nmtray2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Διαβασε την Ιστορια του Χριστου και μετα μπες σε μια Εκκλησσια η ενα μοναστηρι....Αυτο και μονο ειναι αρκετο για να εχει καποιος ΠΟΛΛΕΣ αμφιβολιες. Το οτι υπερασπιζεσαι τη θρησκεια εχει να κανει με το οτι ειναι της μοδας να ειναι καποιος εναντιον της?
HellasVagabond Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ειμαι εναντιον των παπαδων και τις Εκκλησσιας αλλα μεχρι και εαν αποδειχτει οτι η Βιβλος ειναι ενα σκευασμα φαντασιας δεν μπορω να αγνοω οσα λεει. Τωρα μαλλον της μοδας ειναι να λενε ολοι πως δεν πιστευουν στον θεο αφου ειναι τις μοδας το να ειναι καποιος αντιρησσιας. Βεβαια ποσοι απο εδω μεσα που το παιζουν ειτε Αθεοι ειτε αντιρησσιες το παραδεχονται ενωποιον συγγενων και φιλων αυτο ειναι ενα ευλογο ερωτημα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ειμαι εναντιον των παπαδων και τις Εκκλησσιας αλλα μεχρι και εαν αποδειχτει οτι η Βιβλος ειναι ενα σκευασμα φαντασιας δεν μπορω να αγνοω οσα λεει. Μάλιστα. Έχεις κάποια ιστορικά αναμφισβήτητη πηγή που μας αποδεικνύει ότι τα ιστορούμενα στη βίβλο είναι γεγονότα και όχι μυθεύματα; :? Τωρα μαλλον της μοδας ειναι να λενε ολοι πως δεν πιστευουν στον θεο αφου ειναι τις μοδας το να ειναι καποιος αντιρησσιας. Βεβαια ποσοι απο εδω μεσα που το παιζουν ειτε Αθεοι ειτε αντιρησσιες το παραδεχονται ενωποιον συγγενων και φιλων αυτο ειναι ενα ευλογο ερωτημα. Μάλιστα (πάλι!). Οπότε όσοι διαφωνούν μαζί σου το κάνουν για τη μόδα και μάλλον είναι ανειλικρινείς και υποκριτές (αφού δεν υποστηρίζουν τα ίδια στους φίλους και συγγενείς). Εσύ είσαι μόνο καταφληχτικός και απίστευτος και υπέροχος; Ή και κάτι άλλο;
Kandinsky Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 nmtray2 : Θα σου απαντήσω εγώ, διότι σε όλα τα φόρουμ που έχω βρεθεί κατά καιρούς, υπάρχει κι ένα τέτοιο ατομάκι, που είναι στον κόσμο του και νομίζει ότι με 5 πράγματα που είδε και διάβασε, έγινε φιλόσοφος και έμαθε τον κόσμο απέξω κι ανακατωτά. Φαίνεται νομίζω περίτρανα απ' το επίπεδο του λόγου και τα επιχειρήματα του ότι σ' αυτή τη χώρα οι αμαθείς και ημιμαθείς βασιλεύουν,χαίρονται δε με την αμάθεια/ασχετοσύνη τους με τον ίδιο χαζό τρόπο που χαίρονται οι καφρογονείς τα μπινελίκια που ρίχνει ο απόγονος, όπως χαίρονταν οι ίδιοι αυτοί γονείς τα παιδάκια τους που κατουρούσαν και καβαλούσαν τα έργα τέχνης που ήταν στο Θησείο. Είμαστε έθνος κάφρων και απαίδευτων, χωρίς κουλτούρα ηλιθίων που δεν μπορούν να γράψουν ούτε μία φράση χωρίς ορθογραφικό ή συντακτικό λάθος. Μακάριοι λοιπόν αλλά ας μην έχουν την απαίτηση να μπαίνουν στο κάθε φόρουμ για να πείσουν για το δίκαιο των γελοίων απόψεων τους, πόσο μάλλον όταν αυτές αποπνέουν φασισμό. Ιδού λοιπόν ο Έλλην Μπους. Υποκλιθείτε στο ρατσισμό και την ανυπαρξία ανθρωπιάς, διανθισμένης με ένα βλέμμα γεμάτο ερώτηση κι ένα χαχανητό σαν υπογραφή.
nmtray2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ωπα της. Με συγχωρεις φιλε αλλα αυτα που γραφεις δεν απεχουν και πολυ απο αυτα που κατακρινεις. Εχεις αποδειξη οτι ειμαστε κρατος καφρων, απαιδευτων, ηλιθιων? Προσωπικη γνωμη δεν ειναι? Και (σορυ παλι) φασισμος δεν ειναι να λες "οποιος δεν πιστευει αυτα που πιστευω ειναι φασιστας"?
