς προτείνει, εκ των υστέρων δε, αφού πλέον κατάλαβα ότι ο ίδιος είναι κατασκευαστής, διαπίστωσα ότι δεν μου είχε προτείνει τον δικό του ηλιακό. Οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα και προβαίνουμε σε αναλύσεις χωρίς νόημα. Αφού ο καθένας γράφει την άποψη του... η δική μου άποψη γιατί σας ενόχλησε??? Θα πρέπει και αυτοί του χώρου όπως αναφέρεις να σε πληροφόρησαν και για τους πελάτες μου. Επίσης ότι είμαι 90% εξαγωγική και με τριάντα + χρόνια στο χώρο. Εταιρείες 30 χρόνων δεν στέκονται αν δεν έχουν κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτά μας δίδαξε ο πατέρας μου και αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε, εγώ με τον αδελφό μου. Όσο για την πρόβλεψη σου, ότι δεν θα έχουμε δουλειά γιατί ασχολούμαστε με τα social media είναι και αυτό μέρος της δουλειάς μου. Ήταν πολύ διαφωτιστικός ο διάλογος μαζί σου, αλλά δεν θα με ενδιέφερε να τον συνεχίσω. Σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ για τις τόσο εμπεριστατωμένες απαντήσεις που μου έδωσες! 1
dimitrisp11 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτό που απεχθάνομαι είναι το, λέγετε, ακούστηκε, με πληροφορήσανε. Καλό Πάσχα σε όλους και χωρίς γκρίνιες. ενω οι δικες σου αποψεις ειναι παντα ξεκαθαρες !!!!! Καλη ανασταση λοιπον !! Θα συμφωνήσω με τον haris_216, ο αναγνώστης ας διαβάζει κριτικά, φορουμ είναι ο καθένας γράφει την απόψή του, επιπλέον από την στιγμή που υπάρχει ανωνυμία δεν ξέρουμε ούτ εαν εσύ, φίλε μου armonia, είσαι ανταγωνιστής του Manfred, δεν καταλαβαίνω πράγματι γιατί θίγεσαι τόσο πολύ. Εγώ ως απλός αναγνώστης και καταναλωτής (εάν θέλετε το πιστεύετε βέβαια, ανωνυμίας ένεκεν), δεν με νοιάζει και πολύ αν του ξέφυγε κάτι του Manfred. Εμένα μου έτυχε να ρωτήσω τι γνώμη κάποιου συνφουμουρίτη, για το ποιους ηλιακούς προτείνει, εκ των υστέρων δε, αφού πλέον κατάλαβα ότι ο ίδιος είναι κατασκευαστής, διαπίστωσα ότι δεν μου είχε προτείνει τον δικό του ηλιακό. Οπότε ας μην βγάζουμε συμπεράσματα και προβαίνουμε σε αναλύσεις χωρίς νόημα. γιατι δεν αναφερεις το ποιος και ποτε για να ξεκαθαρισει τελικα το θεμα !!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις