Προς το περιεχόμενο

Μάτιασμα - Ζώδια

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή πολλοί μπερδεύουν τις έννοιες, καλύτερα να τα ξεκαθαρίσω:

Γκαντεμιά: Να προκαλείς ατυχία στον εαυτό σου.

Γρουσουζιά: Να προκαλείς ατυχία στους άλλους.

Όσον αφορά το topic, δεν πιστεύω σε κανένα είδος δεισιδαιμονίας, προκατάληψης ή όπως θέλετε πείτε το.

Το πιο αστείο για μένα είναι να βλέπω ανθρώπους που στη ζωή τους (ή στο επάγγελμά τους αν θέλετε) είναι ορθολογιστές, να πιστεύουν σε ανώτερα όντα που κυβερνούν τον κόσμο, στην επιρροή της κίνησης των πλανητών πάνω στη καθημερινότητά τους (αν είναι δυνατόν, ο ανάδρομος Ερμής φταίει που εγώ έχασα τη δουλειά μου ή κέρδισα το λαχείο ή ... ή ... ή ... ), και το καλύτερο στο κακό μάτι.

Το μάτι ειδικά το θεωρώ το απαύγασμα της ανθρώπινης βλακείας. Δε φταίει πχ. ο θόρυβος που με πονάει το κεφάλι μου, αλλά ο τάδε που με σταβοκοίταξε!!! Θα πίστευε κανείς ότι στην εποχή της Πληροφορίας οι άνθρωποι θα είχαν πετάξει από πάνω τους αυτά τα μεσαιωνικά κατάλοιπα της μαύρης μαγείας, αλλά φεύ, ο κόσμος οδεύει από το κακό στο χειρότερο...

Δημοσ.

Οχι! Ειναι σαν την γυαλα του ενυδρειου(σορρυ- αυτα ειναι τα αποτελεσματα του να πρεπει να γραψεις 70 σελιδες πτυχιακη στο word γρηγορα) μονο που εχει πριονιδι και ενα δεντρακι και στην οροφη μια λαμπα ειδικη για να εχει την θερμοκρασια που χρειαζεται ενα ιγκουανα.

Δημοσ.
Ακουστε περιστατικο της κοπελιας αυτης:

Ειχε ενα παληκαρι ενα ιγκουανα. Το εχει βγαλει απο την γυαλα και ειναι και η κοπελια αυτη στο σπιτι. Του λεει να το χαηδεψω λιγο' date=' αλλα αυτο τρομαξει και κουνισε επιθετικα την ουρα. Οποτε αυτη του λεει: "Παρε την μαλακια σου απο εδω". Εχω αναφερει οτι αν πει κακο λογο αυτη πακετο μετα.

Παει το παιδι το βαζει στην γυαλα και παει στην κουζινα να παρει λιγο νερο για να κατσει στο pc. Εκανε 10 sec. Οταν γυρισε απο την λαμπα ειχε παρει φωτια το πριονιδι και το ιγκουανα ειχε κολλησει στο τζαμι, φρικαρισμενο, με βλεμμα μες την απογνωση. Ευτυχως δεν επαθε τιποτα γιατι το προλαβαν.[/quote']

ε δεν βαζουνε πες του του φιλου σου πριονιδι οταν υπαρχουν θερμαντικες πλακες και λαμπες. βαζουνε κομματια ξυλου repti bark και ειδικο χωμα και το βρεχουνε και συχνα για να εχει υγρασια. θα το καψει το ζωο. αν θελεις κανενα hint για την διαβιωση του πες το. θελει μεγαλη φροντιδα αν θελει να του ζησει και πολλων ειδων βιταμινες και μια ειδικη λαμπα.

Δημοσ.

Λοιπόν τα παρακάτω περιστατικά είναι 100% αληθινά.

Συνεχίζω μετά από αυτά να μήν πιστεύω στο μάτι....

Έχω μια φίλη μου, ας την ονομάσουμε Μαριάννα.

Η Μαριάννα έχει να κάνει με κακοτυχίες που σχετίζονται γύρω από αυτοκίνητα.

1. Ο γκόμενός της το 2001 πήρε ένα clio. Την αφήνει στο σπίτι και αυτή του λέει: πρόσεχε τώρα που θα γυρνάς σπίτι να μη σε γράψουν. Καθώς γυρνούσε το παιδί στο σπίτι τον γράψαν. (Για ζώνη νομίζω)

2. Το ίδιο πήγε εκδρομή σε κάτι χωριουδάκια στα Ιωάννινα. Μαριάννα: Πώς θα την ανεβούμε αυτή την ανηφόρα τώρα; και το clio έμεινε εκεί.

3. Φίλος από την Ξάνθη πήρε μέρος σε μια θεατρική παράσταση του πανεπιστημιου. Μαριάννα: Δώσε μου να διαβάσω το σενάριο! - Όχι δε στο δίνω. - Μα δώστο μου! - Όχι δε στο δίνω. - Ε να μην παίξεις ποτέ ρε π..στη!

