ilsio9 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Γεια σας παιδια. Εχω καρτα ηχου την Sound Blaster Live! 5.1, και λεω να παρω την Creative X-Fi Xtreme Music. Θα δω διαφορα στην ποιοτητα του ηχου και στην ενταση; Αξιζει δηλαδη η αγορα της; -->Σημαντικο: Ηχεια εχω τα Logitech Z-3e (40W) Ευχαριστω πολυ
ntouzieras Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 tha deis terastia diafora, pistepse me. piga apo audigy se audigy 4 kai eida treli diafora, poso mallon esy pou tha pas se xfi.an mporeis allakse k ixeia, to oti mpoukonoun dn ftaiei mono i karta.
john2gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Θα δεις διαφορά κυρίως στα παιχνίδια με το ΕΑΧ καθότι οι Live! κάρτες δεν έχουν καλή υποστήριξη.Όσο αναφορά τον ήχο σε mp3 δεν θα δεις τεράστιες διαφορές (πήγα από Live! 5.1 σε Audigy2ZS με τα Creative 6.1 ηχεία και δεν παρατήρησα τρελές διαφορές). Για το μπούκωμα συνήθως φταίνε τα ηχεία σου,για τα τσαχαλίσματα φταίει κυρίως η κάρτα ήχου.Αν θέλεις ένταση τότε απαραιτήτως πάρε νέα ηχεία
Creator (GtC) Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Δημοσ. 25 Απριλίου 2006 Θα δεις διαφορά κυρίως στα παιχνίδια με το ΕΑΧ καθότι οι Live! κάρτες δεν έχουν καλή υποστήριξη.Όσο αναφορά τον ήχο σε mp3 δεν θα δεις τεράστιες διαφορές (πήγα από Live! 5.1 σε Audigy2ZS με τα Creative 6.1 ηχεία και δεν παρατήρησα τρελές διαφορές). Για το μπούκωμα συνήθως φταίνε τα ηχεία σου' date='για τα τσαχαλίσματα φταίει κυρίως η κάρτα ήχου.Αν θέλεις ένταση τότε απαραιτήτως πάρε νέα ηχεία [/quote'] H x-fi δεν έχει καμία απολύτως σχέση με AUDIGY Εγώ μεταπήδησα από AUDIGY Platinum σε X-Fi Elite Pro και ξαφνικά άρχισα να ακούω όλες αυτές τις συχνότητες που ήξερα ότι υπάρχουν (ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την μουσική) αλλά δεν μπορούσα να τις ακούσω Αφού ήμουνα πολύ απογοητευμένος με τα Monitor Ηχεία μου (αξίας 600 ευρώ) μέχρι που σύνδεσα την X-Fi Όλα μεταμορφώθηκαν και ένας καινούριος μουσικός κόσμος ξεδιπλώθηκε μπροστά μου Και φυσικά μην ξεχνάμε ότι είναι και 24 φορές πιο γρήγορη από την AUDIGY 4 , παρακαλώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.