Xvipes Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αλλά εγώ από τότε που είδα την παρακάτω αφίσα βρήκα την υγειά μου…(Flitzani reading also LOL…) :-D omfg lol μετά από αυτό η Λουκά δεν πιάνει μια
HaTHoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εγώ δεν πιστεύω στο μάτι, το θεωρώ δικαιολογία για να μην πας στη δουλειά ή να μη βγεις για καφέ Θέμα ψυχολογίας και δύναμη της υποβολής είναι πιστεύω. Όσον αφορά τα ζώδια, ναι πιστεύω στα ζώδια ακράδαντα, ΑΛΛΑ όχι στις προβλέψεις. Το τι μέρα και ώρα αποφάσισαν να συνουσιαστούν οι γονείς μου, και τι ώρα γύρισε από καφέ η μαία να ξεγεννήσει τη μάνα μου δεν παίζει ρόλο στο αν θα κερδίσω το λόττο, αν θα χάσω τη δουλειά μου αυτή τη βδομάδα, ή αν ο σύντροφός μου δε θά'χει όρεξη για τρελίτσες. Έλεος δηλ.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Στο ματι πιστευω πάρα πολυ. Στα ζωδια δεν πιστευω καθολου.Παραθετω και μια προσωπικη μου εμπειρια που ειχα με μια κοπελα που πιστευε στα ζωδια Γνωριστηκαμε πριν κανα χρονο μεσω της δουλειας μου και βγηκαμε για καφε να γνωριστουμε καλυτερα. Ολα πηγαιναν μια χαρα.Γελακια , πειραγματα ,και αλλα τετοια.Μου λεει σε μια στιγμη οτι της αρεσω , της λεω και εγω το ιδιο και κανονιζουμε να ξαναβγουμε για να γνωριστουμε καλυτερα.το πιασατε ετσι?? Λιγο πριν φυγουμε απο την καφετερια την ρωταω τι ζωδιο ειναι.Και μολις με ρωταει αυτη και της λεω οτι ειμαι διδυμος λες και γυρισε ο κοσμος αναποδα. Ειχε σχεση με διδυμο πριν απο μενα και ειχε ορκιστει οτι θα το σκεφτει πριν ξανακανει κατι με διδυμο.Τι ηθελα και ρωτησα ο παπαρας.
paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Τι θα ειχε περασει η κοπελα για να δωσει ορκο να μην κανει ξανα σχεση με διδυμο ... :Ρ
HaTHoR Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Χριστέ μου, και γω τον ίδιο όρκο έχω δώσει, μα ακριβώς τον ίδιο. Αν η κοπέλα ήταν Καρκίνος τότε I rest my case με τα ζώδια
KaizerSoze Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Θεε μου και εγω εχω ορκιστει να μην κανω σχεση με Διδυμο.Βεβαια μπορει να ειναι επειδη ειμαι αντρας και επειδη δεν μου αρεσουν οι αλλοι αντρες αλλα ο ΛΛ υποθετω θα πιστεψει πως φταινε τα ζωδια
paschalia Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Εχω ακουσει - απλα - οτι ειναι απο τα πλεον δυσκολα ζωδια . Την μια ετσι , την αλλη αλλιως . Προσωπικα δεν δινω σημασια στα ζωδια κ δεν ξερω αν εχω πετυχει κανεναν-μια με τετοιο ζωδιο . Υ.γ. Ο ΛΛ_ΝΕΟ ειναι διδυμος ? Ετσι εξηγειται ...
vagpap Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Θεε μου και εγω εχω ορκιστει να μην κανω σχεση με Διδυμο Το ότι θέλω να κάνω "σχέση" με δίδυμες μετράει και αυτό?
