Προς το περιεχόμενο

Μάτιασμα - Ζώδια

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1)Θυμάμαι μια φορα στο σχολειό, καθόμουν στο θρανίο και ένοιωθα κάποιος να με κοιτάζει. Γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω ένα συμμαθητή που είχε κολλημένο το βλέμμα του πάνω μου

2) μπαίνω σε μια καφετερια/bar/μαγαζί χώρο τέλος πάντων και χωρίς να ξέρω νομίζω ότι κάποιος είναι εδώ. Ασυναίσθητα κοιτάζω γύρω γύρω τον χώρο και μετά από λίγο διασταυρώνω το βλέμμα μου με κάποιου γνωστού.

3) είμαι στο λεωφορείο και κάποιος είναι απέξω. Τον κοιτάω επίμονα και εκείνος διαισθάνεται ότι τον κοιτάζω, και γυρίζει και με βλέπει... Γνωστός η μη.

Δεν σας έχουν συμβεί παρόμοια σκηνικά?

Στο focus είχα διαβάσει ότι ο εγκέφαλος κάθε ανθρώπου στέλνει κατά κωνική γωνια κάποιων μοιρών εγκεφαλικά κύματα ορισμένης συχνότητας σαν ένα "radar" ας πούμε σαρώνοντας τον χώρο υποσυνείδητα (ορθογραφικό) ομοίως με τα δελφίνια.

Σε άλλους ανθρώπους τα κύματα είναι πιο ισχυρά, σε άλλους λιγότερο... Έτσι εξηγείται ο περίεργος "δεσμός" μεταξύ διδυμων παιδιών.

Όταν δε, τα εγκεφαλικά κύματα έχουν κάποια διαφορα φάσης η συντονισμού ας πούμε, αλληλεπιδρούν, προκαλώντας πονοκέφαλο.

Και υπάρχουν αλλα πολλά σε αυτόν τον τομέα που δεν γνωρίζουμε. Πιστεύω πως το "μάτι" έχει κάποια σχέση με αυτό.

Τώρα τα ζώδια δεν μπορούν να γίνουν η βάση για να χαρακτηρίσουν την προσωπικότητα ενός ανθρώπου αλλα προς έκπληξη μου γνωρίζοντας ανθρώπους και διαβάζοντας γενικά χαρακτηριστικά, τους διασταυρώνω. Αυτό με έχει κάνει να πιστεύω σε κάποιο βαθμό....

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα ζώδια δεν τα πιστεύω. Τώρα για το μάτιασμα τι να πω...Αν και γενικά είμαι άτομο δίσπιστο πρέπει να παραδεχθώ ότι όποτε στην προσωπική μου ζωή σημείωσα επιτυχία-με την γενικότερη έννοια της λέξης, μετά απο λίγο καιρό κάτι...συνέβαινε και είτε έμεινα στάσιμος είτε ακολουθούσαν βήματα προς τα πίσω...και όλα αυτά συνέβαιναν όταν άκουγα επαίνους και θετικά σχόλια απο

τρίτους.

Ούτε πονοκεφάλους, ούτε αδυναμίες, ούτε κάτι παρόμοιο έχω υποστεί σε προσωπικό επίπεδο ως "σημάδια" του ματιάσματος, όπως αναφέρετε από άλλους και έτσι δεν μπορώ να τα καταθέσω σαν εμπειρία...

Δημοσ.

Τα ζώδια δεν τα πιστεύω. Τώρα για το μάτιασμα τι να πω...Αν και γενικά είμαι άτομο δίσπιστο πρέπει να παραδεχθώ ότι όποτε στην προσωπική μου ζωή σημείωσα επιτυχία-με την γενικότερη έννοια της λέξης, μετά απο λίγο καιρό κάτι...συνέβαινε και είτε έμεινα στάσιμος είτε ακολουθούσαν βήματα προς τα πίσω...και όλα αυτά συνέβαιναν όταν άκουγα επαίνους και θετικά σχόλια απο

τρίτους.

Ούτε πονοκεφάλους, ούτε αδυναμίες, ούτε κάτι παρόμοιο έχω υποστεί σε προσωπικό επίπεδο ως "σημάδια" του ματιάσματος, όπως αναφέρετε από άλλους και έτσι δεν μπορώ να τα καταθέσω σαν εμπειρία...

Δημοσ.

Πάντως σε όλα αυτά η τηλεόραση έχει βάλει το χεράκι της. Δεν υπάρχει εκπομπή που να μην λεει τα ζώδια- που να μην έχει ασχοληθεί με το παραφυσικό και μάλιστα με πειστικές αποδείξεις.

