Προς το περιεχόμενο

Ποιο είναι το καλύτερο laptop μέχρι 1300euro?

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε μου εγω παιδευομαι με αυτη την απορια εδω και 2 μηνες...εψαξα τα παντα ματα παντα...η κορυφαια επιλογη σε μη dual core ειναι της

toshiba m-70 -131(1,86γηζ) και 191(2ghz) καμια σχεση ουτε με acer ουτε fuji(yiama)tsu...

σε αυτα τα λεφτα ειναι κορυφη τωρα οσο αφορα την αλλη διασταση του lap-top-ing core duo intel με 1300 τελικη πας κατευθειαν εκει που περιμενω να παω και γω

ibm-lenovo 3000 N100 [ * 15.4" TFT WSXGA+ τεχνολογίας VibrantView 1680 x 1050 pixel -512 MB - 80 GB, SATA- NVIDIA GeForce Go 7300 64mb(μεχρι 512 με turbocashe) # ntel Core T2300 1.66 GHz Dual Core 2MB Level 2 cache 667MHz Front Side Bus (FSB)

chipset ηχου SoundMAX Integrated High Definition Audio 7.1-10/100 Mbps Fast Ethernet LAN- Ασύρματο LAN Intel PRO/Wireless 3945 802.11 a/b/g-Ενσωματωμένο Bluetooth

4 x USB 2.0

firewire-1 x PCI/PCI Express-Συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων 4 σε 1 (SD/MMC/MS/XD)-Οθόνη τεχνολογίας VibrantView με ενσωματωμένη Web Camera-Διαστάσεις (mm): 38.6 x 360.1 x 266.7-Βάρος (kg): 2.87

OTI καλυτερο σε αυτα τα λεφτα με ποιοτητα κορυφαια πλαστικα μερη (Polycarbonic high press plastic-high qality ball bearing fans 2x)

αν και φαινεται λιγο χοντρουτσικο...η ποιοτητα του και η κατασκευαστικη μεθοδος αυτη που τα κανει λιγο χοντρα θα σε ανταμειψει με μακροζωια και δροσια!!!

και οσο αφορα τα περιφιμα 64 bit οπως ειδαμε την διαφορα εδω και 3 χρονια ετσι θα την δουμε για τα επομενα αλλα 3.. οποτε μονοδρος το lenovo..αν εχεις κατι καλυτερο ειμαι εδω...!!

Δημοσ.

sostos o fsbmaniac kai ego molis diabasa ton titlo tou topic afton eixa sto mialo mou na anafero opote me kalipse pliros .....kai idika se afta ta lefta exoume dio spoudaia xaraktiristika opos analisi 1680 kai IBM,gia na min po kai ksexoristi karta grafikon giati sinithos apo ti IBM se tetia timi blepoume shared,afta kai mono to kanoun pleon deleastiko.

Δημοσ.

πραγματικα ειναι δελεαστικο..οσο για την καρτα αν και κατα την γνωμη μου ο σκεπτομενος και εξυπνος χρηστης δεν θα παρει ενα λαπτοπ για να παιζει παιχνιδια σε μεγαλο κυνηγι fps κτλ το θεωρω απο βλακεια εωσ χαζομαρα.αποψη μου βεβαια. το lenovo ibm ειναι το καλυτερο λαπτοπ στο κοσμο σε τετοια τιμη και αποδοση χωρις υπερβολες και μιλαμε για σχεδιαση με στανταρ ibm - toshiba μιας και αυτες οι 2 εχουν ανταλαξει κατα καιρουσ τεχνικους... εμαθα οτι χρησιμοποιει motherboard της ibm..την οποια θα φοραει και η καινουρια σειρα της sony... οποτε αυτο λεει πολλα.με μια μνημη ακομα θα εισαι απαιχτος... εγω παντος απο αυριο θα παρω να ρωτησω διαθεσιμοτητα

Δημοσ.

Οντως φαινεται καλο, αν και θα μπορουσαν να ειχαν βαλει gbit ethernet, οσο για την αναβαθμισιμη καρτα γραφικων, δεν ειναι πλεονεκτημα εκτος εαν εχει καποιο standard προτυπο συνδεσης, και κυκλοφορουν upgrades, αλλα το σημαντικοτερο, ποιος τα αντιπροσωπευει εδω στην Ελλαδα, και τι ποιοτητας ειναι το service τους, υπαρχει κανεις με εμπειρια απο lenovo; γιατι ετσι οπως τα εχουν καταντησει οι "αντιπροσωποι" μαλλον αυτο ειναι το πιο σημαντικο οταν διαλεγεις laptop στην ελλαδα....

Δημοσ.

προσοχη μαλλον δεν ειναι αυτο.... εχει 3 ιδια μοντελα με διαφορεσ των 60-70 ευρω το μοντελο που λεω εγω κανει 1290-1294 ευρω... βασικα η καλυτερη επιλογη ειναι στα 1400 με 1,8 duo και 128Mb g force ενω καποια εχουν και αναγνωστη δακτυλικου αποτυποματος ενω καποια αλλα καμερα...

Δημοσ.
Το είδα στο Mediamarkt φυλλάδιο

http://www.mediamarkt.gr/catalog/marousi/index.php?view=jpeg_small/7

1199 Euro..

Εδω το εχει πιο φθηνο. 1145 ευρω

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=3220

Αν και πιστευω πως πιο πολυ συμφερει αυτο το configuration:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_196_197&products_id=3216

Γιατι εχει NVIDIA GeForce Go 7300 και Ανάλυση 1680 x 1050 pixel και τελικη 1294 ευρω.

Με 1300 δηλαδη παιρνει laptop με επεξεργαστη core duo' date=' δηλαδη δυπιρυνο![/b']

Δημοσ.
H Geforce 7300 turbocache με 128mB είναι καλύτερη από την X700 με 128 ή όχι?

H Geforce 7300 turbocache με 128mB εχει επιδοσεις παρομοιες με μια x600.

Δημοσ.

odos h 7300 einai xiroteri apo tin x700 kai plisiazei se epidoseis tin x600.

Oso afora to IBM lenovo n-100 bgenei se diafores ekdoseis analoga me tin timi.Ta xaraktiristika pou allazoun metaksi tous einai i sixnotita tou epeksergasti kai ta MB tis kartas grafikon.Sigoura simferoun ta 140 ebro parapano gia analisi apo 1280 se 1680 ,as min ksexname katarxas oti i othoni einai i mono pou den anabathmizete kai tha tin exeis gia pada.

Tora oso afora to service an einai na sizitame kai na exoume ambibolies kai gia tin IBM tote tha prepei na anisixoume gia oles tis alles eteries se megalitero bathmo ,pistebo na egina katanoitos.

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Πως θα σου φαινόταν η λύση σε HP. Και πιο συγκεκριμένα το Compaq ΝΧ8220 στα 2 GHZ με 1GHZ RAM ,DVDRW ,80GB Δισκο ,bluetooth/wlan/irlan και θεση για memory cards τυπου SD/SC.

Δημοσ.

1,66 centrino duo εχει καλυτερεσ επιδοσεις απο τον 2ghz και fsb στα 667... το διαβασα και σε review αλλα και στην πραξη με λαπτοπ acer sta 2ghz και σονυ στα 1,66 duo...με διαφορα το σονυ με λιγοτερη κιολας μνημη...

μια ερωτηση που εψαξα αλλα δεν βρηκα απαντηση.. dual core = 2 cores x1.66ghz =3.22ghz συνολικο ή 2 χ 0.83ghz =1,66 ?????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...