Cuore_Sportivo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Επαναφέρω το θέμα γιατί δεν αξίζει να ανοίξω νέο για την ίδια συζήτηση... Σκέφτομαι την αγορά μίας σχετικά φθηνής βάσης για έναν και μόνο λόγο, την ησυχία. Συγκεκριμένα, έχω ένα Turbo X Dominus, στο οποίο οι ανεμιστήρες του γυρίζουν συνεχώς, κάνοντας παράλληλα και αρκετό θόρυβο. Πρόβλημα όμως με τις θερμοκρασίες δεν νομίζω να έχω που να δικαιολογεί τη συνεχήλειτουργία των ανεμιστήρων, καθώς ο επεξεργαστής δουλεύει γύρω στους 35 βαθμούς και η κάρτα γραφικών στους 50 (idle πάντα, και balanced power plan, καθώς στο Power saver δεν αλλάζει κάτι). Οπότε σκεφτόμουν, όπως γράφω και πιο πάνω, την αγορά μίας βάσης με ανεμιστήρες, μπας και κατέβουν κι άλλο οι θερμοκρασίες και σταματήσουν επιτέλους οι ανεμιστήρες του laptop. Και κάπου εδώ θα κάνω τις ερωτήσεις μου... Πιστεύετε ότι με την αγορά της βάσης, θα πέσει όντως οι θερμοκρασία (και παράλληλα οι στροφές των ανεμιστήρων) ή θα φάω κανά άκυρο; Και δέυτερον, αν τελικά την αγοράσω, μάλλον βλέπω να παίρνω αυτή. Την έχει δοκιμάσει κανείς, η θα κάνουν πιο πολύ θόρυβο οι ανεμιστήρες αυτής απ'ότι κάνουν αυτοί του laptop;
Nik.K Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Γενικα να προτιμησεις βαση με 1 μεγαλο ανεμιστηρα και οχι μικρους.
jim123 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Για 17αρι wide screen ποια βαση προτεινετε? http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Enermax-Aeolous-Black-CPU-Cooler.htm Την έχω και ειναί πολυ καλη
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 κάνε κανένα undervolting εαν δεν εχεις κάνει.Πετυχαίνει εως και 10 βαθμούς χαμηλότερες θερμοκρασίες χωρίς κόπο.Ψάξε μέσα στο forum κάπου έχει σχετικό θέμα
bigN Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Hi, μπήκα και εγώ στο πειρασμό να πάρω μία βάση για laptop. Εχω έναν 15" hp, ο οποίος δεν ανεβάζει τις θερμοκρασίες αλλά επειδή τον έχω συνέχεια στα πόδια μου τελικά ζεσταίνεται..... είδα κάτι βάσεις της belkin τι άποψη έχετε γιαυτες? γύρω στα 50€.
akalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 εκανα μια βολτα στα ξενα forums και σχεδον ολοι προτεινουν zalman τα οποια δεν υπαρχουν Ελλαδα,τουλαχιστον σε γνωστα μαγαζια. επισης βλεπω την NotePal U2 που ειναι οικονομικη με 2 80νταρηδες αλλα φοβαμαι οτι θα κανουν θορυβο. την εχει καποιος να μας πει λεπτομερειες θελω μια γυρω στα 25€,τα παραπανω μου φαινονται πολλα επειδη δεν πολυασχολουμαι με παιχνιδια
UpToDate_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ρίχτε καμιά βάση για 15,4. Κάτω από 20αρικο αν γίνεται.
rafail1994 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ρίχτε καμιά βάση για 15,4. Κάτω από 20αρικο αν γίνεται. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-NotePal-U2-14-17-Black-R9-NBC-8PBK-GP.htm καλούτσικη είναι
rafail1994 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Υπάρχει καμιά βάση για 10άρι netbook? νομίζω ότι δεν υπάρχει για 10'' παίρνεις λίγο μεγαλύτερο 13''-14'' και το βάζεις επάνω
tarantules Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εγώ τέτοιες βάσεις τις θεωρώ πατάτα σκέτη.Καλύτερα κάνε στο netbook ένα undervolting και θα δεις διαφορές στις θερμοκρασίες
rafail1994 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εγώ τέτοιες βάσεις τις θεωρώ πατάτα σκέτη.Καλύτερα κάνε στο netbook ένα undervolting και θα δεις διαφορές στις θερμοκρασίες ναι όμως κάνουν δουλεία ένταξη δεν ρίχνουν και την θερμοκρασία 20C αλλά κάτι κάνουν
skiabox Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Και για αυτη εδω (http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/CoolerMaster-Notebook-Cooler-Ergostand-9-17-Black-w-4x-USB2-0-R9-NBS-4UAK.htm) εχω διαβασει καλα λογια σε ξενα forums. Επισης ειναι ιδανικη και για αυτους που χρησιμοποιουνε εξωτερικο πληκτρολογιο μα ανεβασμενη ψηλα την οθονη του laptop για αυξημενη εργονομια. ---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ---------- Δυστυχώς δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα και μαλιστα δεν την εχω βρει πουθενα αλλου εκτος του Πλαισιου.
geokat Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παιδιά ρίξτε μια ματιά www.laypad.gr είναι καινούργια προϊόντα αλουμινίου και για όλα τα laptop.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.