Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ταχύτητες ADSL.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοήθεια. Πριν από κανα μήνα έβαλα ADSL 384 της Forthnet στη Λάρισα. Έχω δύο υπολογιστές που είναι πάνω κάτω στα ίδια.2 Ghz 512 ram. Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά αλλά μετά από λίγο καιρό οι ταχύτητες στον ένα υπολογιστή είναι τρομερά χαμηλες. Απ' όπου και να κατεβάσω, κατεβάζω με 0,7 Κb/s. Στον άλλο όμως (που είναι φορητός) τα πάντα είναι κανονικά. Να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι αυτό συμβαίνει δύο λεπτά περίπου αφού συνδεθώ ενώ μέχρι τότε οι ταχύτητες είναι κανονικές. Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος.

Δημοσ.

Μήπως στον φορητό ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα P2P (Limewire, Azureus κ.α.) και σου ανοίγει πολλές συνδέσεις; Το Linksys WAG354G χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

Ξέχασα να πω ότι είμαι ολίγον τι άχρηστος. Αυτά τα προγράμματα που αναφέρεις Narayan δεν τα ξέρω οπότε δεν νομίζω να τα χρησιμοποιώ. Όσο για το Linksys δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς.

Δημοσ.

auto pou rwtaei o Narayan einai an agorases paketo ADSL in a box apo forthnet pou exei mesa to Linksys WAG354G router...

dhladh, an o forhtos sou ypologisths kai o desktop upologisths moirazontai thn sundesh ADSL apo to router auto, to WAG354G...

Δημοσ.

Me crypto f200 na ypothesw?An syndeesai me modem tote logika kati malakia paizei me to desktop(isws tipota drivers?) giati den nomizw oti to Cryptof200 exei tipota treles rythmiseis poy mporei na paizoun se ena pc kai oxi se allo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...