Kandinsky Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ωπα της.Με συγχωρεις φιλε αλλα αυτα που γραφεις δεν απεχουν και πολυ απο αυτα που κατακρινεις. Εχεις αποδειξη οτι ειμαστε κρατος καφρων' date=' απαιδευτων, ηλιθιων? Προσωπικη γνωμη δεν ειναι? Και (σορυ παλι) φασισμος δεν ειναι να λες "οποιος δεν πιστευει αυτα που πιστευω ειναι φασιστας"?[/quote'] Μάθε να διαβάζεις (κι εσύ) φίλε μου. Ποτέ δεν χαρακτήρισα ως φασίστα κάποιον που δεν πιστεύει όσα πιστεύω, αλλά έναν πραγματικό φασίστα που τον χαρακτηρίζουν έτσι οι κατά τον κοινό νου ακραίες απόψεις του. Αν δλδ χαρακτηρίσω τον Γκαίμπελς φασίστα, είμαι κι εγώ? Δε νομίζω. Όσον αφορά την άποψη μου περί της χώρας μας (κυρίως της Αθήνας όμως) νομίζω ανέφερα το γιατί. Κάθε μέρα βλέπεις στο δρόμο την έλλειψη κουλτούρας που μας διακατέχει, απ' την πιό μικρή έκφανση της κοινωνικής μας ζωής έως την πιό μεγάλη. Οδήγησε με το αυτοκίνητο. Δες τα σκουπίδια στους δρόμους. Δες ποιοί είναι τα ινδάλματα της εποχής. Δες ακόμα και αυτό που ανέφερα παραπάνω : Σε πόσες χώρες της Ευρώπης, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα προέβαιναν σε βανδαλισμούς σε έργα τέχνης που αναρτήθηκαν για την Ολυμπιάδα?
nmtray2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 οκ, θα σου θυμησω την καταστροφη εργου τεχνης ενος Παλαιστινιου απο Ισραηλιτη προξενο. Αυτο που με τρομαζει ειναι η γενικευση απο ενα γεγονος. Πολλοι μπορουν να τα θεωρουν μεμονωμενα και πολλοι σαν ενδειξη για κατι γενικοτερο. Αλλα δεν νομιζω οτι αποτελουν αποδειξη. Οσο για το φασισμο, μπορεις να αναφερεις τα φασιστικα λεγομενα που αναφερεις? Γιατι κι αυτα σαν προσωπικες εκτιμησεις μου φαινονται. Κουλτουρα: Αν περιμενεις ολος ο κοσμος να λειτουργει συμφωνα με δεδομενα που δειχνουν καλλιεργεια σε παραπεμπω στην εξης στατιστικη: 87 ευρω το μηνα ξοδευει ο μεσος Βελγος για μπλουζακια (μονο). Και πανε εκει και δες ποιοι ειναι τα προτυπα τους. Ελλαδα, ευκολο να τη βριζεις αλλα δυσκολο να προσπαθησεις να την αλλαξεις ε? Για αυτο λοιπον, καθιστε ολοι στον καναπε κι αρχιστε το βρισιδι...
