Προς το περιεχόμενο

workshop subtile sinxronisi upotitlon

djecto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα να δεις που ο οδηγός μου γίνεται διάσημος... :)

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=138965 (16° post).

Μ'αρέσει που ο φίλος kastel τον παρουσιάζει σαν δικό του, φανερώνει υπευθυνότητα και σεβασμό. Εύγε νέε μου. Και εις ανώτερα...

Ζητώ συγνώμη για το ξέσπασμα αλλά είχα χάσει αρκετή ώρα γράφοντάς το και θα μου φαινόταν σωστό να αναφερθώ.

Το ωραίο είναι ότι ο οδηγός αυτός λέει μέσα «δεν είναι σωστό να αφαιρούμε τα credits...».

Δημοσ.

Sorry φίλε yns73 δεν είχα καμία διαθεση ούτε να αφαιρέσω ούτε να προσθέσω τίποτα από τον οδηγό.Το συγκεκριμένο οδηγό έτσι ακριβώς μου τον έδωσαν και έτσι ακριβώς τον έδωσα, γιατί κι εγώ κάποτε βρέθηκα στη θέση του djecto και προσπάθησα να βρω οτι μπορούσα γι' αυτό το πρόγραμμα.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΜΟΥ και ούτε πρόκειται να γίνει απλώς και μόνο γιατί ΔΕΝ Μ' ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι να βοηθήσω όπως και αν μπορώ. Αν κάνεις ένα search στα posts μου θα δεις πολλά guides που έχω δώσει. ΚΑΝΕΝΑ όμως δεν είναι υπογεγραμμένο από μένα είτε είναι δικά μου είτε όχι.

Αν τέλος θίχτηκες με αυτό το θέμα μπορώ να σου ζητήσω συγνώμη για λογαριασμό αυτού που αφαίρεσαι τα credits σου.

Αν πρόσεξες στο συγκεκριμένο post αιτία για τη δημοσίευση του επίμαχου οδηγού σου ήμουν εγώ. Σ' ευχαρίστησα τότε μια φορά για τις πολύτιμες συμβουλές σου και σ' ευχαριστώ και τώρα. Αλλά από τότε έχω άλλους δέκα οδηγούς στους οποίους είναι και ο εν λόγο.

Δημοσ.

No problem φίλε Kastel και συγνώμη για τον τρόπο μου, πρέπει να είχα πολλά νεύρα προχθές και ξέσπασα εδώ... Δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα σε αυτά που γράφουμε εδώ γιατί το κάνουμε για να βοηθήσουμε όποιον χρήστη έχει ανάγκη. Καλά κάνεις και έχεις κρατήσει τον "οδηγό" και καλά κάνεις και τον προτείνεις. Καλό θα ήταν βέβαια να γινόταν κι ένα search πριν ζητηθεί κάτι που έχει συζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν...

Δημοσ.
No problem φίλε Kastel και συγνώμη για τον τρόπο μου, πρέπει να είχα πολλά νεύρα προχθές και ξέσπασα εδώ... Δεν υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα σε αυτά που γράφουμε εδώ γιατί το κάνουμε για να βοηθήσουμε όποιον χρήστη έχει ανάγκη. Καλά κάνεις και έχεις κρατήσει τον "οδηγό" και καλά κάνεις και τον προτείνεις. Καλό θα ήταν βέβαια να γινόταν κι ένα search πριν ζητηθεί κάτι που έχει συζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν...

Φίλοι πάλι. Έτσι κι αλλιως δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
can you help me please;;

LOL!!!

Ας βοηθήσει κάποιος το παιδί .. :-|:-D:mrgreen:

Τελικά επεξεργαστή πήρες ?

Κάρτα Γραφικών ?

DVD Player ?

DVD Writer ?

Ποιά starΦορτζε games κατέβασες ?

edit: άργησα κάποιου μήνες .. πωπω τώρα το δα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...