Προς το περιεχόμενο

Βαση με ανεμιστηρα για laptop.

Bakxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kάπου είχα διαβάσει παλιά ότι οι βάσεις με ανεμιστήρακι διευκολύνουν το να μαζέψουν πιο γρήγορα τα ανεμιστηράκια του πισι σκόνη....

Δημοσ.
Kάπου είχα διαβάσει παλιά ότι οι βάσεις με ανεμιστήρακι διευκολύνουν το να μαζέψουν πιο γρήγορα τα ανεμιστηράκια του πισι σκόνη....

Δεν καταλαβαινω τι λες:rolleyes:

Δημοσ.

Προσωπικα εχω Zalman και ειμαι ευχαριστημενος! Ειναι αθορυβη και την πηρα σε σχετικα καλη τιμη απο e-shop. Nα εχουμε παντα στο νου μας οτι ουσιαστικα δεν κανουν και τρελη δουλεια! Αλλα ειναι καλυτερα απο το τιποτα.

Δημοσ.
Προσωπικα εχω Zalman και ειμαι ευχαριστημενος! Ειναι αθορυβη και την πηρα σε σχετικα καλη τιμη απο e-shop. Nα εχουμε παντα στο νου μας οτι ουσιαστικα δεν κανουν και τρελη δουλεια! Αλλα ειναι καλυτερα απο το τιποτα.

Απο το τρελη δουλεια μεχρι το τιποτα εχει μεγαλη διαφορα!:-)

εγω Ειμαι υπερ της αποψης οτι κανει καλο, και δεν ειναι κοντα στο τιποτα...:P

• 4 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

50 ευρώ είναι πολλά για βάση...

Βασικά ήθελα να κατέβω από τα 30 ευρώ, στα 20 ευρώ.

Τι στο @ιάολο. Βάση παίρνουμε όχι τεχνολογία.

Οι του 20ευρου είναι άχρηστες;

Βασικά το toshiba καίει κέντρο και αριστερά κάτω περισσότερο...

Δημοσ.

Πριν μια ώρα πηρα από το πλαίσιο στο σύνταγμα την zalman την NC2000 για ένα TOSHIBA 15 ιντσών και για ένα Vaio που έχω.Ειδικά το TOSHIBA ανέβαζε μεγάλες θερμοκρασίες τοσο που στο τέλος κολάγανε τα Windows.Πρώτη παρατήρηση εντελώς αθόρυβο!Για αποτελέσματα θα σας πώ αύριο.

Δημοσ.

Κα-τα-πλη-κτι-κο.Σαν να άλλαξα λαπ τοπ .Δεν περίμενα τέτοια διαφορά.Ανοιχτο το λαπ τοπ από το μεσημέρι με 3-4 προγράμματα να δουλεύουν και μπήκα στα windows αλλάζοντας τα παράθυρα αστραπιαία που μεχρι τώρα επρεπε να το κλείσω για ένα 10λεπτο και μετά να δουλέψω.Χαλάλι το 50ρικο!!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...