Chi Chi Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Kalimera se olous. Exo 1 poly megalo texniko provlima me tin syndesi sto internet. Paliotera empena me PSTN kanonika me to arxiko noumero tou ote pou eixa xoris kanena provlima. Oi taxytites itan apo 40 eos 48kb/sec, analoga me tis ores. Katopin, diekopsa tin syndesi afti & pira allo noumero se allo tilefoniko kentro (anti gia 66***, pira 58***) alla stin idia perioxi. Apo tote, ka8e fora pou mpeno sto internet, mpeno me poly xamiles taxytites & to pio spastiko einai oti me petaei ka8e 2-3 lepta ekso! Exo 2 accounts stin panafonet, alla & me tellas & tsak-bam, to idio pragma ginetai synexeia. Mpeno me 31,2 eos 40 to poly, alla meta apo ligo me petaei ekso i syndesi. Pira ton ote na tou po an yparxei kanena provlima, mipos eimai se PCM klp, alla mou eipane oti den trexei tipota. To idio PC me to idio modem, se alli tilefoniki grammi pezei kanonika. Ta idia accounts se allo PC & se alli perioxi, "petane"! Tsekara ola ta kalodia stis mprizes.., exo perasei pantou UTP kalodia mesa apo tous toixous, den exo ta palia kalodia tou ote me tis trixes, opote eimai sigouros oti den xano paketa apo ta kalodia. To tilefono milaei kanonika xoris kanena provlima! Exo allaksei 10 fores to firmware & tous odigous tou modem, ta idia. To mono pou den exo kanei einai format & ksana egkatastasi ta Windows. Alla paliotera me tin proygoumeni tilefoniki grammi den eixa kanena provlima! Den mporo na katalavo ti trexei & pws na dior8oso to provlima afto! An & pistevo oti exo provlimatiki grammi apo ton ote, aftoi lene ola mia xara. 8elo na valo & adsl alla me tetoia xalia, to vlepo poly dyskolo. An gnorizei kapoios apo tetoia symptomata, 8a tou imouna ypoxreos gia tin voi8eia tou. Efxaristo...
lalexoulhs Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Kalimera se olous.Exo 1 poly megalo texniko provlima me tin syndesi sto internet. Paliotera empena me PSTN kanonika me to arxiko noumero tou ote pou eixa xoris kanena provlima. Oi taxytites itan apo 40 eos 48kb/sec' date=' analoga me tis ores. [/quote'] Mallon 40-48Kbits ennweis Kala tha htan h pstn na dinei 48kb/sec... tufla na exei h dsl Oson afora to problhma sou den shmainei oti tha to exeis kai me thn dsl. To pio aplo einai na dwkimaseis me allo pc/laptop sth suggekrimenh grammh pou xrhshmopoieis twra. Etsi tha doume an ftaiei h grammh h' kati allo. Epishs dokimase to pc sou se allh thlefonikh mpriza sto spiti (kata protimish sthn kentrikh tou spitiou).
lacoste_gr Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Νά ζητήσεις από τόν ΟΤΕ νά σού κάνουν καθαρισμό γραμμής καί θά είσαι οκ.
Chi Chi Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Paidia, ekana sxedon ta panta! Eimai 98% se PCM! To 2% einai na vro kapoion me laptop gia na er8ei spiti & na mpoume apo ekei gia na sigoureftoume 100%. Alla apo osa diavasa sto internet, eimai se PCM! Pira tilefono ston (p)ote na tou po to provlima & an eimai se PCM & mou eipane oti den eimai. Tous eipa analytika ta symptomata & ti ekana gia na sigourefto gia tin grammi (["sikoneis to akoustiko, akougetai stin arxi o klassikos 8oryvos, to afineis mexri na nekrosei o 8oryvos, milas sto mikrofono apo poly konta & an akouseis tin foni sou apo to akoustiko, eisai se PCM!"] afta toulaxiston elege kapoios sto net) & mou eipane oti 8a poune tous texnikous na ka8arisoun tin grammi. Apo ta diafora fora pou diavasa, afto einai karamela tou (p)ote, oti taxa 8a dior8osoun to provlima & ksyse ta tetoia sou me gkasma! Siga min steiloun synergeio na ka8arisei tin grammi. To kanoun epitides gia na pareis ISDN 'i ADSL! H fasi einai oti 8elo na valo adsl alla prepei na ka8arisei prota i grammi. Ektos an me tin aitisi, anagkastika 8a er8oun na se ka8arisoun tin grammi giati ap'oti akousa, adsl se pcm den paizei. Alla epeidi pleon den yparxei kamia empistosyni genikotera, fovamai mipos yparxei i dynatotita na patisei i adsl ypiresia pano se pcm & na exo meta poly xamiles taxytites & me tin dsl. Opote skeftika oti i kalyteri lysi einai metatropi tis PSTN se ISDN & meta ADSL. 8a kostisei arketa perissotera alla toulaxiston 8a exo to kefali mou ysixo! & ola afta gia na parei 10 euro parapano o vrykolakas (p)ote! Anyway, 8a perimeno 1-2 meres mpas & ginei kati & meta vlepoume. Efxaristo poly gia tis apantiseis sas.
Dark_son20 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 apo oti ksero einai adinato na stithei dsl pano se pcm mias kai mia grami apo kentro tin mirazonte arketa spitia... i alagi se isdn den xriazete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.