Προς το περιεχόμενο

Βαση με ανεμιστηρα για laptop.

Bakxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω εχω μια βάση απο αλουμίνιο της Akasa. Την είχα αγοράσει πριν κανα μήνα απο το Eshop αλλά τώρα που κοίταξα δεν την έχει στον κατάλογο του. Αν πάρεις ενα τηλέφωνο θα μπορέσεις να μάθεις αν την ξαναφέρει.

Δημοσ.
Εγω εχω μια βάση απο αλουμίνιο της Akasa. Την είχα αγοράσει πριν κανα μήνα απο το Eshop αλλά τώρα που κοίταξα δεν την έχει στον κατάλογο του. Αν πάρεις ενα τηλέφωνο θα μπορέσεις να μάθεις αν την ξαναφέρει.

Επειδη ειμαι αγγλια δεν υπαρχει προβλημα μπορω να παρω οποια να ειναι. και επειδη τη συγκεκριμενη που αναφερεις την εχω βρει πεσ μου σε παρακαλω αν εισαι ικανοποιημενος (Επιπεδο θορυβου αν σου κατεβαζει αρκετα τη θερμοκρασια και τετοια.)

Ευχαριστω παιδια παντως για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Ενα μικρό φύσημα ακούγεται απο τους ανεμιστήρες της βάσης το οποιο προσωπικά δεν με ενοχλεί. Και αυτό σε κατάσταση απόλυτης ηρεμιας στον χώρο που το έχω χωρίς την παρεμβολή άλλων ήχων.

Οσον αφορά τις θερμοκρασίες εχω δεί μια μικρή διαφορα των 4-5 οC αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι οτι δεν ανοίγει το ανεμιστηράκι του λάπτοπ που το καταλαβαίνεις άνετα λόγω του θορύβου που κάνει. Καμια σχέση δηλαδή σε συγκριση με τον θορυβο που κάνουν τα ανεμιστηράκια της βάσης.

Δημοσ.
Καλο και προτοτυπο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και αθορυβο οπως δεν νομιζω να κατεβαζει τη θερμοκρασια κατα 20 βαθμους.

20 βαθμούς F, όχι C ;) Είναι εφικτό.

Δημοσ.
Ayth h bash poy soy prwtine to paidi parapanw,einai mia poly kalh lysh,alla gia des kai aythn edw thn bash ths thermaltake [url=http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/a2326/a2326.asp]http://www.thermaltake.com/product/Cooler/NBcooling/a2326/a2326.asp[/url'] to mon problhma,einai to oti den 3erw poy borei na thn brei kapoios sthn Ellada.:(

Auti einai entyposiaki kai mallon exei ta kalytera xaraktiristika.

Δημοσ.

Μακριά μακριά μακριά από τη βάση της Akasa.

Την πήρα από e-shop.

1) Δεν κάνει δουλειά ρίχνει μόλις 1-2 βαθμούς κελσίου θερμοκρασία

2) Κάνει θόρυβο

3) Όχι καλή ποιότητα κατασκευής. Βγάζοντας το καλώδιο Usb που δίνουν μαζί με τη βάση χάλασε ένα πλαστικό από την θύρα usb και όταν την πήγα πίσω στο e-shop μου είπαν ότι φταίω εγώ γιατί δεν έβγαλα σωστά το καλώδιο από τη θύρα usb!!!! (ήταν η τελευταία φορά που αγοράζω από E-Shop. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ)

Μακριά.

Δημοσ.

Kseri kaneis pou mporoume na broume tin basi tis Coolermaster Notepal 3F gia widescreen? ine apo Alouminio kai me 3 anemistires tin ixe sto PC-Store.gr alla exei eksantlithi, ine i monadiki pou kserw gia Widescreen notebooks.

details.asp?cat=22&subcat=58&item=642

filika

Antonis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...