KaizerSoze Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Φιλε Hellas μηπως η τοση πορωση να δειξεις οτι οι γυναικες δεν ειναι ισες με τους αντρες δεν ειναι αισθηση ανωτεροτητας(πχ εγω που αισθανομαι ανωτερος απο τον σκιουρο δεν καθομαι να κατακεραυνωνω τον σκιουρο) αλλα αισθημα ζηλειας??Μηπως εισαι ολιγον ντιντης? ps ΒΑΝ στον ΚαιζερΣοζε,υβρεολογει,μπαν δε μπασταρντ
HellasVagabond Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Kaizer σου αναφερα και πριν πως ειναι δικαιωμα σου να γινεις και σκλαβος των γυναικων δεν μου καιγεται καρφι αλλα δεν θα πεισεις και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο. Βλεπω καθε μερα στον αληθινο κοσμο πως ΔΕΝ μπορει να υπαρχει ισοτητα μεταξυ αντρων και γυναικων οποτε γιατι να το υποστηριξω ? Για να μου πει η γκομενα πως wow τι αντρα εχω ? Τρανο παραδειγμα για την δηθεν ισοτητα ( Αληθεια ποσες γυναικες ξερουν ποια ξεκινησε το κινημα ισοτητας ? ) ειναι το οτι μια εποχη το κρατος προτεινε να πηγαινουν οι γυναικες 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ στρατο για να μαθουν τα βασικα και φυσικα αποριφθηκε απο τις γυναικειες οργανωσεις και με την σειρα του απο την βουλη οποτε για ποια ισοτητα μιλαμε εδω μεσα ? Καποια μιλησε για την τρελη την Ιωαννα της λωραινης και 2-3 ακομα ιστορικες φιγουρες στις οποιες θα προσθεσω και εγω την Μπουμπουλινα αλλα ξερεις κατι ? 5,10,20 γυναικες απλα ειναι η εξαιρεση του κανονα αυτο ειναι ολο. ΥΓ : Report θα σου κανω καθε φορα που θα ξεχνας οτι εισαι σε δημοσιο χωρο και δεν υποχρεουμαι ουτε εγω ουτε κανεις να σε βλεπουμε να βριζεις. Οσο για τον mod που σου ειπε οτι σε εκανα Report δεν ξερω τι καταφερε αλλα οκ.
Kandinsky Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 οκ, θα σου θυμησω την καταστροφη εργου τεχνης ενος Παλαιστινιου απο Ισραηλιτη προξενο. Και τί φταίω εγώ? Αν και κάποτε μου είπαν ότι μοιάζω με Ισραηλίτη στην εμφάνιση, δεν το έκανα εγώ! Αυτο που με τρομαζει ειναι η γενικευση απο ενα γεγονος.Πολλοι μπορουν να τα θεωρουν μεμονωμενα και πολλοι σαν ενδειξη για κατι γενικοτερο. Αλλα δεν νομιζω οτι αποτελουν αποδειξη. Ποιό είναι το ένα γεγονός? Πόσα παραδείγματα θες να σου αναφέρω δλδ? Μήπως να πούμε για αγώνα μπάσκετ γυναικών (Ολυμπιάδα) μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας που φώναζαν κάτι ηλικιωμένες δίπλα μου μαζί με κάτι παιδάκια "Να πεθάνετε βρωμιάρες" (σύμφωνα με τον Hellas βέβαια, καλά τους έκαναν και προφανώς εννοούσαν όλες τις γυναίκες γιατί δεν μπορεί να έχουν το θράσος να παίζουν μπάσκετ ή να φοράνε στο βόλευ στενά σορτσάκια που μας σκανδαλίζουν οι ξέκωλες και μας έρχεται να τις αρπάξουμε, να τις βάλουμε κάτω, να τους κόψουμε δυό χαστούκια και να τις ......) ή έβριζε εν χορώ όλο το γήπεδο λες και ήταν ο τελικός του Ευρωμπάσκετ? Θες να πούμε κι άλλα? Για τα αντικείμενα που έπεφταν στα τατάμι ή το τί έγινε μόλις ο Κορεάτης έκανε το λάθος και έριξε σέκο τον Βασιλειάδη? Δε θα κάτσω φίλε μου να σε πείσω για το αν η σημερινή Ελλάδα έχει ψήγματα κουλτούρας. Άποψη μου είναι ότι δεν έχει. Οσο για το φασισμο, μπορεις να αναφερεις τα φασιστικα λεγομενα που αναφερεις? Γιατι κι αυτα σαν προσωπικες εκτιμησεις μου φαινονται. