Προς το περιεχόμενο

Μάτιασμα - Ζώδια

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογια αστρολογου γνωστου( μου διαφευγει το ονομα αυτη την στιγμη)

Δεν πιστευουμε οτι οι πλανητες εχουν την δυναμη να καθοριζουν το μελλον, απλα μετα απο αιωνες παρατηρησαμε οτι η ιστορια κανει κυκλους. Αυτοι οι κυκλοι ειναι μεγαλοι και δεν μετριουνται με χρονια. Μπορουν ομως να μετρηθουν με τις κινησεις των πλανητων. Οταν λεμε κατι σχετικο με τον πλανητη και το ζωδιο που βρισκεται εννοουμε οτι στον κυκλο τον γεγονοτων ειμαστε σε αυτη την φαση.

Σχετικα με τα προσωπικα ζωδια εγω θα πω κατι για την υπερασπιση τους.

Εγω ειμαι λεων, γεννηθει Αυγουστο. Υποτιθεται οτι θεωρω τον εαυτο μου αρχηγο. Λοιπον γεννηθηκα τον μηνα που ολοι παιρνουν αδειες για το καλοκαιρι και δεν εχουν δουλειες να κανουν αρα ολοι εμενα ειχαν για να ασχολουνται. Μια φιλη μου που ειναι παρθενος γεννηθηκε τον Σεπτεμβρη οπου ο κοσμος γυριζει βαριεστημενα στην καθημερινοτητα. Πως να μην εισαι ανασφαλης.

Δηλαδη πιστευω οχι οτι παιζει ρολο το ζωδιο αλλα οι πρωτες σου εμπειριες σε μια περιοδο στης ζωης σου που εισαι σφουγγαρι ( απορροφας τα παντα γυρω σου).

Οσο για το ματι πιστευω συγκρατημενα. Κατι φορες μπορει απλα να ειχες πονοκεφαλο..

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν δεν πιστευτε στην αρνητικη ενεργεια τοτε δεν εχετε γνωρισει εναν φιλο μου. εχει πει σε πεντε ατομα συμπεριλαμβανομενου και εμενα να σου καει pc ρε πουστη και μας εχει καει και στους πεντε την αλλη μερα η μητρικη. ειπατε τιποτα? εγω απο την αλλη εχω προαισθημα. πολυ δυνατο. καποιες ενεργειες θετικες η αρνητικες νομιζω ολοι τις εχουμε και ας μην ειναι ευκολη η λογικη εξηγηση τους.

Δημοσ.

devil_will_cry ειχα γνωρισει μια κοπελα που καθε φορα που ελεγε κακη κουβεντα για καποιον η καποιο μερος το μερος επιανε φωτια μεσα σε διαστημα 1 μηνα.

Δημοσ.

βασικα εγω εχω το αλλο .πριν γινει κατι κακο αρχιζω και ανχονομαι .το νοιωθω ρε παιδι μου χωρις να ξερω τι θα γινει. και τελικα γινετε παντα κατι. αυτο το παιδι που σας λεω ειναι καταστροφη οχι μαλακιες. εχει καψει κοσμο και κοσμο και αυτο που λεω ειναι απλα ενα παραδειγμα εχουν γινει πολυ χειροτερα.

Δημοσ.

Τι μου θυμίσατε τώρα! :lol:

Ο αδερφός μου με έναν κολλητό μας έπαιζαν manager στο playstation ή ποδόσφαιρο κι όποτε τύχαινε να τους πετυχαίνω να'ναι κολλημένοι με τις ώρες και τους ρωτούσα πόσοι ώρα έπαιζαν, τότε το ριμάδι το μηχάνημα κολλούσε! Φανταστείτε να'χεις περάσει ολόκληρες σεζόν στα παιχνίδια αυτά -οι περισσότεροι γνωρίζεται- και ξαφνικά να γίνεται το πατατράκ!

Όποτε με έβλεπαν άρχιζαν να σταυροκοπιούνται! :lol: Μετά το άλλαξα κι εγώ το ρεπερτόριο και τους ρωτούσα αν φρόντισαν να κάνουν save στο παιχνίδι! Ε! Τι το'λεγα και ξανά-μανά κολλούσε το μηχάνημα! Τι 'γκαντέμω' με ανέβαζαν, τι 'γρουσούζα' με κατέβαζαν! Αυτό όμως τους οργάνωσε καλύτερα!

Πάντως αυτού του είδους οι συμπτώσεις προκαλούν γέλιο! :lol:

Δημοσ.

