Προς το περιεχόμενο

Βαση με ανεμιστηρα για laptop.

Bakxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε software που ελεγχει τις στροφες του ανεμιστηρα.

Δειτε και αυτο :

http://www.lian-li.com/Product/Accessories/Other_NoteBook_c_pad_17.htm

Φενεται ενδιαφερον.Παιρνει τον αερα απο τα πλαγια και τον φυσαει προς τα πανω.Το μονο που με προβληματιζει ειναι που συναντιωται με τον ανεμιστηρα του φορητου αν και δεν ξερω τι ροη κανει το ανεμιστηρακι του φορητου(απο κατω προς τα δεξια που εχει καποιες γριλιες η το αντιθετο?)

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ πάντως το καλοκαίρι αγόρασα αυτήν τη βάση και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είδα μεγάλη διαφορά στις θερμοκρασίες του φορητού αλλά και καλύτερη εργονομία (στήριγμα για τους καρπούς + οθόνη ανυψωμένη).

Τελικα φιλε την παρηγγειλα και εγω.Για να δουμε ποια version θα ειναι με 2 η με 3 ανεμιστηρες.

Δημοσ.

Με γειά και θα δεις ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Η 15άρα είναι με δύο ανεμιστήρες. Η 17άρα είναι με τρείς. Ελπίζω να μην έκανες λάθος παραγγελία...

Δημοσ.

Οχι την 17αρα πηρα με τους 3 ανεμιστηρες (αμα κοιταξεις στο site τους θα δεις οτι και καλα η version με τους 3 ανεμιστηρες ειναι για mac).Παρα πολυ ευχαριστημενος απο τις θερμοκρασιες - πεσανε πανω απο 10 βαθμους ,οποτε δε θα ξαναμπει μαλον σε λειτουργια το ανεμιστηρακι του laptop που εμπαινε οταν ενας απο τους 2 επεξεργαστες (core duo) επιανε τους 50 βαθμους κελσιου - το μονο μειονεκτημα που βρισκω ειναι οτι ενω μου ταιριαξε στο πλατος στο μηκος ειναι λιγο μικρο με αποτελεσμα τα πισω ποδαρακια να καθονται στον αερα το οποιο εχει επιπτωση κατα την πληκτρολογηση (κουνιεται η οθονη).Τεσπα μεχρι να βρω κατι πιο μεγαλο καλη λυση ειναι (απο οτι καταλαβα εμας με τα 17αρια δε μας υπολογιζουν καθολου.Τα περισσοτερα cooler base ειναι για 15αρια).

Δημοσ.

Απο οτι βλεπω στο site της lian li το δικο της notebook base cooler ειναι 380 mm πλατος αλλα στο μηκος (που με ενδιαφερει) ειναι πολυ πιο μεγαλο 360mm εναντι 300mm του coolermaster.Εσυ φιλε kpartsi 17αρι εχεις?Σου χωρεσε ολοκληρο η ειναι εξω η πανω πλευρα οπως εμενα?

Δημοσ.

17άρι έχω και όντως τα πίσω ποδαράκια είναι και σε εμένα στον αέρα και ακουμπάει το σασί στη βάση στην πίσω πλευρά (κατά μήκος της οθόνης). Αυτό δεν με ενοχλεί όμως καθώς το λαπτόπ μου (hp) είναι εντελώς επίπεδο από κάτω και δεν κουνιέται καθόλου. Δεν μου δίνει κανένα πρόβλημα αστάθειας. Και φαντάσου ότι πληκτρολογώ καμιά 10αριά ώρες την ημέρα και σώθηκα με αυτή την βάση, διότι μου δίνει πολύ καλό στήριγμα στο χέρι μεταξύ καρπού και αγκώνα!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα εκανα το εξης.

Πηγα στο Praktiker πηρα 3 κομματια ξυλο τα κολησα με ξυλοκολα και εβαλα και απο πανω αυτοκολητη τσοχα!

Ιδου και οι φωτογραφιες :

SP_A0020.jpg

SP_A0021.jpg

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τωρα τελευταια τα ανεμιστηρακια κανουν πολυ θορυβο.Δοκιμασα να αποκτησω προσβαση στο εσωτερικο τους βγαζοντας το αυτοκολητο και απο τις 2 πλευρες του ανεμιστηρα αλλα απο οτι φενεται δεν εβγενε το καπακι μετα.Καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...