Προς το περιεχόμενο

Πιστευετε ολα οσα λεει η θρησκεια;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kandinsky απο επιχειρηματα σκιζεις παντως.

Η ποιες ? Ιωαννα της λωραινης ? Αμε αυτες ολες μαζι με την Αλικη Στην Χωρα Των Θαυματων τα κανουν ολα αυτα.

Και μετα γελαμε.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kandinsky απο επιχειρηματα σκιζεις παντως.

Επειδή τόση ώρα τα επιχειρήματα μου ήταν φτωχά, αποφάσισα να μιλήσω στο δικό σου μήκος κύματος. Επιτέλους, εισακούστηκα!

Αναρωτιέμαι πάντως αν γνωρίζεις τον ορισμό της λέξης "επιχείρημα".

Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα κάτι από Αμάντα Ληρ, διανθισμένο με βιντεοκλιπ Μαντόνα που παίρνει σβάρνα με το αμάξι ότι βρει μπροστά της, και το κλοπυράιτ της, την Αννούλα του Βοριά που της πιάνει το πόδι (sic) ο φορτηγατζής.

Ρε φίλε! Ρε ΗellasVagabond! Μπας κι είσαι ο φορτηγατζής στο βίντεοκλιπ? Την Αννούλα ρε? Δε ντράπηκες?

Δημοσ.
Ο θεος ειναι λαθος που την μια στιγμη κανει αυτο και μετα λεει αυτο ενω η γυναικα να ειναι ιση με τον αντρα σε οτι εχει να κανει ΕΚΤΟΣ απο την σωματικη δυναμη ειναι σωστο ? Η μηπως την ιδια ψυχικη αντοχη θα εχει μια γυναικα σε μια extreme περιπτωση οπως πολεμος ' date=' ατυχημα κτλ κτλ με εναν αντρα ? Ετσι αναιρουμε παραπανω απο το 50% ολων των συνθηκων αλλα κατα τα αλλα η ισοτητα πρεπει να υπαρχει. Αυτος ειναι ο Ρεαλισμος των γυναικων και των αντρων που υπερασπιζονται την ισοτητα ?

Εγω προσωπικα το κρινω καθαρα Εγωιστικο αφου ο εγωισμος ειναι το κυριο χαρακτηριστικο που εχουν οι γυναικες.

Οπως ειπα και πριν οτι και να γινει αυτα που "Θα επρεπε" να γινονται συμφωνα με μερικους δεν γινονται και καλα κανουν και δεν γινονται.

In the end thats all that matters and thats that.[/quote']

Σαν γυναίκα και συνεπώς εγωίστρια, απαιτώ να μου ζητήσεις συγγνώμη για όλα τα αχαρακτήριστα που έχεις γράψει εδώ μέσα τα οποία με προσβάλουν και είμαι έτοιμη να σε κάνω ban επειδή για κακή σου τύχη είμαι και moderator και θέλω να κάνω επίδειξη δύναμης επειδή είμαι και κατώτερη από σένα και όλα τα αρσενικά που σου μοιάζουν.

Κακός συνδιασμός γυναίκα και moderator, ε;

Μα τι διαβάζω πρωί-πρωί μεσημεριάτικα, στις 5 το απόγευμα, ο άνθρωπος;

Άνθρωπος...;;; Πώς μπερδεύτηκα...; Γυναίκα είμαι... Ftoo!

Δημοσ.

Προσβολες και ειρωνειες δεν αρμοζουν εδω οποτε σταματαω να απανταω.

Εξαλλου ποιος ο λογος εφοσον εγω μιλαω για δεδομενα και εσεις απλα προτεινετε ?

The End.

Christina αν σε προσβαλει η θρησκεια σου και οσα λεει προτεινω να αλλαξεις θρησκεια. Ευκολο ειναι.

Εξαλλου μιλαω με γεγονοτα οποτε το Ban που κολαει ? Εχεις μεγαλυτερη μυικη δυναμη ? Οι γυναικες δεν ειναι εγωιστριες ?

Τι ακουω Οεο.

Finito.

Δημοσ.
Προσβολες και ειρωνειες δεν αρμοζουν εδω οποτε σταματαω να απανταω.