Λοιπόν στο βιβλίο που σας έγραψα και προηγουμένως, οι δύο επιστήμονες απέδειξαν με πιθανότητες το παρακάτω:

1. ο άνθρωπος κάνει το λεπτό x διαφορετικές σκέψεις (ακούσια).(το νούμερο ήταν μεγάλο άλλά δεν το θυμάμαι. Δηλαδή την ημέρα ψ σκέψεις

2. στα τόσα δισεκατομμύρια των ανθρώπων στη γή, γίνονται κάποια τρισεκατομμύρια σκέψεις την ημέρα.

3. επί το χρόνο ζωής ενός ανθρώπου = z. Το z είναι τόσο μεγάλο, που το απίθανο είναι να μην γνωρίσουμε έστω και κάποιον στη ζωή μας που να μην έχει σκεφτεί κάτι και να μην έχει γίνει το ίδιο δευτερόλεπτο. Μάλιστα συμπεραίνοντας κατέληξαν ότι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος το Λοττο είναι πολύ λιγότερες. Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν. Μήπως έχουν τους πλανήτες συμμάχους ή απλή τύχη;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δημοσ.

πάντως και κάποιος να πιστεύει στα ζώδια δε νομίζω απλά να κάθεται

να ακούει τη κάθε τσουράπω .δηλ. τι νομίζει ότι είναι αρχιμάγισσα?

άσε μας κυρά μου!

Δημοσ.

Στο μάτι πιστεύω πάρα πολύ. Άλλοι μπορεί να το θεωρούν και κουταμάρα..

Όσο για τα ζώδια, πολλές φορές τα βλέπω απλά και μόνο για να δω αν τύχει να λέει κάτι που θα μπορούσε να με αντιπροσωπεύει την συγκεκριμένη ώρα...

Δημοσ.

Οι προβλέψεις των ζωδίων βασίζονται πάνω στις συνήθειες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Πάνω στ οτι το απασχολεί και στις επιδιώξεις του. Πάνω-κάτω ολα τα ζώδια το ίδιο θέλουν, αλλά καθένα το εκφράζει με διαφορετικό τρόπο. Το να κάτσεις να τα πάρεις στα σοβαρά δεν είναι κάτι που προτείνεται.

Τα ζώδια είναι κατηγορίες ανθρώπων τα οποία σε συνδιασμό με ωροσκόπους βγάζουν ενα πολύ ακριβές προφίλ του κάθε ατόμου. Αποκαλύπτουν το τρόπο που σκέφτεται, τις προτιμήσεις του, τις κλίσεις του κλπ. Όταν δε ασχοληθεί κάποιος και με τις γενέθλιες αναλύσεις, τότε τραβάει τα μαλλιά του. Τους δίνει όλους στεγνά και αναφέρει λεπτομέρειες πολύ συγκεκριμένες για τον κάθε χαρακτήρα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να υπολογίσεις την επόμενη κίνηση κάποιου και να σου δείξει το μοτίβο συμπεριφοράς του. In this aspect, συνδιασμένο με διαίσθηση και παρατηρητικότητα, νομίζω είναι είναι πολύ ενδιαφέρον. Δε θα έπρεπε βέβαια να δίνουμε υπερβολική προσοχή όμως σε αυτά μάλλον.. απλά να τα έχουνε υπ'όψην μόνο για να υπολογίζουμε πως υπάρχουν διαφορετικοί τύπο ανθρώπων με ανάγκες ίσως διαφορετικές απο τις δικές μας. Διαφορετικοί τρόποι προσέγγισης.

Για το Μάτι δεν εχω σχηματίσει ακόμα άποψη. Τυχαίνουν μέρες που σκοντάφτω συνεχώς, πέφτω σε τοίχους, δε πάει τίποτα καλά, αλλά αυτό εξαρτάται και απο το οτι μπορεί να αυθυποβάλλω τον εαυτό μου και να προκαλούνται αυτά. Το οτι το αναγνωρίζει η εκκλησία δε ξέρω αν μας λέει κάτι, και άλλα πράγματα σχετίζονται με την εκκλησία χωρίς να ισχύουν απαραίτητα. Γενικότερα, το μάτι ίσως είναι η κλίση του ανθρώπου να ρίχνει αλλού το φταίξιμο για κάτι. Δε θα πείς , είμαι ζωντόβολο που πάω και σκοντάφτω γιατί ονειρεύομαι ενω περπατάω, αλλά πως με ζήλεψαν οι άλλοι και θέλουν το κακό μου κλπ..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

στα ζώδια δεν πιστευω... αλλα σιγουρα το φεγγαρι και αλλα ουρανια σώματα επηρεαζουν κατα καποιο τροπο τη ζωη στη γη. Βεβαια δεν εχω κάτσει να το ψάξω αλλα τοσοι αρχαιοι πολιτισμοι που ασχολούνταν κατι θα ηξεραν παραπανω

