CyberWalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Υπάρχει πρόγραμμα που να μπορώ να ελέγξω το PowerDVD ή το WinDVD μέσω του IR telecontrol της κάρτας ήχου (Audigy 2 ZS Platinum - Remote Control RM-1500) που έχω; Μήπως έστω γίνεται με αυτό που συνοδεύει το PCTV της Pinnacle; Παλιότερα θυμάμαι ότι για αυτό της Pinnacle υπήρχε ένας τρόπος, ωστόσο θα προτιμούσα να βρούμε λύση για το τηλεκοντρολ της Audigy. Έχω ψάξει λιγάκι στα site της Creative αλλά και της Cyberlink και δεν έχω βρει κάτι που να δουλεύει...τσάμπα! (σιγά μην αγοράσω το remotecontrol της Cyberlink!)
CyberWalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ωραία... νομίζω πως βρήκα τη λυση στο πρόβλημά μου! Ονομάζεται uICE! (Universal Infrared Control Engine - Και όπως το βλέπω με μια πρώτη ματιά φαίνεται οι δυνατότητές του να είναι απεριόριστες!)
dwarves Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 mas prolaves... einai poly kalo programma...kai elegxei ta panta...oxi mono to windvd...
CyberWalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Υπάρχει κανείς εδώ που να έχει δουλέψει το uICE;;;!!! :neutral:
dwarves Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 ποιο ειναι ακριβος το προβλημα σου?? εμενα με το τηλεκοντρολ της καρτας τηλεορασης δουλευει κανονικα...
CyberWalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Σου επεξηγώ αναλυτικά σε pm... :neutral:
CyberWalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω σύντομα!
vlachaquito Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 hello paides den ithela na ftiakso kainourgio topic, mia kai exo sxetiko provlhma. Exo 2 thlekontrol sto kompiuter, ths creative to rm-900 kai ths doryforikhs to technisat. Kai ta 2 douleyoun mia xara, alla to kathe 1 exei periorismenes dynatothtes. To technisat einai mono gia to ProgDVB eno to creative einai gia 1 remote programma ths creative gia home entertaiment center. Vasika psaxno kapoio programma pou na xrhsimopoiei kanonika to kompiuter, dld na anoigokleinei programmata klpklp.. Exete kamia idea gia kati eykolo gia ayta ta 2 thlekontrol?? Dokimasa to uice kai den katalava xristo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.