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις ότι το να λέει ο άλλος "επειδή οι γυναίκες ήταν 3000 χρόνια στο ζυγό και επειδή το λέει η θρησκεία άρα είναι κατώτερες" αποτελεί φασισμό, και πάλι δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω μάθημα ελληνικών σε κανέναν. Πρόσεξε, διότι πέφτεις στην παγίδα της υποστήριξης κάποιου απλώς και μόνο επειδή υποστηρίζει (?) τη θρησκεία. Κουλτουρα: Αν περιμενεις ολος ο κοσμος να λειτουργει συμφωνα με δεδομενα που δειχνουν καλλιεργεια σε παραπεμπω στην εξης στατιστικη:87 ευρω το μηνα ξοδευει ο μεσος Βελγος για μπλουζακια (μονο). Και πανε εκει και δες ποιοι ειναι τα προτυπα τους. Πέρυσι, στο Παρίσι που ήμουν το καλοκαίρι, βλαμμένος Ελληνάρας άρχισε ξαφνικά μέσα στη μέση της πλατείας να φωνάζει "Χαριστέας" και τον κοιτούσαν οι Γάλλοι γελώντας. Σε όσα τουρ έχω πάει στο εξωτερικό, είτε σε μουσεία είτε σε παλάτια είτε σε οτιδήποτε, οι μόνοι που φωνασκούν σαν ηλίθιοι και χασκογελάνε ωσάν ανώριμοι έφηβοι με ότι περίεργο δουν, είναι οι δικοί μας, τους οποίους καταλαβαίνεις από μίλια. (Στη φασαρία βέβαια, πρωταθλητές είναι οι Ιταλοί). Τώρα το καλοκαίρι, τσέκαρε στις παραλίες που θα πας πόσοι Έλληνες είναι με ένα βιβλίο στο χέρι. Διάβασε επίσης τις μελέτες σχετικά με το πόσοι διαβάζουν και τί διαβάζουν. Ελλαδα, ευκολο να τη βριζεις αλλα δυσκολο να προσπαθησεις να την αλλαξεις ε? Η Ελλάδα θα αλλάξει μέσα απ' τον καθένα μας και τις προσωπικές του επιλογές. Σχετικά και με το παραπάνω που αναφέρεις για το Βέλγιο, εγώ κοιτάζω να παίρνω τα καλά στοιχεία του καθενός. Εδώ, έχουμε μάθει να κάνουμε το μειονέκτημα μας πλεονέκτημα και να κοροιδεύουμε όλους τους άλλους βασιζόμενοι σε μια αρχαία ιστορία με την οποία δεν έχουμε καμμία σχέση. Aν δεν ήθελα να αλλάξει η Ελλάδα δεν θα έμπαινα στον κόπο να μπαίνω και να γράφω επιχειρήματα στον κάθε γραφικό μπας και ξυπνήσει. Όχι ότι εγώ κατέχω κάποια αλήθεια, αλλά ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις χωρίς να τα στηλιτεύσεις. Για αυτο λοιπον, καθιστε ολοι στον καναπε κι αρχιστε το βρισιδι... Όντας γάβρος, και κατά την Θ7, είμαι καναπές, πουθενάς και πατατάκιας και είμαι περήφανος γι' αυτό.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 ΥΓ : Report θα σου κανω καθε φορα που θα ξεχνας οτι εισαι σε δημοσιο χωρο και δεν υποχρεουμαι ουτε εγω ουτε κανεις να σε βλεπουμε να βριζεις. Οσο για τον mod που σου ειπε οτι σε εκανα Report δεν ξερω τι καταφερε αλλα οκ. :mrgreen: η πλακα ειναι οτι δεν εχω κανει εντιτ αρα οπως βλεπεις το υστερογραφομου γραφτηκε ταυτοχρονα με το κυριως κειμενο.Λοοολ,τοξερα πως θα το κανεις ριπορτ.Λλοοοο,μα ΤΟΣΟ αντρας ποια(και πες μου σε παρακαλω που σε εβρισα)
Kandinsky Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Το έθεσες λάθος κατά τη γνώμη μου. Αυτό που θα έπρεπε να ρωτήσεις ήταν : Μήπως θα ντυθείς καουμπόης τις επόμενες Απόκριες?
HellasVagabond Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δεν εβρισες εμενα και δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο, εβρισες γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.