Nikb Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Να πώ ένα πειραματάκι που μπορεί να κάνει ο καθένας μας: Πάρτε μια εφημερίδα ή περιοδικό που έχει ζωδιακές προβλέψεις. Ρωτήστε ένα φίλο σας τι ζώδιο είναι και διαβάστε του την πρόβλεψη για ένα άλλο ζώδιο απο αυτό που είναι στην τύχη. Ρωτήστε τον μετά αν αυτό που του διαβάσατε τον αντιπροσωπεύει. Είμαι σίγουρος ότι θα πεί ναι και θα βρεί κοινά στοιχεία σε αυτό που του διαβάσατε και στον εαυτό του. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι τα ζώδια και οι προβλέψεις είναι γραμμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στην πλειοψηφία των ανθρώπων και ανθρώπινων καταστάσεων και να ταιριάζουν σε οποιονδήποτε ανεξάρτητα τι ζώδιο είναι. Έτσι κάποιος που ασχολείται με αυτά αρχίζει να πιστεύει πλέον σε αυτά (αν δεν έχει πιστέψει ήδη) και μπαίνει σιγά σιγά στον κόσμο των προβλέψεων, αστρολόγων, μελλοντολόγων κ.λ.π. Κάτι παρόμοιο είναι και με τα προφητικά όνειρα. Αν μας συμβεί κάτι κακό, θυμόμαστε ότι το προηγούμενο βράδυ είχαμε δει ένα κακό όνειρο. Πόσες φορές όμως έχουμε δεί άσχημο όνειρο χωρίς να μας συμβεί κάτι κακό, δεν θυμάται κανένας. Για το ξεμάτιασμα τώρα. Δεν ξέρω να ξεματιάζω. Όσες φορές όμως είπα σε κάποιον φίλο μου ότι θα τον ξεματιάσω και έριξα και μερικά χασμουρητά, μετά απο λίγο άρχισε να αισθάνεται καλύτερα και έχω βγάλει και όνομα στην παρέα ότι ξεματιάζω καλά. Νομίζω ότι όλα τα παραπάνω είναι στο μυαλό μας. Και δεν έχω αντίρρηση αν είναι να αισθανθεί κάποιος καλά να τον ξεματιάσουμε κιόλας. Αλλά δεν πιστεύω σε αυτά.
Kleanthis Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά έλεος!Είμαι σε μια παρέα και με ρωτά μια κοπέλα,που μόλις είχα γνωρίσει , τι ζώδιο είμαι - μιας και λέγαμε γενικώς για αυτά...Της λέω: Είμαι ιχθύς με ωροσκόπο Σκορπιό...Γυρνάει λοιπόν αυτή με εντελώς απαξιωτικό ύφος και μου λέει: Ααααα ιχθύς είσαι;Α μάλιστα...Ε μετά άλλαξε συμπεριφορά απέναντι μου...Καλά δεν σκοτίστηκα κιόλας αλλά γιατί να κάνει έτσι επειδή μόνο και μόνο της είπα το ζώδιο μου;Μήπως πρέπει να κρεμάσω και καρτελάκι γύρω απο το λαιμό να λέω τι είμαι , για να ξέρουν σε ποιον μιλάνε;( Και σιγά μην ξέρουν ετσι!) Γυναικεία, καθημερινή,κοινή βλακεία...Τι να πεις...