Εξαλλου ποιος ο λογος εφοσον εγω μιλαω για δεδομενα και εσεις απλα προτεινετε ?

The End.

Αν δεν έχουν θέση εδώ μέσα προσβολές και ειρωνείες' date=' τότε να αναδιατυπώσεις όλα όσα έχεις πει τα οποία προσβάλουν το γυναικείο φύλο και τον άνθρωπο γενικότερα.

Τα δεδομένα της φαντασίας σου;

Christina αν σε προσβαλει η θρησκεια σου και οσα λεει προτεινω να αλλαξεις θρησκεια. Ευκολο ειναι.

Δεν έχω σκοπό να σταματήσω να πιστεύω στον Βούδα.

Εξαλλου μιλαω με γεγονοτα οποτε το Ban που κολαει ? Εχεις μεγαλυτερη μυικη δυναμη ? Οι γυναικες δεν ειναι εγωιστριες ?

Κολλάει στο γυναίκα = εγωίστρια που στην δεδομένη περίπτωση έχει μια επιπλέον δυνατότητα από σένα που είσαι «άνδρας». pretzelmouth.gif

Προφανώς το περιπαιχτικό μου ύφος ήταν αδύνατο προ κατανόηση. LMAO.gif

Είναι άξιο λόγου που σε όσα forums είσαι, καταφέρνεις με έναν μοναδικό τρόπο να καταστρέφεις τα θέματα που συμμετέχεις και να εκνευρίζεις όλα τα μέλη με την «επιχειρηματολογία» σου. tongue.gif

Δημοσ.

O ρεαλισμος δυστυχως εκνευριζει πολλους. Ευτυχως για μενα μιλαω παντα με γεγονοτα οποτε λιγο με νοιαζει ποιους εκνευριζω.

Αν δεν ειχα δικιο και δεν μιλουσα με γεγονοτα τοτε θα με ενοιαζε.

• Super Moderators
Δημοσ.
O ρεαλισμος δυστυχως εκνευριζει πολλους. Ευτυχως για μενα μιλαω παντα με γεγονοτα οποτε λιγο με νοιαζει ποιους εκνευριζω.

Αν δεν ειχα δικιο και δεν μιλουσα με γεγονοτα τοτε θα με ενοιαζε.

Από πότε τα αναγραφόμενα στη βίβλο είναι "γεγονότα"; :razz:

• Super Moderators
Δημοσ.
Απο το τιποτα κατι δεν ειναι και αυτο ? :)

Προφανώς αστειεύεσαι. Ευτυχώς που έβαλες το smilie για να γελάσουμε κι εμείς μαζί σου...

Δημοσ.

Vag...μήπως καλύτερα να επιστρέψεις στο flame περί ΑΤΙ και nVidia που έχεις και περισσότερη έφεση κι επιχειρήματα? Είναι ζήτημα αν έχεις διαβάσει τα μισά από όσα έχουν γραφτεί, μια κι ουδόλως απαντάς επί της ουσίας. Όλη σου η συμμετοχή κρύβεται πίσω από τη φράση "αυτό θέλει ο Θεός", λες και σε αναγόρευσε κανείς αποκλειστικό εκπρόσωπό τύπου του.

Χαρά στο κουράγιο σου! Να το γυρίσουμε καλύτερα στην ειρωνία, μια και δεν ιδρώνει το αυτί σου από λογικά επιχειρήματα?

Edit: Με πρόλαβαν οι εξελίξεις...φαντάζομαι, μετά από όσα διάβασα, πως ο Vag είναι μετεμψύχωση του Αβραάμ. Τα έζησε τα πράγματα, γι' αυτό και μας τα περιγράφει με τόση λεπτομέρεια σα να πρόκειται για γεγονότα αδιαμφισβήτητα.

Δημοσ.
το μπλα μπλα μετραει μερες.................!!

Όχι.. τώρα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον...

ΥΓ:Να σημειωθεί παρακαλώ πως ο ταπεινός χρήστης cromb πιστεύει τον hellasvagabond, οτι είναι αντιπρόσωπος του Θεού...

Δε θέλω να χάσω την αιώνια ζωη σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...