Προς το περιεχόμενο

Τηλεκοντρολ και PowerDVD πάνε μαζί;

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να ελέγξω το PowerDVD ή το WinDVD μέσω του IR telecontrol της κάρτας ήχου (Audigy 2 ZS Platinum - Remote Control RM-1500) που έχω;

Μήπως έστω γίνεται με αυτό που συνοδεύει το PCTV της Pinnacle; Παλιότερα θυμάμαι ότι για αυτό της Pinnacle υπήρχε ένας τρόπος, ωστόσο θα προτιμούσα να βρούμε λύση για το τηλεκοντρολ της Audigy.

Έχω ψάξει λιγάκι στα site της Creative αλλά και της Cyberlink και δεν έχω βρει κάτι που να δουλεύει...τσάμπα! (σιγά μην αγοράσω το remotecontrol της Cyberlink!)

Δημοσ.

Ωραία... νομίζω πως βρήκα τη λυση στο πρόβλημά μου! Ονομάζεται uICE! :)

(Universal Infrared Control Engine - Και όπως το βλέπω με μια πρώτη ματιά φαίνεται οι δυνατότητές του να είναι απεριόριστες!)

Δημοσ.

ποιο ειναι ακριβος το προβλημα σου??

εμενα με το τηλεκοντρολ της καρτας τηλεορασης δουλευει κανονικα...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

hello paides den ithela na ftiakso kainourgio topic, mia kai exo sxetiko provlhma.

Exo 2 thlekontrol sto kompiuter, ths creative to rm-900 kai ths doryforikhs to technisat.

Kai ta 2 douleyoun mia xara, alla to kathe 1 exei periorismenes dynatothtes.

To technisat einai mono gia to ProgDVB eno to creative einai gia 1 remote programma ths creative gia home entertaiment center.

Vasika psaxno kapoio programma pou na xrhsimopoiei kanonika to kompiuter, dld na anoigokleinei programmata klpklp..

Exete kamia idea gia kati eykolo gia ayta ta 2 thlekontrol??

Dokimasa to uice kai den katalava xristo :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...