ffilz Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ένας μαθηματικός και ένας φυσικός σε ένα πανεπιστήμιο, νομίζω στη Γερμανία, απέδειξαν επιστημονικά ότι όλες αυτές οι προλήψεις δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Μεταξύ άλλων ερεύνησαν για τα ζώδια. Πήγαν στο πανεπιστήμιο και έκαναν μια διάλεξη στους φοιτητές παρουσιαζόμενοι ότι ήταν από το τάδε αναγνωρισμένο ινστιτούτο αστρολογίας (κλπ) και παίρνοντας στοιχεία από τους φοιτητές (ημερ/νια γέννησης, φύλλο κλπ) έγραψαν τη πρόβλεψη για το ζώδιό τους. Στη συνέχεια μοίρασαν τις επιστολές και η συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών παραδέχτηκε ότι είχαν σωστή πρόβλεψη. Στη συνέχεια αντάλλαξαν τις επιστολές και ανακάλυψαν ότι σε όλους είχαν γράψει ακριβώς το ίδιο κείμενο. Έχουν γράψει και βιβλίο με τα αποτελέσματα τους το οποίο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα, αλλά δεν θυμάμαι πως λέγεται
adi32 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 αφου υπαρχουν τοσα κοροιδα και το κρατος ανεχεται απατεωνες να θυσαυριζουν εις βαρος τους καλα κανουν
MariaTs. Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Η μόνη ενασχόληση μου με τα ζώδια έχουν να κάνουν ως προς τον χαρακτήρα! Κάθε άνθρωπος διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του ζωδίου του και γενικά η ζωή του κυλά ανάλογα με τον ωροσκόπο που έχει! Είμαι Υδροχόος -με όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου- με ωροσκόπο Δίδυμοι! Συνδυασμός... άστα να παν' ... Καλύτερα να γίνει μια έρευνα ως προς αυτήν την κατεύθυνση. Δεν νομίζω πως οι προβλέψεις ορίζουν την ζωή μας! Αυτά είναι χαζομάρες. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας και δυστυχώς με συνέπειες απρόβλεπτες! Όσον αφορά το μάτιασμα! Το καρα-πιστεύω! Έχω πέσει ξερή από μάτιασμα και ειλικρινά ούτε στον εχθρό μου δεν εύχομαι τέτοιο πράγμα! Η φίλη που έκανε το ξεμάτιασμα έπεσε άρρωστη, γιατί η διαδιακασία τράβηξε πολύ ώρα μέχρι να καταφέρει να με ξεματιάσει! Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις για καφεδάκι με την παρέα σου και να μην προλαβαίνεις να κάτσεις στο κάθισμα της καφετέριας και να σου'ρχεται έτσι εντελώς ξαφνικά να εκκενώσεις το στομάχι... ενώ μερικά δευτερόλεπτα πριν έσκαγες από υγεία; Άστε, είναι να μην σας τύχει εσείς που δεν πιστεύεται!
BIAP Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Naaaah, σε κανενα απο τα δυο. Τα βρισκω μοιρολατρικα. Πιστευω στο οτι οταν καποιος εχει κακο σκοπο, εχει πραγματικα πολυαριθμους τροπους να βλαψει, και ουσιαστικους περα απο το πχ να ματιαζει, να εχει συγκεκριμενο γεννεθλιο χαρτη κτλ κτλ. Ο φθονος ενος ατομου τον οπλιζει με πολυ πιο φοβιστικα κινητρα απο το απλα να ευχεται να παθουμε κακο και να μας γκαντεμιαζει. Απο το χερακι του, ουχι το ματακι του αν βρεθουμε στο δρομο του μπορει να παθουμε τα χειροτερα. Πιστευω οτι απο τη στιγμη που καποιος μπαινει στο τριπακι, αυθυποβαλλεται, και κανει κατι σε αυτοεκπληρουμενη προφητεια. [με την πολυ ευρεια εννοια του ορου]. Ρωταει πχ καποιος τι ζωδιο εισαι, και ενδομυχα πραγματοποιειται μια διαθεση απεναντι στο ατομο, πριν να ολοκληρωθει εικονα εμπειρικα. Πιστευει καποιος οτι ο ταδε του φερνει γρουσουζια, τον ματιαζει, γιατι συνεδεσε την παρουσια του με κατι δυσαρεστο[οπου καποιος, μια οποιαδηποτε κατασταση/μορφη/αντικειμενο/η αντιστροφα γουρι], και μετα φορτιζεται αρνητικα και ο ιδιος λογω του ατομου και το αποδιδει πχ σε ματιασμα. edit: Η Καλλιοπη απο πανω τα σπαει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.