για το ματι εχω να πω οτι μαλλον ειμαστε υπερβολικοι αλλα και εδω κάποια βαση πρεπει να εχει αυτη η λαικη "πιστη"

καποια συνδεση υπαρχει σίγουρα με τα ματια πάντως,

οταν επαιζα κρυφτο μικρος θυμαμαι τις περισσοτερεσ φορές που με εβρισκε καποιος ηταν οταν τον κοιτουσα... εγινα ο καλυτερος στο κρυφτο οταν εκλεινα τα ματια ή γυρνουσα πλάτη σε αυτον που τα φύλαγε :P

για την γρουσουζια απλα θυμηθηκα ενα προσφατο περιστατικο

τα χριστουγεννα στις διακοπες μεναμε σε ενα διαμερισμα εγω ενας φιλος και οι 2 αδερφες του

παιζαμε σε ενα λαπτοπ φλιπερακι.. το ειχαμε καψει πριν τις εξοδους

τεσπα οποτε εμπενα στο δωματιο και επαιζε καποιος αμεσως εχανε μπαλα! απιστευτο πραγματικα.. καθε φορα ομως! :devil:

Δημοσ.

που το ξεθαψες?

κι εγω πιστευω πολυ στα ζωδια

ειδικα οταν περναει ο Αρης (που ειναι ο γνωστος θεος του πολεμου) αμεσως τσακωνομαι

μια φορα ειχα βρισει εναν που περασε με κοκκινο

επισης ο Ερμης που ειναι και συμβολο των ΕΛΤΑ μολις ειναι αναδρομος μετα μου ερχεται ο λογαριασμος του ΟΤΕ φουσκωμενος

καλα για το ματι δεν το συζηταμε

μολις με δει καποια με πρασινο ματι αμεσως χασμουριεμαι

αλλα ενταξει παιρνω τηλ μια γιαγια μου στην Αυστραλια και με ξεματιαζει αμεσως

τωρα που εχουμε και dsl μου ανεβαζει το ξεματισμα στο rapidshare

Δημοσ.
Ρε παιδιά έλεος!Είμαι σε μια παρέα και με ρωτά μια κοπέλα,που μόλις είχα γνωρίσει , τι ζώδιο είμαι - μιας και λέγαμε γενικώς για αυτά...Της λέω: Είμαι ιχθύς με ωροσκόπο Σκορπιό..

Οπα αδερφεεεεεεεεεεε !!!! Το ίδιο είμαι και εγώ....:shifty::shifty::shifty::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπον , να πω και εγώ αυτα που γνωρίζω βιωματικά αλλά και γνωσιακά πάνω στα δύο θέματα

ΖΩΔΙΑ

Κάνω παράθεση απο ένα σάιτ το οποίο απέχει παρασάγκας απο Λίτσες Πατέρες , και το διευθύνουνε σοβαροί ερευνητές αστρολογίας :

Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο Άρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει…».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

heliofoto.gr

Με λίγα λόγια , μπορεί οι Ιχθείς να έχουνε κάποια κοινά χαρακτηριστικά , αλλά ο κάθε Ιχθύς , είναι ομολογουμένως διαφορετικός ....Το αν πιστεύω στα "ζώδια" : Η απάντηση είναι ότι , πιστεύω ότι κατα κάποιο τρόπο , υπάρχει μια συχρονικότητα στο Συμπαν , οπότε αυτή , είτε έχει θετική είτε αρνητική επιρροή , επηρεάζει μια συγκεκριμένη γκάμα ανθρώπων , συμφωνα με το προσωπικό τους ωροσκόπιο....

Ο Σοφός όμως κυβερνάει τα άστρα του !!!

ΜΑΤΙΑΣΜΑ

Στο χωριό της μητέρας μου , Ανάσταση...πάμε στην εκλησία μέσα στην χαρά , ντυμένοι με τα Dolce Gabbana μας και τα συναφή...με το που σκάμε στην Εκκλησία , αμέσως , και εγώ και η αερφή μου , νιώθουμε άσχημα και άβολα....σαν να μας κοιτάνε πολύ περίεργα πολλοί ... γυρνώντας σπίτι , άρχισα να τσακώνομε πολύ άσχημα με την αδερφή , και να βρίζουμε ο ένας τον άλλον χωρίς λόγο. Αφού μας ξεμάτιασε η γιαγιά μου , μετά και η δύο βάλαμε τα κλάματα , πάλι χωρίς λόγο....και κάναμε εμετούς. Για τέτοιο μάτι μιλάμε....Είμασταν και πιτσιρίκια σχετικά τότε....

