Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με tft agp συνδεδεμενη σε dvi adaptor σε dvi input.

Paladin25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ.Η tft μου δεν εχει dvi.Η καινουργια καρτα γραφικων που πηρα εχει μονο dvi.Συνδεσα λοιπον την οθονη με τον vga adapter που ειχε μεσα η καρτα γραφικων.Ετσι τωρα πηγαινει απο vga σε dvi πανω στην καρτα.Ελα ομως που δεν μπορω να την ρυθμισω οπως πριν.

Πριν λογω τoυ οτι ητανε σε vga στα 60 hz ητανε θολα τα γραμματα,Εβαζα 70 η 75 hz και γινοντουσαν πιο sharp και η εικονα πιο καλη.Τωρα ομως και να αλλαξω τα hz δεν εχει διαφορα.Τα γραμματα παραμενουν ψιλοθολα.Οχι ακριβως θολα αλλα σιγουρα οχι οπως ηταν πριν.Καταλαβαινω την διαφορα.Εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω το clear type αλλα χωρις αποτελεσμα.Χωρις clear type ειναι θολα αλλα με clear type γενικα αποκτανε μεγαλες σκιες πισω και σε καποια σημεια μαλιστα φαινονται τα γραμματα μπλε η μπλε-κοκκινα οταν ειναι το cursor επανω.

Ετρεξα ενα πργραμματακι για tft για ρυθμισμα αλλα δεν μπορεσα να βρω σωστη ρυθμιση και απο αυτο το προγραμματακι φαινεται καθαρα το ποσο κουραζει αυτο το setup.Εκει που επρεπε να βλεπεις καθετες γραμμες λεπτες βλεπεις μεν τις γραμμες αλλα με πολυ τρεμοπαιγμα οριζοντιων γραμμων κατι που μαλλον δεν θα επρεπε να συμβαινει.

Η οθονη μου ειναι η samsung syncmaster 192v.Ακριβη οθονη για τοτε που την πηρα ,γυρω στα 800 e και δεν εχει καν dvi.

Καμια προταση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ.Η tft μου δεν εχει dvi.Η καινουργια καρτα γραφικων που πηρα εχει μονο dvi.Συνδεσα λοιπον την οθονη με τον vga adapter που ειχε μεσα η καρτα γραφικων.Ετσι τωρα πηγαινει απο vga σε dvi πανω στην καρτα.Ελα ομως που δεν μπορω να την ρυθμισω οπως πριν.

Πριν λογω τoυ οτι ητανε σε vga στα 60 hz ητανε θολα τα γραμματα' date='Εβαζα 70 η 75 hz και γινοντουσαν πιο sharp και η εικονα πιο καλη.Τωρα ομως και να αλλαξω τα hz δεν εχει διαφορα.Τα γραμματα παραμενουν ψιλοθολα.Οχι ακριβως θολα αλλα σιγουρα οχι οπως ηταν πριν.Καταλαβαινω την διαφορα.Εχω δοκιμασει να ενεργοποιησω το clear type αλλα χωρις αποτελεσμα.Χωρις clear type ειναι θολα αλλα με clear type γενικα αποκτανε μεγαλες σκιες πισω και σε καποια σημεια μαλιστα φαινονται τα γραμματα μπλε η μπλε-κοκκινα οταν ειναι το cursor επανω.

Ετρεξα ενα πργραμματακι για tft για ρυθμισμα αλλα δεν μπορεσα να βρω σωστη ρυθμιση και απο αυτο το προγραμματακι φαινεται καθαρα το ποσο κουραζει αυτο το setup.Εκει που επρεπε να βλεπεις καθετες γραμμες λεπτες βλεπεις μεν τις γραμμες αλλα με πολυ τρεμοπαιγμα οριζοντιων γραμμων κατι που μαλλον δεν θα επρεπε να συμβαινει.

Η οθονη μου ειναι η samsung syncmaster 192v.Ακριβη οθονη για τοτε που την πηρα ,γυρω στα 800 e και δεν εχει καν dvi.

Καμια προταση?[/quote']

Να δοκιμασεις ενα ..ΑΛΛΟ vga adapter ...

Σαν τι αλλο? Θα κανει διαφορα? Πιστευω το προβλημα ειναι οτι απλως γενικα η συνδεση vga σε dvi κανει το προβλημα.Καποια ασυμβατοτητα.Προφανως εφοσον η οθονη δεν εχει dvi καλωδιο γινεται απλως εξομοιωση.το θεμα ειναι οτι ρυθμιση και να κανω η εικονα παραμενει ετσι.Κουραζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...