Jimis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2002 κλειδώσατε το προηγούμενο topic και αναγκάζομαι να γράψω νέο. Κατέβασα το Proxomitron, αλλά δε γνωρίζω τι ρυθμίσεις να κάνω, ώστε να μην παρουσιάζονται τα διαφημιστικά στη σελίδα του In.gr για παράδειγμα. Αν μπορεί, ας απαντήσει κάποιος. Έχω βαρεθεί να "κατεβάζω" διαφημήσεις.
AbreLosOjos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2002 Πρέπει να το τρέχεις πριν τον browser. Για να το δει ο browser πρέπει να πας πχ. στον Internet explorer, internet options, connections και να βάλεις στη σύνδεση που χρησιμοποιείς, για proxy, μόνο HTTP = localhost και port 8080. Τρέχεις το prox. και πας Edit filters: Web page και άρχισε να διαλέγεις τι θες και τι δεν θες. Μην το "πολυσφίξεις" στην αρχή γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα σε μερικές σελίδες. Πχ. αν βάλω το "Hide browser's ..." τότε δεν μπορώ να δω τα e-mail μου γιατί ο server απαιτεί να έχω Internet explorer. Φυσικά με δεξί κλικ κάνεις bypass όποτε θες και μετά refresh στον explorer για να ξαναφορτώσει τη σελίδα. Μην ξεχνάς όταν αλλάζεις κάτι, να κάνεις save. Στο config -> startup μπορείς να βάλεις όποτε τρέχεις το prox. να ανοίγει μαζί κι ο explorer. Επίσης πάτα στο log window όταν είσαι συνδεμένος, να δεις τι φιλτράρει. Γενικά ψάξε το, παίξε με τις ρυθμίσεις, αργότερα θα φτιάξεις και δικούς σου κανόνες φιλτραρίσματος.
Duke Δημοσ. 23 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2002 http://forum.insomnia.gr/ubb/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=6;t=003297 Exei idi anoiktei topic me afto to thema.Mporouses na kaneis ekei post anti na anoikseis neo topic READ THE RULES
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.