Για άλλη μια φορά όμως , τονίζω , ότι τον σοφό και δυνατό άνθρωπο , τον επηρεάζουνε μεν και τα δύο , αλλά , δεν φοβάται να βγει απο το σπίτι του , για να μην τον ματιάσουνε , ή επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Και επειδή τα πάντα είναι ενέργεια σε αυτό το σύμπαν , πιστεύω ότι πολύ μπορούνε να σου πετάξουνε αρνητική ενέργεια μέσω της κακόβουλης σκέψης , ή όντως , όταν έχει πχ Πανσέληνο , να μας επηρεάσει έιτε θετικά , είτε αρνητικά ( πόσα τραγούδια σκεφτείτε....)

Αυτό όμως , μέσω της προσωπικότητας μας και της δύναμής μας , τα ξεπερνάμε...Όσο πιο δυνατή προσωπικότητα , τόσο λιγότερο σε επηρεάζουνε....

Δημοσ.

Τα ζώδια μετά το σέξ

image006.jpgΩραία, πάμε πάλι από την αρχή.

image008.jpg Καλό ήτανε. Να κοιμηθούμε τώρα ή να φάμε;

image010.jpg Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ;

image012.jpgΠότε παντρευόμαστε;

image016.jpgΚαλά ε; Δεν παίζομαι

image018.jpgΠρέπει να πλύνω τα σεντόνια.

image020.jpgΜου άρεσε, αν σου άρεσε.

image024.jpg Έχω την αίσθηση πως πρέπει να σε "λύσω".

image026.jpgΜη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ!!

image028.jpg Α! Έχεις και πιστωτικές;

image032.jpgΤώρα ας το δοκιμάσουμε και χωρίς τα ρούχα μας!

image034.jpgΠως είπαμε πως σε λένε;

Ξεμάτιασμα

Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Το ξεμάτιασμα αποτελεί επιστημονικώς τεκμηριωμένην θεραπείαν δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Ανεκαλύφθη υπό του αρχαίου Ελληνορθοδόξου δόκτορος Ιωάννου Δεππ ή «Ψαλιδόχειρος» το έτος 2349 Π.Σ.Φ.Γ. (προ σκληρύνσεως φλοιού Γης). Χρησιμοποιείται κατά κόρον εναντίον των ημικρανιών, της ποδάγρας, της ταινίας, της σαπουνόπερας, της αγαμίας, της πολυγαμίας, της αντε-και-γαμίας, της αποτυχίας σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, των τσουνάμι, της τριχόπτωσης, καθώς και άλλων δεινών.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το μάτιασμα είναι σίγουρο πως υπάρχει, αφού οι μαρτυρίες, ακόμα και δύσπιστων, είναι πολλές. Πρέπει να έχει άμεση σχέση με αυθυποβολή, τηλεπάθεια και φυσικά το πόσο είναι κάποιος δεκτικός. Κάποια φυσική εξήγηση υπάρχει πίσω από αυτό.

Όσον αφορά τα ζώδια, δεν πιστεύω προσωπικά με τη μορφή που παρουσιάζονται, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι οι θέσεις των άστρων, δηλαδή η ολική βαρυτική (και όχι μόνο) συμπαντική αλληλεπίδραση σίγουρα πρέπει να έχει κάποια επίδραση στη βιολογία του πλανήτη.

Δημοσ.

παιδια την βασκανία την αποδεχεται και η εκκλησια οσο για το ματιασμα δεν ειναι κατι απολυτο οτι σε βλεπει ο αλλος και σε ματιαζει μην τρελαθουμε τελειως.πολυ απλα το ματιασμα ειναι η αρνητικη ενεργεια που σου μεταφερει ο αλλος που λεει η σχολιαζει εσενα και οτι περιβαλετε γυρω απο εσενα με σκοπο τον φθονο και την μιζερια.αυτες οι δυο αρνητικες δυναμεις σε κανουν να νοιωθεις ασχημα με σκοπο να διεγειρονται τα εγκεφαλικα σου κυτταρα και να ποναει το κεφαλι σου η να νοιωθεις ασχημα η ακομα και να λιποθυμησεις.απο προσωπικη εμπειρια εχω δει ανθρωπο να καταριετε αλλον και αυτος ο αλλος σωθηκε αφου τον διαβασανε οι παπαδες μιλαμε παιδια τρελαθηκα.το συμβολο της πιστης μας και μιλαω για οσους πιστευουν στο θεο στο χριστο και στο αγιο πνευμα ειναι εκεινο που μας βλεπει και ειμαστε σωστοι απεναντι του ουτε ματια μας πιανει ουτε κακολογα.ετσι λεω εγω και το πιστευω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...