Δεν μπορεις να φανταστεις τι ΚΑΝΤΗΛΙΑ εχει φαει η μανα μου λογω μανατζερ.Με κανει να πιστευω στην γρουσουζια...Δηλαδη με το που μπαινει στο δωματιο,τσουπ το αρπαζω...και μπορει να εχω ριξει 4 ξερω γω αλλα με το που πατησει το ποδι της τσουπ,4-1

Δημοσ.

Xα Χα Χα Χα :lol: Οπότε δεν είμαι η μοναδική 'γρουσούζα'! :lol:

Πάντως άλλο το ένα γκολ κι άλλο να χάνεις ολόκληρη σεζόν... Εκεί να δούμε πως θα αντιδρούσες! :shock:

Δημοσ.

Ακουστε περιστατικο της κοπελιας αυτης:

Ειχε ενα παληκαρι ενα ιγκουανα. Το εχει βγαλει απο την γυαλα και ειναι και η κοπελια αυτη στο σπιτι. Του λεει να το χαηδεψω λιγο, αλλα αυτο τρομαξει και κουνισε επιθετικα την ουρα. Οποτε αυτη του λεει: "Παρε την μαλακια σου απο εδω". Εχω αναφερει οτι αν πει κακο λογο αυτη πακετο μετα.

Παει το παιδι το βαζει στην γυαλα και παει στην κουζινα να παρει λιγο νερο για να κατσει στο pc. Εκανε 10 sec. Οταν γυρισε απο την λαμπα ειχε παρει φωτια το πριονιδι και το ιγκουανα ειχε κολλησει στο τζαμι, φρικαρισμενο, με βλεμμα μες την απογνωση. Ευτυχως δεν επαθε τιποτα γιατι το προλαβαν.

Δημοσ.

φυσικά και πιστεύω στην επιρροή τον πλανητών επάνω ανθρώπους, εδώ το νερό και τα ζώα επηρεάζονται και εμείς θα μείνουμε απέξω; είναι φυσικό φαινόμενο και όχι δεισιδαιμονία

δεν πιστεύω βέβαια στις προβλέψεις των αστρολόγων και των περιοδικών. Αυτά πιο πολύ για να κοινωνικοποιούμαστε παίζουν ρόλο (αχ είσαι και εσυ Λέων? κλπ) Το να δέσεις τις πλανητικές πορείες με συμπεριφορές και να βγάλεις συμπεράσματα είναι πολύ πακέτο. Κάποια γενικότερα patterns που πηγάζουν από παρατήρηση ίσως είναι πιο ασφαλή αλλά πως θα ξέρεις ποιον να πιστέψεις?

Το μάτι επίσης δεν έχω λόγο να μην το πιστεύω καθώς δεν θεωρώ αδύνατο να επηρεάσεις κάποιον άλλο από απόσταση. Δε ξέρουμε (ακόμα) πως δουλεύει το ανθρώπινο σώμα και πως αντιδρά στις διάφορες ενέργειες-δονήσεις που λαμβάνει. Μια μικρή τροποποίηση των παραμέτρων μπορεί να επιφέρει θεαματικές αλλαγές στο σύστημα μας κατά τη θεωρία του χάους η οποία θεωρώ πως διέπει τον κόσμο μας. Βέβαια αυτοί που δεν ʽπιστεύουνʼ στο μάτι μπορεί να αποδειχθούν πιο ανθεκτικοί καθότι απλά αγνοούν την ʽεπίθεσηʼ εν αντιθέσει με τους ʽπιστούςʼ οι οποίοι είναι και πιο ευάλωτοι.

Αυτές είναι οι απόψεις μου, ελπίζω να μη κούρασα.

Ps. επίσης είμαι υδροχόος και φίδι φωτιά στο κινέζικο (καυτό αγόρι), αν είσαι ζυγίνα ή τοξότρια στείλε πη-εμ που λέει και ο λούσι :D :D :D )

Δημοσ.

Υπηρχε καποτε ενας ονοματι Κατσ...

Το ατομο ηταν η αποθεωση της γκαντεμιας. Σε μια ηλιολουστη μερα τον ειδα με ομπρελλα και αρχισα να του τη λεω μεσα μου. Σε ενα τεταρτο εβρεχε και σε μιση ωρα πλημμυρισαν τα παντα. Σε οσους εχει ευχηθει καλο ταξιδι, ή τρακαραν ή δεν το καναν το ταξιδι. Ευχηθηκε καλη επιτυχια σε καποιον και το παιδι εσπασε το ποδι του πριν τις εξετασεις.

Φτασαμε να λεμε Κατσ... σε οποιον θελαμε να του παει στραβα κατι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...