Καθώς έβγαινε το παιδί από μια καφετέρια με το punto του, έρχεται μια mercedes και τον χτυπάει. Σπάει το πόδι του και δεν παίζει.

4. Ξεκινάμε παρεούλα από τα Ιωάννινα για μια εκδρομούλα στη Βέροια. σε 3 ημέρες έπαθα 2 λάστιχα.

5. Μόλις είχα αγοράσει ένα opel corsa το 2002. Πήρα την παρέα μου μια βολτίτσα. Στο δρόμο χτυπάει το κινητό μου και ένα φιλαράκι μας καλείστο σπίτι του για καφέ-παγωτό. είχαμε φτάσει σχεδόν κάτω από το σπίτι του, οπου η Μαριάννα εξέφρασε την επιθυμια για προφιτερόλ. Της εξήγησα πως θα πηγαίναμε μετά το παγωτό, αφού το φιλαράκι μας περίμενε. Η Μαριάννα νευρίασε, και εκεί μέσα στο κέντρο πατάω ένα τσιμεντόκαρφο και μένω μέσα στο δρόμο. Εκείνη την ώρα θυμήθηκα το παιδί από το συμβάν 1. Η Μαριάννα αρχίζει να τον σχολιάζει. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου λέει: Είμαι λίγο έξω από την Αθήνα και μόλις έπαθα λάστιχο.

6. Η Μαριάννα έμενε σε ένα στενό δρομάκι στο οποίο δεξιά και αριστερά πάρκαραν αυτοκίνητα. Βλέπει έναν καθρέφτη και λέει: εκείνος ο συγκεκριμμένος καθρέφτης δεν μου κάθετε καλα... Περνάει μετά απο 5 δευτερόλεπτα ένα αμάξι και τον "ξύνει" ελάχιστα. Στο καπάκι περνάει ένα φορτηγο και τον ξηλώνει.

Αν οι γνωστοί μου στο forum διαβάσουν το post θα σας επιβεβαιώσουν οτι όλα έιναι 100% αληθινά, και μπορεί στο μέλλον να συμπληρώσω κι άλλα που ξέχασα, ή άλλα καινούρια. (αυτά που είχαν μικρότερη ή αμφιλεγόμενη σημασία δεν τα ανέφερα καθόλου. Όπως πχ εξελίξεις ευχών τύπου "καλό ταξίδι" που κατέληξαν σε χιονοθύελλες σε συνδιασμό με λάστιχο και κόψιμο αλυσίδας)

Δημοσ.
ε δεν βαζουνε πες του του φιλου σου πριονιδι οταν υπαρχουν θερμαντικες πλακες και λαμπες. βαζουνε κομματια ξυλου repti bark και ειδικο χωμα και το βρεχουνε και συχνα για να εχει υγρασια. θα το καψει το ζωο. αν θελεις κανενα hint για την διαβιωση του πες το. θελει μεγαλη φροντιδα αν θελει να του ζησει και πολλων ειδων βιταμινες και μια ειδικη λαμπα.

Δεν το ηξερα θα του το πω... Ευχαριστω σημαντικη λεπτομερια που δεν την ειπαν στο petshop.

Δημοσ.

Physics_Rulez μου φαίνεται η φίλη σου είναι η χαρά της αρνητικής ενέργειας! Η προσωποποίηση της γρουσουζιάς! Μήπως είναι Σαββατογεννημένη; Φημολογείτε ότι οι σαββατογεννημένοι ότι εύχονται γίνεται! :neutral:

Δημοσ.
Δεν το ηξερα θα του το πω... Ευχαριστω σημαντικη λεπτομερια που δεν την ειπαν στο petshop.

λοιπον σου γραφω τα πιο σημαντικα που χρειαζετε το ζωο. 1 βιταμινη δελτα3 σε υγρη μορφη οπωσδηποτε αλλιως θα μεινει παραλυτο. δευτερον ασβεστιο παλι σε υγρη μορφη για τα κοκαλα του. τριτον λαμπα υπεριωδους ακτινοβολιας. αυτα ειναι απολυτως απαραιτητα αν δεν θελει να του πεθανει η να του μεινει παραλυτο .και να του παρει ενα κλουβι ανοιχτο και να το αφηνει στον ηλιο για 35 40 λεπτα αν μπορει καθε μερα. κανει πολυ καλο στην υγεια του και στην ψυχολογια του. το ιγκουανα δεν ειναι παιξε γελασε ειναι πολυ περιεργο και ευαισθητο ζωο. αυτα που σου ειπα μπορει να τα βρει σε ενα μεγαλο πετ σοπ. και να το βρεχει μια δυο φορες τωρα που πιανει η ζεστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...