albi Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά Έχω ένα spedtouch 530 που τελευταία μου παρουσιάζει το εξής περίεργο. Χωρίς να υπάρχει διακοπεί ρεύματος, ή διακύμανση τάσης σβήνει και μετά ανάβει και συγχρονίζει από μόνο του. Και αυτό επαναλαμβάνετε αρκετές φορές. Καμιά ιδέα τι μπορεί να ευθύνεται για αυτό; Ευχαριστώ
Exiled2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μάλλον είναι στα τελευταία του. Έχεις δοκιμάσει άλλη τροφοδοσία?
Exiled2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Σίγουρα σβήνει το led του power ή μήπως σβήνει το led του dsl, link, status ή ότι άλλο έχει το speedtouch?
albi Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Σίγουρα σβήνει το led του power ή μήπως σβήνει το led του dsl, link, status ή ότι άλλο έχει το speedtouch? Σβήνουν όλα τα λαμπάκια, είναι σαν κάποιος να το έβγαλε από την πρίζα και να το ξανάβαλαν
geoastrix Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μαλλον φιλε μου κατι παίζει με το τροφοδοτικό...μπορεί να έχει κοπεί εσωτερικά το καλώδιο του στη πρόσφηση του βίσματος ή του τροφοδοτικού....επίσης μπορεί να επηρεάζεται απο το τροφοδοτικό ηλεκτρομαγνητικά αν βρίσκεται πάνω σε πολύμπριζο δίπλα σε κάποιο άλλο τροφοδοτικο ισχύος π.χ. εκτυπωτή σκάνερ κλπ αν όχι δές αν υπάρχει reset κουμπάκι (δε γνωρίζω) και επίσης αν αυτό είναι καθαρό απο σκόνες(η σκόνη απορροφά την υγρασία του δωμάτίου και δημιουργεί μεταγωγή ρεύματος) αν τίποτα απο όλα αυτά, κάνε ένα κόπο να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις προσεκτικά με σπρέυ καθαρισμού PCB.Αν τελικά αυτο επιμένει απλά .....πέτα το!
albi Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Μαλλον φιλε μου κατι παίζει με το τροφοδοτικό...μπορεί να έχει κοπεί εσωτερικά το καλώδιο του στη πρόσφηση του βίσματος ή του τροφοδοτικού....επίσης μπορεί να επηρεάζεται απο το τροφοδοτικό ηλεκτρομαγνητικά αν βρίσκεται πάνω σε πολύμπριζο δίπλα σε κάποιο άλλο τροφοδοτικο ισχύος π.χ. εκτυπωτή σκάνερ κλπ Ευχαριστώ φίλε μου. Θα δοκιμάσω όλα όσα μου είπες ξεκινώντας από τα τροφοδοτικά. Θα το απομονώσω διότι το έχω ανάμεσα σε άλλα 5 τροφοδοτικά
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 to basiko ine ena.ama einai mesa stin eggiisi vour piso na broun autin tin akri kai na sto allaxoun.ektos an kanei bithismata to reuma sto spiti sou opote an exeis ups rixto pano
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Eχμ..καλύτερα τυμβωρύχος παρά να ανοίξω ξεχωριστό topic. Έχω το 530v6, και ενώ έκανα κάποιες ρυθμίσεις,κάνει disconnect(κλασικά..)και από την ώρα που συνδέθηκε,αναβοσβήνει και το led του Ethernet. Τι σημαίνει αυτό;
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 καποιο Pc ειναι ανοιχτο και δημιουργει κινηση και ας μην εχεις ανοιχτο καποιον explorer.φισιολογικο ειναι.εκτος αν εννοεις οτι αναβει χωρις na εχει καλωδφιο πανω οποτε δενειναι νορμαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.